REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
6.5° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Teodosie s-a înălțat la cer... cu macaraua și a făcut un spectacol de zile mari! Video

Teodosie s-a înălțat la cer... cu macaraua și a făcut un spectacol de zile mari! Video

Mirela PASCAL 1 noiembrie 2023 | 00:00 5309

ÎPS Teodosie s-a aflat, din nou, în centrul atenției duminică, la Agigea. Acesta a sfințit crucea bisericii din localitate și, pentru că aceasta era poziționată pe acoperișul lăcașului de cult, Teodosie a fost ridicat... la cer de o macara.

Teodosie s-a inaltat la cer... cu macaraua si a facut un spectacol de zile mari! VideoTeodosie s-a înălțat...la cer

Duminică, pe 29 octombrie 2023, începând cu orele 7.45, la Parohia „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie”, din comuna Agigea, a fost prezent Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, însoțit de un bogat sobor de preoți și diaconi.

Teodosie s-a inaltat la cer... cu macaraua si a facut un spectacol de zile mari! Videopuhoi de lume

Teodosie a participat la Sfânta Liturghie Arhierească, eveniment urmat de rânduiala dezlegărilor și de sfințirea lucrărilor de înfrumusețare a sfântului locaș. Ocazie cu care Teodosie a fost înălțat la cer cu... macaraua!

Teodosie s-a inaltat la cer... cu macaraua si a facut un spectacol de zile mari! Videocrucea sfințită de Teodosie

„Toate lucrările ce au fost sfințite au beneficiat de sprijinul generos al primarului Cristian Maricel Cîrjaliu. Mulțumim tuturor celor ce v-ați ostenit pentru cauza Sfintei Biserici și vă așteptăm la dumnezeiasca hrană, pomenindu-vă în rugăciuni!”, a transmis preotul Mihai Ovidiu Frățilă împreună cu Consiliul și Comitetul parohial.

Video:

Ce spune Arhiepiscopia Tomisului!

