REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

ŞOCANT! O familie întreagă a fost găsită MOARTĂ în casă, la Boema!

ŞOCANT! O familie întreagă a fost găsită MOARTĂ în casă, la Boema!

Replica API 4 noiembrie 2015 | 16:57 953

Copilul era GRAV bolnav

Copilul era GRAV bolnav

Alertă în Constanţa! O familie întreagă a fost găsită decedată într-un apartament de pe bulevardul Tomis nr. 334, din municipiu, în zona Boema. Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba despre 3 persoane.

Update

Este vorba despre soţ, soţie şi copil în vârstă de 10 ani! Bărbatul era spânzurat. Potrivit vecinilor, se pare că aceştia erau morţi de mai multe zile întrucât un miros greu cuprinsese zona.

Update 2

Precizăm faptul că uşa apartamentului era încuiată pe interior şi nu există alte urme de forţare la aceasta sau la ferestre.

Cadavrele nu prezintă urme de violenţă. Trupurile mamei şi fiului de 10 ani erau în sufragerie, pe pat. Totodată, au fost găsite înscrisuri din care rezultă ca minorul avea probleme medicale majore. Sunt conturate împrejurările unui suicid pentru părinți.

Update 3: Familia Aravă nu ar fi suportat gândul că şi-a pierdut copilul!

Potrivit vecinilor, se pare că familia Aravă locuia în străinătate, dar venise de câteva zile, în vizită, la Constanţa. Se pare că minorul fusese diagnosticat cu o boală gravă, cu o tumoare pe creier şi se presupune că ar fi murit din această cauză. Ulterior există probabilitatea ca părinţii să se fi sinucis. Chiar a fost găsit un bilet în care era precizat că, dacă minorul moare, ei nu pot trăi.

Mama se numea Vangheliţa Aravă, cunoscută ca Vali, tatăl - Nicolae şi copilul - Cristian.

Pe contul de Facebook, Vali Aravă postase, anul trecut în martie, o fotografie cu familia, la care cunoscuţii au comentat şi au adus complimente. Însă, răspunsul femeii a fost unul dureros: "Mulţumim, dar, din păcate, ne-am cam ofilit şi la propriu şi la figurat!"

Citeşte şi: Povestea SFÂŞIETOARE a unei familii din Constanţa: părinţii s-au spânzurat după ce le-a murit copilul!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108