REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Taximetrist JEFUIT de doi cuţitari, după o cursă Constanţa - Medgidia

Taximetrist JEFUIT de doi cuţitari, după o cursă Constanţa - Medgidia

Replica API 29 ianuarie 2016 | 23:59 443

Prinşi în Valea Dacilor

Prinşi în Valea Dacilor

Răzvan Gabriel Dimancea

Caz şocant pe străzile din judeţul Constanţa! Doi indivizi, între care unul minor, au pus la cale un plan incredibil pentru a se face cu bani nemunciţi, dar şi cu un transport gratuit. Astfel, aceştia au luat un taximetru din municipiul Constanţa pentru a se deplasa către Medgidia, numai că la intrare în oraş l-au ameninţat pe taximetrist cu un cuţit şi i-au furat încasările, dar şi telefonul mobil. Ulterior, tâlharii au fugit în localitatea Valea Dacilor, tot cu un taximetru, unde au fost prinşi de poliţişti.

Răzvan Gabriel Dimancea are domiciliul în Medgidia şi s-a întors recent din Italia. Este o mai veche „cunoştinţă” a oamenilor legii, fiind cercetat pentru furturi. Pe 01.10.2015 chiar a fost trimis în judecată! Însă, se pare că acţiunile sale infracţionale încă sunt o prioritate pentru el. Astfel, în noaptea de miercuri spre joi, 27 spre 28 ianuarie, împreună cu un minor, cu domiciliul în Ţepeş Vodă, dar care locuieşte fără forme legale în Valea Dacilor, a decis să ia un taximetru din municipiul Constanţa, cu destinaţia Medgidia. Dar planul lor a fost altul încă de la bun început.

Astfel, cei doi au spus că vor să meargă pe la nişte ferme. Zis şi făcut, după care au menţionat că destinaţia este Medgidia. Numai că, pe DN3, la intrare în oraş, la sensul giratoriu, în jurul orei 4.30, aceştia au scos un obiect contondent - din câte se pare un cuţit - şi l-au ameninţat pe şofer. Speriat, le-a dat încasările, fiind vorba de circa 170 de lei, dar şi telefonul mobil. Infractorii au fugit şi, culmea!, pentru a nu merge prea mult pe jos, au luat un alt taximetru.

De data aceasta au cerut să fie duşi în Valea Dacilor şi au achitat cursa. De cealaltă parte, şoferul jefuit a mers la Poliţie şi a relatat prin ce a trecut, oamenii legii demarând cercetările. În mai puţin de două ore de la sesizare, anchetatorii au reuşit să-i prindă pe făptaşi, care se aflau în locuinţa unei cunoştinţe din Valea Dacilor. Suspecţii au fost reţinuţi şi prezentaţi cu propunere de arestare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102