REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

TĂMBĂLĂU la Spitalul Judeţean, cu un individ RECALCITRANT, care „munceşte LA NEGRU”, la Morgă!

TĂMBĂLĂU la Spitalul Judeţean, cu un individ RECALCITRANT, care „munceşte LA NEGRU”, la Morgă!

Replica API 6 mai 2017 | 00:00 498

Încă un scandal la „poarta” Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa! Un individ care periodic face scandal, se tăvăleşte pe jos, cheamă ambulanţa, scuipă cadrele medicale şi se ajunge la intervenţia Poliţiei, a urlat în faţa camerelor de filmat că este... „angajat la negru, la Morgă”!

Jurnaliştii de la Kanal D au filmat, cu camera ascunsă, la Morga Spitalului Judeţean Constanţa, angajaţii de aici afirmând, senini, că individul, Mihai Velicu, în vârstă de 30 de ani, chiar „munceşte la negru”: „Vine când mai moare cineva şi spală mortul, primeşte bani”. „Mihai Velicu îl găsiţi la Palazu, la Psihiatrie. S-a îmbătat şi a venit ambulanţa, l-au dus la psihiatrie”, au mai comentat angajaţii de la Morgă, pentru Kanal D.

Reportajul televiziunii nu se opreşte aici, în sensul că individul, după ultimul scandal provocat, a fost săltat de Poliţie şi dus la Secţia de Psihiatrie Palazu Mare. Conducerea secţiei a dat de înţeles ba că individul ar fi bolnav, ba că nu are nici un certificat cum că ar suferi de afecţiuni psihice, deci Poliţia l-ar putea reţine, motiv pentru care, deşi iniţial managerul Spitalului Judeţean Constanţa, Cătălin Grasa, nu a dorit să comenteze, acum este hotărât să demareze o anchetă:

„Vor fi sancţionaţi toţi cei care se fac responsabili pentru situaţie şi toţi cei care au făcut declaraţii nereale. Voi verifica inclusiv dacă respectivului bărbat i-au fost încălcate drepturile pacientului potrivit cărora nu poţi dezvălui afecţiunile...”, a precizat, pentru „Replica” de Constanţa, Cătălin Grasa. Dar, a mai adăugat acesta extrem de ferm: „Respectivul nu este angajatul nostru! Nu munceşte la noi la negru, nu tolerăm aşa ceva”.

De precizat că acelaşi individ are dosar în lucru la Secţia 3 de Poliţie Constanţa şi pentru că a ameninţat cu moartea un jurnalist.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai si vai nuuu tolereaz el el menegerul s-au el politicianul PSD-ist.Nu munceste la negru vaiiii sa mori tu.Oameni il cunosc fac ref la cei de la morga.Nu mai amintesc ca ii mafie mare acolo.Kktule asa zis meneger cu telefoane interventi la UPU la asistente lasa nu mai fi asa sensibil.Inteleg adevarul deranjeaza dar tre sa I-ti asumi dragule.Numa si numa laude nu se poate.Excrementuleee.
3
0
Singura ancheta care se va face, este aceia pentru a se afla cine a da informatii presei. Nu ancheta pentru a se trage la raspundere cei care au tolerat ani de zile un oligofren, capabil de orice. Oare presedintele consiliului judetean nu vede ce se intampla in acest spital. Am scapat de un nenorocit de director care credea ca e spitalul lui masa si am dat de un prost a carui prioritate este aceia de a afla cine este sifonul. Vai de mama noastra.
13
0
Vreti sa spuneti ca organele de control sunt corupte si se fac ca nu vad existenta mafiei ? Spitalul e un cuib de viespi, de sus pana jos. Cu toate ca medicii sunt functionari publici si pot fi anchetati de procurori.
9
0
cum a fost de acord dna care are societatea respectiva cu asa cv ? dna care nu tine cont de nimic iti ia pielea de pe tn .Dar asta e,nu vede nimeni,nu se autosesizeaza nimeni,nu i poate verifica nimeni
9
1
indididul asta lucreaza la negru la morga de multi ani, cu acordul d-nei doctor Aschie si d-nei doctor Deacu. Le ajuta la spalatul mortilor , la imbalsamari. Acum se fac ca nu e adevarat.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218