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Teodosie a oficiat slujba sfințirii lucrărilor de înfrumusețare a bisericii „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” din localitatea Agigea, duminică, pe 29 octombrie 2023. În cadrul acestei slujbe este necesar actul sfințirii celor trei cruci noi ale turlelor bisericii. Întrucât crucile au fost amplasate pe turle anticipat, fără a fi sfințite, existau două variante: 1.  Erau coborâte crucile de pe turle, fapt care ar fi implicat un efort suplimentar și substanțial atât din partea comunității cât și a constructorului. 2. Cu ajutorul și în prezența unui specialist de la protecția muncii, cu toate măsurile de siguranță luate, ierarhul să urce cu un elevator spre a sfinți crucile deja fixate pe acoperișul turlelor. Înaltpreasfințitul a optat, din motive corecte, pentru a doua variantă”, a transmis Arhiepiscopia Tomisului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie sa vina ajutoarele lui Mos Craciun sa il ia pe el pe toti si de la alte parohii.Cat fura astia.Un escorc spagar cu atatea infractiuni comise.Mai exista si in alte biserici infractiuni comise de preoti. In scopuri " caritabile" de binefacere se fura si nu termina biserica de pictat.Cati bani fura astia ii da spagoveanului cotizatie sa ii tina pe pozitii.Preotii buni au fost inlaturati care nu dau spaga spagoveanului.Cei cu asemanarea lui sunt promovati de el.Dau bani,pomelnice ,cer taxe peste taxe biserica,castorie,inmormantare.cutia a milei Craciun Boboteaza.Buna Vestire arata o maghernita de p***t gust.E buna de cotizat bani la sefu mare.Am dat sute de lei taxe pentru picturi la biserica si astzi perotul parohie D,nu vine cu Craciunul daca nu se anunta inainte.Pe vremuri preotulvenea inajunul Craciunului intra cantand in scara, rasuna la toate blocurile din jur vocea lui frumoasa si nu trimitea solie inainte.
3
0
Seara 14.12 2023a ora 20 a venit preotul de la parohia Buna Vestire.Nu mai avem nimic.Nici credinta si nici respect, fata de noi ca oameni si sarbatori crestine.Vin cu 10 zile inainte de Craciun la ora 20 ? Inainte cu o ora au venit 2 r**i talani de peste 30 de ani cu asa-zis colind zdranganeau la o chitara neacordata si cu ochii se benoclau in casa. A ajuns un obicei preotul trimite inainte un copil.Acum sa ne ierte Dumnezeu am crezut ca sunt tot r**i si nu am deschis usa.Dar nici preotul nu a sunat la usa crestinilor,a noastra a amaratilor.In cinci minute a iesit din scara,totul repede pe fuga pentru bani.Nu mai exista preotii de alta data sa respcte obiceiurile crestine.Inainte preotii veneau cu 2 zile inainte de Craciun .Uneori dupa data de 17 au lauat pensiile si salarille sau mai tarziu. De rusine ca nu au bani romanii nu deschid usile.Preotul trebuia sa sune la apartament, nu copilul.Nu veniti seara la ora 20 cand vin toti r***i.
5
0
Si di dacă săreau de acolo ce Pe călcîie ar fi fost minunat. Habovnici s ar fi bucurat Ialingit
1
0
Multi din cei care ba apreciază sperau ca de aceasta data sa le arătați circotasilor ca sînteți far de frica un curajos cum va stiu aceștia.Si si sa faceti de acolo un salt asa Sa abată si ei cum se sare pe călcîie La proxima ocazie am incredere in dvs ca ii ve ti uimi După contur cu creta si fericire maxima.Nu nu mai zic si foto foto multe pt album desigur
2
0
pt.Tengura Des. Dacă ști ceva referitor la acele SC uri admin de dinți tre sa spui organelor competente. Asta doar dacă și aceștia nu sunt cumva pupaturi de moaște și habovnici.Desi ma îndoiesc sincer.K vinde sicrie probabil se știe în Constanța acolo nu e ceva nou.Ca administrează SC uri funerare de-asemenea se știe. Oameni sunt execrabili și fac favoriților e adevărat.
3
0
pe Tengura Des. Dacă ști ceva referitor la acele SC uri admin de dinți tre sa spui organelor competente. Asta doar dacă și aceștia nu sunt cumva pupaturi de moaște și habovnici.Desi ma îndoiesc sincer.K vinde sicrie probabil se știe în Constanța acolo nu e ceva nou.Ca administrează SC uri funerare de-asemenea se știe. Oameni sunt execrabili și fac favoriților e adevărat.
2
0
Ok ok. Si de acolo un salt si gata scap lumea de un Behăit de un iubitor de arginti. Si si de un proprietar de srl neplătitor de taxe si impozite a multor firme cu servici funerare.
2
0
Țapu ăsta ar vrea el să se înalțe la cer, dar tot la 2 metri sub pământ ajunge.
9
0
Ce cotributie a generat acest actor pentru bunastarea constantenilor. Tampitilor credeti ca veti imparati cerurile? Daca ar fi asa popii nu ar mai intersati pe lumea asta de a acumula averi.
12
1
Cred ca cel mai bine s-ar simti si s-ar bucura daca l-ar ridica in pwla nu cu macaraua
12
4
Azi este marți pot da o gutuie la antecomentarii mei de că că t
3
7
Imi place, este atipic.....Intr-un cuvant, are cojones !
4
8
caraghios mai este babalacul asta dement!
14
6
Si la noi la catolici s-au sfintzit biserici nai innalte sau mai mici dar niciodata nu s-a urcat episcopul cu macarau pana in varful biseri caci coborarea duhului sfant al lui Dumnezeu asupra biserici prin sfintzire nu presupune acte dastea pe care le vezi la acrobazi cand mergi la circ si nici la ortodocsi nu l-am vazut pe conducatorul B.O.R.cum se urca cu ajutorul unei macarale sa sfintzeasca crucile de pe catedrala mantuiri neamului;dar aici cunoscuta fiind lacomia lui Tho dupa bani poate fac slugile lui un montaj cu cascadorul rasului si cu scena asta si atunci cand era sa cada dupa cisterna de 10 tone si altele dupa care incarca filmuletzul pe tic-tok caci ciudatzenii ca astea au urmaritori multzi si venituri pe masura,venituri scutite de taxe se stie.
14
3
Este din ce în ce mai evident "cre-"s"-tinizarea" romanilor!!!!
14
2
Trebuia lasat acolo , agatat de cruce , spagarul !
26
4
Documentează te înainte de a comenta este o NACELA CU BRAT ARTICULAT.
14
2
Are sânge în instalație baiatul
13
10
simtul ridicolului atinge noi Inaltimi. AFERIM.
32
6
Circ cu paine! p******e! Ce ineamna asta? Stati,vin acum cu Craciunul in Noiembrie! Fac totul in bataie de joc,isi bat joc de sarbatori, de oameni.Pun afis pe usa de la intrare in bloc si vin la cersit oficial fara chitanta fiscala. Milogii! Cum dracu ma sa vi cu Craciunul in Noiembrie? Unde dracu este spritul sarbatorilor de Craciun? Acum 30,50 de ani cum puteau sa mearga preotii in ajunul Craciunului la casele oamenilor? Azi vin la ora 21 cand omul se spala ,f.. se culca.Si insista ghiolbanii si suna ca prostii sa le deschizi usa chiar daca nu vrei sa le deschizi la ora 20,21.Ba nesimtitilor dupa ora 20 nu vi la om acasa.Apoi isi bat iar joc de oameni si vin dupa Boboteaza tot seara la ora 20,21.Cum sa vi ma dupa apusul soarelui cand apele au fost deja botezate si mai sunt 3 ore pana la urmatoarea zi? In Noiembrie la inceputul lui Decembrie nici sa incercati sa veniti cu Craciunul.Veniti cu Craciunul Boboteaza in ajun, o zi ,la ore decente daca respectati traditiile.Daca nu.. NU!
23
8
NE E DOR DE NATALIAAAAAA SE VEDE CA NU MAI E LABUTOANE
8
1
De ce nu a sfintit o inainte de montaj?
20
3
Doamne ajuta ! Unde e credinta in Dumnezeu, toate merg bine.
14
18

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407