REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Soarta podului de la Butelii va fi aceeaşi cu cea a podului de la Agigea?!

Soarta podului de la Butelii va fi aceeaşi cu cea a podului de la Agigea?!

Replica API 9 mai 2017 | 13:25 515

Primarul spune că nu, dar realitatea arată că da

Primarul spune că nu, dar realitatea arată că da

Traficul pe litoralul românesc este supraaglomerat în sezonul estival! Situaţia se înrăutăţeşte atunci când apar lucrări la drumuri sau poduri, iar nervii şoferilor sunt greu încercaţi. Iată că astfel de situaţie se aplică şi în cazul oraşului Constanţa. Încă din luna februarie, Decebal Făgădău, primarul Constanţe, anunţa că reparaţiile podului Cumpenei vor debuta în luna aprilie şi că nu se va repeta povestea celui de la Agigea . Zis şi făcut! La data de 15 aprilie acestea au şi început. Însă, la începutul lunii mai acestea au fost sistate din cauza unor probleme „de ordin tehnic”.

Soarta podului de la Agigea repetă şi în cazul poduuli Cumpenei?! Cel puţin, realitatea asta indică! După ce au fost anunţate cu surle şi trâmbiţe reparaţiile podului de la Butelii, iată că acestea au fost deja oprite pe motive tehnice. „Din cauza problemelor de ordin tehnic apărute odată cu decopertarea Podului Cumpenei pentru reabilitare şi modernizare a fost necesară sistarea lucrărilor până la prezentarea soluţiei tehnice şi a modalităţilor de continuare a lucrărilor de către proiectant.

În ciuda sistării lucrărilor, durata de execuţie efectivă rămâne nemodificată – 12 luni conform contractului de execuţie”, transmiteau reprezentanţii Primăriei la data de 6 mai a.c. Asta deşi la sfârşitul lunii februarie a.c., Decebal Făgădău anunţa că lucrurile se vor mişca rapid şi, mai mult decât atât, că nu se va repeta cazul podului de la Agigea. „Se estimează că în luna aprilie 2017 vor începe lucrările care vor se vor întinde pe o durată de un an de zile.

În aceste momente se doreşte restrângerea termenului şi dacă este posibil să înceapă lucrările mai repede”, spunea atunci primarul. Situaţia însă este dur criticată de constănţeni! „Ce aveţi de gând cu Podul de la Butelii? De o săptămână nu lucrează nimeni, doar paznicul e acolo. Va dura şi la acesta 10 ani reparaţia? Chiar nu răspunde nimeni de bătaia de joc pe capul nostru? Cum pe timpul lui Ceauşescu se făcea în 2 luni, iar acum cu utilaje moderne se repară în ani de zile”, a constatat un locuitor de la malul mării.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu am fost in stare in 27 de ani de la revolutie sa facem 2 lucruri:sa distrugem tot ce a construit impuscatul si nici macar sa reabilitam ceea ce a mai ramas..... Poate mai facem un lidl penny.....si alte din astea
0
3
referindu-ma la cei de la Replica pizdi mami voastre de imbecili, sante-ti platiti sa nu lasa-ti coment. ce spun adevarul despre cretinii ce va platesc ? vai de viata voastra de inculti imbecili ce santeti !
1
2
ce intrebare retorica,normal ca aceeasi,probabil acelasi oameni sunt in spate si vor proceda la fel,doar drumul cunoscut este cel mai scurt
0
0
Eu cred ca au oprit pentru ca lipsea o stampila pe un timbru si o virgula intre randuri si nu si-au dat autorizatie singuri.
0
3
Eu as vrea sa contruiesc un bolrdel.Am toate actele si toate avizele de la primarie in avans pana se legalizeaza.
3
4
mai construim ceva in tara asta sau doar furam ?
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108