REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tragedie într-o familie din Pietreni! Un copil A MURIT după ce a căzut un televizor peste el

Tragedie într-o familie din Pietreni! Un copil A MURIT după ce a căzut un televizor peste el

Replica API 5 iulie 2016 | 00:33 508

„Ai plecat prea devreme dintre noi, suflet bun şi frumos”

„Ai plecat prea devreme dintre noi, suflet bun şi frumos”

Uneori, viaţa este nedreaptă, iar tragediile lovesc, de obicei, acolo unde te aştepţi mai puţin. Această situaţie s-a regăsit şi în cazul unui băieţel de numai 1 an şi jumătate din Pietreni. Copilul a avut parte de o moarte violentă după ce un televizor a căzut peste el. Deşi a fost transportat la spital în stare stabilă, ulterior inima lui a încetat să mai bată.

Joi, 30 iunie a.c., cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitate să intervină în localitatea Pietreni, unde se anunţa că un copil a leşinat după ce un televizor a căzut peste el. Primele informaţii arătau că băieţelul era conştient, dar prezenta hemoragie nazală. Totuşi, acesta a fost transportat la spital prezentând şi un traumatism thoracic şi era într-o stare agitată. Ulterior, situaţia s-a agravat şi a fost necesară intervenţia chirugicală. „A avut un traumatism toracic, contuzie pulmonară, contuzie cardiacă, pericardită, tamponada cardiacă s-a intervenit sâmbătă, dar a fost intubat- ventilat şi a fost foarte grav de la venire. S-a stins sâmbătă dimineaţa”, au precizat cadrele medicale din cadrul Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Băieţelul provinea dintr-o familie modestă, mama lucrează ca ospătar la un local din staţiunea Mamaia, iar tatăl, în vârstă de doar 22 de ani, a muncit în străinătate. Paginile de facebook ale părinţilor au fost imediat luate cu asalt de mesaje de condoleanţe. „Prea devreme, mult prea devreme. Suflet minunat şi nevinovat, ai plecat între îngeri! Oricum cuvintele nu înlocuiesc durerea. Sincere condoleanţe!”, „Dumnezeu să te ierte, suflet blând! Aş scrie mai mult, dar nu am cuvinte, nu îmi vine să cred! Vreau să cred că este doar un vis urât. Nu accept realitatea!”, „Nu am cuvinte! Nu ştiu ce să spun! Nu te-am cunoscut niciodată, dar te-am îndrăgit când te-am văzut în poze! Ai plecat prea devreme dintre noi, suflet bun şi frumos! Dumnezeu să te aibă în pază! Condoleanţe!” au fost doar câteva dintre zecile de mesaje postate pe site-ul de socializare.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102