REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Super - poliţistul constănţean care a băgat după gratii sataniştii, la finalul carierei!

Super - poliţistul constănţean care a băgat după gratii sataniştii, la finalul carierei!

Replica API 2 iulie 2016 | 13:48 563

„Dacă m-aş mai naşte de 10 ori, tot poliţist m-aş face”

„Dacă m-aş mai naşte de 10 ori, tot poliţist m-aş face”

Ovidiu Grosu

Super-polițistul care a băgat după gratii sataniștii și care a pus pansament pe sufletele victimelor, la final de carieră. După mai bine de 2 decenii de muncă în cadrul Poliției, Ovidiu Grosu iese la pensie. "Dacă m-aș mai naște de 10 ori, tot polițist m-aș face", a spus comisarul şef.

Comisarul șef Ovidiu Grosu, șeful Poliției Murfatlar, iese la pensie peste o lună de zile. Acesta lucrează în cadrul Poliției de circa două decenii, încă din 1993. Este dur, dar și sensibil, iubește oamenii și dreptatea. Toate acestea le-a împletit armonios și așa a reușit să croșeteze o carieră de succes. În anul 2004, Ovidiu Grosu a ajuns la Murfatlar, în calitate de şef al Poliţiei. Încă de atunci a încercat să aplice propriile reguli şi anume să se apropie mai mult de lume şi să creeze o legătură cât mai strânsă. Astfel, a primit pe oricine, ori de câte ori avea o problemă, chiar dacă nu ţinea în mod special de Poliţie - ca de exemplu reclamanţi care relatau că "vecinul face mâncare cu uşa deshisă şi miroase pe casa scării". Prin aceste acţiuni ale sale, Ovidiu Grosu şi-a propus să liniştească populaţia şi s-o facă să aibă o siguranţă, încredere în Poliţie. A lucrat pe brânci, fiind ancorat în multe anchete de amploare, precum și crime teribile – pe vremea când lucra la omoruri. Niciodată nu a fost de acord cu violența, mai ales în anchetele sale, fiind foarte atent cu copiii, inclusiv cei care comiteau infracțiuni. Mereu a încercat să le explice că acțiunile lor nu sunt bune și că le va dăuna pe viitor. Acum, după atâția ani de uniformă, pentru "super comisarul - șef" a venit timpul să se relaxeze. "Un ochi plânge, altul râde. Dacă m-aș mai naște de 10 ori, tot polițist m-aș face", a spus acesta.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614