REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Spitalul Judeţean Constanţa şi-a deschis bazar

Spitalul Judeţean Constanţa şi-a deschis bazar

Replica API 8 iulie 2014 | 00:00 304

Pijamale şi chiloţi la super-ofertă, expuşi pe balustrada scărilor, să vadă tot poporul!

Pijamale şi chiloţi la super-ofertă, expuşi pe balustrada scărilor, să vadă tot poporul!

Constanţa începe să îşi merite tot mai mult titlul de sat parţial electrificat, pentru că o parte a consătenilor noştri se ambiţionează să ne ştampileze cu această caracterizare. Culmea este că le reuşeşte din plin. Cine a avut ghinionul să treacă, luni, prin zona Spitalului Clinic de Urgenţă Judeţean Constanţa, a avut parte de o scenetă demnă de toată mahalaua. Nişte cetăţeni inventivi şi nevoiaşi şi-au întins, literalmente, rufăraia pe balustradele de pe scările care duc la policlinica Spitalului. Le-au acoperit pe toate, în văzul lumii.

Vânzătorii ambulanţi îşi etalează nestingheriţi aşa numitele mărfuri, doar - doar vor fi cumpărate de cei care au nevoie de fuste, tricouri sau pijamale, în toate culorile. Activitatea este atât de intensă, încât şi un cititor al cotidianului "Replica" de Constanţa a ţinut să ne furnizeze imagini legate de acest subiect. Din nefericire pentru el, a fost la un pas de a fi linşat de vânzătorii care consideră că trotuarul şi scările le aparţin, probabil moştenire de la neamuri.

Căpăţână e în concediu, adjunctul lui e... la minister!

Când direcţiunea nu-i acasă, vânzătorii de pijamale joacă pe masă sau pe scări, pe trotuar, eventual şi în saloanele Spitalului Judeţean, pentru că nu e nimeni să-i tragă la răspundere. Dacă agenţii de pază nu s-au deranjat să-i ia la rost pe comercianţii de lenjerie intimă, direcţiunea nici atât. De altfel, direcţiunea are treabă. "Eu sunt în concediu, nu sunt în localitate. Dacă aveţi ceva de vorbit, vorbiţi cu înlocuitorul meu. E legat ceva de spital bănuiesc, nu? Deci, vorbiţi cu cel care îmi ţine locul", ne-a declarat Dănuţ Căpăţână, managerul Spitalului Judeţean Constanţa, cel mai mare spital din regiune. I-am ascultat sfatul şi ne-am adresat şi directorului medical, Mihnea Avram, care, la rândul său, era reţinut. "Nu ştiu. O să sun la trupa de gardă, eu sunt la ministerul Sănătăţii, în Bucureşti. Aştept să fiu primit de domnul ministru (Nicolae Bănicioiu - n.r.), în vederea obţinerii unor fonduri. Nu ştiu ce fac ţiganii pe acolo, dar o să dau un telefon", a precizat Avram, pentru "Replica". În această situaţie, nu ne rămâne decât să îi implorăm pe turişti să revină şi la anul, iar pacienţilor le urăm însănătoşire grabnică şi să aibă grijă cu pijamalele cumpărate "din colţ", nu de alta, dar condiţiile de expunere nu păreau deloc igienice...

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367