REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tinerii veniţi la distracţie pe litoral au rămas fără haine, carduri, bani şi cheile de la maşină!

Tinerii veniţi la distracţie pe litoral au rămas fără haine, carduri, bani şi cheile de la maşină!

Replica API 4 mai 2016 | 23:32 282

Sistemul „ia-mă, nene” s-a mutat pe internet

Sistemul „ia-mă, nene” s-a mutat pe internet

Când izul distracţiei s-a „evaporat” din atmosferă, tinerii care au petrecut la malul mării au relizat că, odată cu el, s-au făcut nevăzute şi alte lucruri. Acum, unii dintre ei cred că este vorba despre furturi, pe când alţii recunosc faptul că au consumat ceva mai multă băutură alcoolică şi nu mai ştiu ce au făcut cu bunurile. Astfel, pe plaja din Vama Veche, spre exemplu, au fost găsite mai multe carduri, pe când un tânăr cere ajutorul întrucât nu-şi mai găseşte rucsacul. Aceeaşi situaţie poate fi regăsită şi în Mamaia, în zona unde a avut loc festivalul Sunwaves.

„A găsit cineva, din întâmplare, un ghiozdan (era plin de haine, un încărcător de telefon şi, dacă nu mă înşel, un pachet cu ţigări) de camuflaj alb/gri scris cu pixul Acid pe spate şi pe bretele Anarhii şi Sons of Anarchy... Dacă l-o găsit cineva vă rog să-mi spuneţi… N-am ghiozdan să ajung la şcoală.. Urât că se fura din Vamă, de la Molotov mai exact”, a scris un tânăr, din Slobozia, pe Facebook, pe pagina „Destinaţia mea: Vama Veche!”. Oamenii au reacţionat şi au comentat, unii fiind de acord că se fură, pe când alţii: „Şi eu mi-am pierdut vara trecută, la Folk You, ghiozdanul cu haine, adidaşi, tot. Nu cred că îl mai găseşti, sincer”, sau „Eu m-am întors în papuci şi fără tricou. Nu mai ştii ce boschetar eram?”. De partea cealaltă, există şi persoane care au găsit acte şi carduri şi vor să dea de cei ce le-au pierdut. „Am găsit aceste două carduri pe plajă (în Vama Veche), în cazul în care cineva le recunoaşte le gaseşte la Politie”, a anunţat Andrei I. Nici în Mamaia situaţia nu a fost alta. La festivalul Sunwaves, organizatorii au găsit circa 13 portofele, carduri, paşapoarte şi chei de maşină. „Acestea sunt obiectele găsite pe durata festivalului. Pentru mai multe informaţii, contactaţi personalul Sunwaves de la intrare”, este postat pe pagina oficială a Sunwaves. În plus, de menţionat este şi faptul că distracţia te cam stoarce de bani, mai ales când... aterizezi prin Vamă. Acest lucru este deja foarte cunoscut, în sensul că petrecăreţii nu prea ţin cont că trebuie să se mai întoarcă şi acasă. Pe sistemul „ia-mă, nene”, cei mai mulţi dintre ei reuşesc să se descurce. Şi, cum reţelele de socializare sunt acum pe val, cererile s-au mutat acolo. Tot pe pagina „Destinaţia mea: Vama Veche”, foarte multe persoane au postat întrebări precum: „Pleacă cineva spre Bucureşti şi are două locuri?”. Din peisaj nu lipsesc nici ofertele: „Plec azi spre… Am trei locuri disponibile. Cineva interesat?”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614