REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

„Stil mafiot”: care este ADEVĂRUL despre pistolul folosit în SCANDALUL de pe strada Alba Iulia

„Stil mafiot”: care este ADEVĂRUL despre pistolul folosit în SCANDALUL de pe strada Alba Iulia

Replica API 22 martie 2016 | 23:35 335

Deznodământ!

Deznodământ!

Focuri de armă pe strada Alba Iulia, oameni răniţi! Aceasta era sesizarea înregistrată prin 112, joi, 17 martie! Oamenii legii au ajuns la faţa locului, au declanşat cercetările şi, la scurt timp, au prins un suspect. Ulterior, ancheta a continuat, fiind depistaţi alţi doi, moment în care informaţiile au fost puse cap la cap şi s-a stabilit că, de fapt, s-a folosit un pistol de jucărie, cu capse.

Încă de la bun început situaţia a ridicat semne de întrebare în rândul anchetatorilor şi asta pentru că, în primul rând, aşa-zisele părţi vătămate, adică muncitorii care se ocupau de lucrările din zonă, s-au cam contrazis în declaraţii. Amintim că poliţiştii din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi, la data de 17 martie a.c., despre faptul că, în urma unui conflict spontan, două persoane ar fi fost agresate, fiind vătămate corporal uşor iar o persoană ar fi folosit un pistol fără a cauza pagube materiale sau victime.

Totul s-a petrecut pe strada Alba Iulia nr. 17, în dreptul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, Secţia Drumuri Naţionale, atunci când un şofer s-ar fi enervat întrucât traficul rutier era blocat. Acesta s-ar fi luat la ceartă cu muncitorii, după care ar fi scos un pistol şi ar fi tras în plan vertical trei focuri de armă. „Un tânăr în vârstă de aproximativ 25 de ani de origine turcă a tras cu un pistol cu bile în doi angajaţi. Ei vroiau să aducă un utilaj care aruncă pietriş şi au pus piloni care au blocat sensurile de mers.

S-a făcut o coadă de vreo trei maşini, el a depăşit coloana, s-a enervate şi atunci a tras”, a spus paznicul de la Secţia Drumuri Naţionale. Şi, de aici, declaraţiile s-au tot schimbat, în sensul că era ba o singură persoană în maşină, ba două, ba că s-ar fi tras în muncitori, ba în plan vertical. La faţa locului nu au fost găsite urme că s-ar fi folosit o armă, dar exista posibilitatea să se fi folosit un pistol Airsoft. Oamenii legii au şi demarat cercetările şi au identificat un suspect, pe care l-au audiat. Acesta ar fi spus că nu a folosit nici un pistol şi că la mijloc a fost vorba despre despre o răfuială. Însă, anchetatorii nu s-au oprit aici şi au continuat să “sape”.

Astfel, la scurt timp, ei au depistat alţi doi indivizi, stabilindu-se că în autoturism se aflau trei persoane. Şi aceştia au fost audiaţi şi s-a descoperit că, de fapt, a fost folosit un pistol de... jucărie, care a fost analizat. Prin urmare, la mijloc a fost vorba despre o răfuială, loviri şi alte violenţe, iar ocupanţii maşinii au tras şi cu pistolul cu capse pentru a se da “mari şi tari”. Potrivit informaţiilor noastre, până în momentul de faţă nu au fost depuse plângeri pentru loviri şi alte violenţe, suspecţii fiind cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367