REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Triplu ASASINAT, la Constanţa: Poliţia caută un criminal periculos, aflat în libertate!

Triplu ASASINAT, la Constanţa: Poliţia caută un criminal periculos, aflat în libertate!

Replica API 24 iulie 2014 | 00:00 267

Fost puşcăriaş, proaspăt eliberat din penitenciar, dependent de droguri

Fost puşcăriaş, proaspăt eliberat din penitenciar, dependent de droguri

Imagini horror într-o casă situată pe strada Şoseaua din Vii din municipiul Constanţa! Trei cadavre, sânge în toată casa şi o primă ipoteză: două femei au fost ucise de un bărbat, un fost puşcăriaş, care ulterior s-ar fi sinucis. Stupoare, însă, la identificarea cadavrelor! O rudă a decedaţilor a precizat oamenilor legii că bărbatul mort nu este presupusul criminal, ci un văr al fostului condamnat.

Oroarea s-a produs în imobilul cu numărul 14 de pe strada Şoseaua din Vii. Două femei au fost ucise de un bărbat eliberat pe data de 14 iulie din penitenciar, unde a ispăşit o pedeapsă pentru comiterea unei tâlhării. Al treilea cadavru, de sex masculin, a fost iniţial "atribuit" lui Alexandru Ştefan Stoica. Aşa s-a ajuns la ipoteza că respectivul şi-a ucis bunica şi o mătuşă, după care s-a sinucis. "E sânge peste tot", au spus poliţiştii. Oamenii legii nu exclud nici varianta ca bărbatul să se fi aflat sub influenţa drogurilor şi în momentul comiterii crimelor. Criminaliştii şi procurorul ajunşi la locul faptei au stabilit că, în cursul zilei de ieri, Stoica a venit la bunica lui, care locuia cu o soră mai mică, şi că i-ar fi cerut bani, ştiind că bătrâna doar ce a primit pensia. Se presupune că femeia a refuzat, de unde şi nenorocirea care a urmat: Stoica le-a lovit cu un cuţit şi un alt obiecte dur. În acelaşi timp, oamenii legii susţin că există indicii cum că femeile ar fi încercat să se apere. Pe tot parcursul cercetărilor de ieri, strada Şoseaua din Vii se umpluse "ochi", vecinilor parcă nevenindu-le să creadă ce s-a putut întâmpla: "N-am auzit nici o ceartă, nimic...", spunea o vecină. Însă, tot ea recunoştea că, deşi sesizase că Stoica ieşise din penitenciar şi că venise la bunica lui, nu intra în dialog cu el. "Ştiam că e rău... Ne-a dat foc la maşină, eram în conflict, nu ne vorbeam", a explicat femeia. La faţa locului s-a aflat şi o ambulanţă SMURD, cadrele medicale intervenind pentru o femeie sosită într-un suflet la imobilul împânzit de poliţişti, strigând: "Lăsaţi-mă la mama! Lăsaţi-mă la mama!". Dincolo de aceste detalii, ancheta avea să ofere o surpriză şi mai mare, la doar câteva ore distanţă de la descoperirea celor trei cadavre! Bărbatul mort nu este Alexandru Ştefan Stoica! "O rudă venită la identificarea cadavrelor ne-a spus că bărbatul mort nu este Alexandru Stoica, ci vărul acestuia. Se presupune că Alexandru Stoica şi-a ucis bunica, mătuşa, dar şi un văr. Au fost instituite filtre", a precizat, ieri seară, un reprezentant al IPJ Constanţa. Despre Stoica, vecinii spun că era cunoscut ca având probleme psihice, dar şi faptul că ar fi fost consumator de droguri. În cursul serii de miercuri, oamenii legii opreau microbuzele în municipiu, dar şi pe drumul care leagă Constanţa de Valu lui Traian şi arătau fotografii cu suspectul de comiterea triplului asasinat.

Alexandra ANTON, Liliana CHIRU

Vezi şi:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218