REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Toţi puştii care îşi iau bilete la Revelionul de la Pavilion ar putea să stea acasă!

Toţi puştii care îşi iau bilete la Revelionul de la Pavilion ar putea să stea acasă!

Replica API 25 noiembrie 2015 | 09:35 594

Internetul duduie de anunţuri, pompierii nu ştiu nimic

Internetul duduie de anunţuri, pompierii nu ştiu nimic

Sursa foto: playbuzz.com

Semne de întrebare cu privire la petrecerea de Revelion „New Year Sensation” care se anunţa că va fi organizată la Pavilionul Expoziţional Mamaia. Chiar dacă anunţul organizatorilor pare că încă este valabil, reprezentanţii ISU Dobrogea susţin că nu au primit nici o solicitare în acest sens.

Înainte de tragedia de la clubul bucureştean Colectiv, înregistrată în data de 30 octombrie anul curent, la malul mării deja se anunţau petrecerile de revelion, cu locaţii şi tot tacâmul. Ulterior, localurile au ales să-şi pună lucrurile în ordine, unele mergând pe o cale transparentă, pe când altele au apelat la tot felul de tertipuri. Prin urmare, multe dintre ele au acum porţile închise. Controalele ISU Dobrogea au continuat şi continuă, fiind depistate nereguli pe bandă rulantă. Între timp, se pare că unii dintre organizatori s-au gândit că Pavilionul Expoziţional din Mamaia ar fi un loc perfect pentru o „clubăreală” măcar provizorie.

Numai că, potrivit reprezentanţilor ISU, pentru a participa mai mult de 200 de persoane la un eveniment organizat aici, fiind vorba despre o activitate de club, sunt necesare documente în domeniul apărării împotriva incendiilor, pe care organizatorii trebuie să le obţină. Aşa s-a întâmplat şi în cazul clubului LUV, care avea programat un eveniment la Pavilion pe 21 noiembrie, dar a fost anulat tocmai din pricina acelor documente. Însă, revenind la petrecerile de Revelion, în octombrie se anunţa cu trâmbiţe o petrecere ce urma să aibă loc tot la Pavilionul Expoziţional.

„Cea de-a treia ediţie New Year Sensation se anunţă a fi cea mai incendiară dintre cele trei, o petrecere senzaţie de bun venit pentru anul 2016! Petrecerea va avea loc la Pavilionul Expoziţional Mamaia. Împreună vom scrie cel de-al treilea capitol New Year Sensation şi cel mai frumos de până acum! Primul DJ anunţat pentru noaptea dintre ani este DJ Lucian Bărbulescu. Staţi pe aproape pentru mai multe informaţii”, potrivit mamaiaonline.com, la data de 27 octombrie 2015. Numai că anunţul a fost modificat şi pe 17 noiembrie, de unde înţelegem că evenimentul încă este valabil, iar pe afiş este specificat faptul că biletele sunt disponibile începând cu data de 15 noiembrie.

De precizat este faptul că şi aici este nevoie de acele documente în domeniul apărării împotriva incendiilor. „Nu am primit până acum vreo solicitare. Însă, când va ajunge la noi, în mod oficial, informaţia, vom proceda la verificarea tuturor condiţiilor ca şi până acum. Până acum nu avem nici o solicitare şi nici o informaţie pe tema aceasta.”, a declarat, pentru, „Replica”, Daniel Petrov, şeful ISU Dobrogea.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367