REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

TRAGI-COMEDIE: O constănţeancă, reclamată la poliţie că fiul ei face gălăgie!

TRAGI-COMEDIE: O constănţeancă, reclamată la poliţie că fiul ei face gălăgie!

Replica API 13 ianuarie 2016 | 00:08 468

Vecinul îi lasă pamperşi la geam!

Vecinul îi lasă pamperşi la geam!

Cine locuieşte la bloc, ştie foarte bine ce implică viaţa la comun: vecini buni sau mai puţini buni. Vecini săritori şi de omenie există oriunde, aşa cum, din păcate, există şi vecini zgomotoşi, obraznici şi puşi mereu pe harţă. Însă, atunci când se depăşesc limitele, situaţia se complică şi nici măcar oamenii legii n-o mai pot descurca. O constănţeancă a cerut ajutor pe un grup de socializare, cu privire la un locatar al blocului în care locuieşte. Bătrânul, spune femeia, are probleme psihice îi trimite poliţia la uşă pentru că fiul ei de aproximativ 2 ani ţopăie prin casă. Însă, nu asta este problema majoră. Mămica acuză că vecinul pune pamperşii folosiţi pe geam, iar miroul, deloc comod, îi intră în casă.

Luni, 11 decembrie, oamenii legii au fost solicitaţi să intervină la locuinţa unei constănţence, la reclamaţia unui vecin, nemulţumit că fiul de 2 ani al femeii face gălăgie. Aceasta din urmă susţine că omul, trecut de mult de prima tinereţe, are probleme psihice şi că nu e prima oară când o reclamă. Însă, aceasta nu este principala problemă a femeii. Vecinul pune pamperşii „plini de rahat“ pe geam şi tot mirosul, evident, deloc plăcut, îi intră în casă.

„Locuiesc la etajul 2 şi sub apartamentul nostru locuieşte un bătrân cu probleme mintale, căruia nu îi convine că fiul meu, în vârstă de 1 an şi 10 luni, după orele 22.00, merge prin casa. Astăzi (n.re.d - luni, 11 ianuarie) m-am trezit cu poliţia la uşă, că dementul a făcut plângere. Asta nu e singura problemă. Dânsul pune pamperşii plini de rahat pe geam şi toată putoarea îmi intră mie în casa, şi îi ţine chiar şi 4 zile. Din câte m-am informat, ar trebui să mă duc pe la Garda de Mediu.Vă rog, cine mă poate îndruma mai exact unde trebuie să mă duc şi ce pot să fac ca să scap de dementul ăsta, să ne lase în pace“, s-a plâns Alexadra Simona C., din Constanţa.

Mirela Sorian PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218