REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

TRASEU DE TRAFICANT DE PERSOANE: Un infractor din Băneasa, VEDETA ţepelor la Suceava

TRASEU DE TRAFICANT DE PERSOANE: Un infractor din Băneasa, VEDETA ţepelor la Suceava

Replica API 23 februarie 2017 | 08:17 819

FLAGRANT!

FLAGRANT!

Oamenii legii din Suceava au prins un bărbat din oraşul Băneasa, judeţul Constanţa, care a înşelat mai multe societăţi comerciale, pe internet. Este vorba despre Nicuşor Sorin Roşu, care, în trecut, a fost condamnat pentru trafic de persoane, fiind cercetat de DIICOT Constanţa. Acum a fost arestat de magistraţii Judecătoriei Suceava.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, astfel cum a fost precizată. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpatul şi de la comunicare pentru Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava”, potrivit minutei judecătoreşti din data de 21.02.2017. Mai exact, Nicuşor Sorin Roşu, de 46 de ani, este bănuit că, prin utilizarea în fals a datelor de identificare ale unor societăţi comerciale, (nume, CUI, conturi bancare), ar fi achiziţionat bunuri de pe anumite site-uri, prin emiterea de ordine de plată falsificate.

La 19 februarie a.c., poliţiştii au organizat o activitate de prindere în flagrant a celui în cauză, în Deva, în timp ce încerca să inducă în eroare un bărbat, din Suceava, în legătură cu livrarea unor produse şi aparate de fitness, în valoare totală de 86.215 lei, intervenind în momentul consumării infracţiunii de înşelăciune. La activităţi au participat şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. În cauză au fost recuperate produsele care urmau să fie livrate şi au fost restituite victimei.

De asemenea, de la Nicuşor Sorin Roşu, poliţiştii au ridicat un autoturism, în valoare de 7.000 de euro, 25.000 de lei, telefoane, cartele SIM şi înscrisuri cu valoare probatorie. În urma administrării probatoriului, s-a dispus reţinerea, pentru 24 de ore a bărbatului, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals. De precizat este faptul că individul este o mai veche „cunoştinţă” a oamenilor legii.

Spre exemplu, în 2009, a fost condamnat la 4 ani şi jumătate pentru trafic de persoane. Mai exact, potrivit DIICOT, începând din anul 2002, a racolat mai multe tinere, pe unele dintre ele ademenindu-le cu promisiuni de căsătorie iar pe altete cu locuri de muncă, pe care le-a obligat să se prostitueze. Bineînţeles că a avut şi complici. Sistemul era simplu: găsea fetele, le arunca în ochi promisiuni frumoase, după care le cerea să îl însoţească peste hotare, inclusiv în Germania. Acolo erau şi alţi indivizi, din gaşca lui Roşu, care le preluau şi le puneau să producă bani. Acum, iată, după ce a fost eliberat, individul nu s-a putut ţine departe de infracţiuni, fiind arestat la Suceava.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doar ce a iesit si fiind falit omul a incercat ce i s.a propus ca sa aiba si el un inceput ..a fost doar sageata,,smecherii sunt liberi ..si traiesc bine chiar foarte bine ca mai sunt sunt sageti .....23 august stiti pe dracu voi
1
0
Ce va mai place sa sugeti pula si sa vorbiti fara sa stiti cacatilor cine greseste plateste sa ii sugi pula lui marius sunt vorbe emigrani vai mama ta de cacat miritor de foame pisamas pe familia ta de jeg penal bai zdreanto cine greseste plateste dar nai u dreptu de a comenta acuzati care nu le sti dac esti cu coar dati numele real sa te poata da ala in judecata cacatule care esti sclavule cum poti spune asa aberati jegule cunosti u omu ala sti u suta la suta ce face pe vorbe fomistule
0
1
Tot la Baneasa veniti si la Red la bosul Marius ..care face trafic cu migranti din bulgaria si duce curve la produs in Belgia ..si e mare mafiot ..pe asta nu l ia Politia ...?????
1
1
Cati ca el mai sunt liberi si profeseaza meseria de viitor sot,iar naivele fac bani pentru ei.Fratii Geambasu din Ef.Sud cu aceasta meserie se ocupa ajungand mare patron la Pensiunea CAFE DEL MAR din Sinaia .Din munca cinstita nu putea sa-si faca vila la Costinesti si pensiune la Sinaia cu aceeasi denumire ,,CAFFE DEL MAR''.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369