REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tunsă zero, bătută şi legată cu lanţuri de pat: asta a primit o femeie care-şi ameninţa bărbatul cu despărţirea

Tunsă zero, bătută şi legată cu lanţuri de pat: asta a primit o femeie care-şi ameninţa bărbatul cu despărţirea

Replica API 19 aprilie 2014 | 00:00 705

Situaţie incredibilă la Constanţa:

Situaţie incredibilă la Constanţa:

Situaţie incredibilă în municipiul Constanţa! O femeie de 40 de ani a fost supusă unui tratament oribil de către concubinul ei, Ali Metin, în vârstă de 37 de ani. Nervos că femeia vroia să-l părăsească, a tuns-o zero, a bătut-o şi a legat-o cu lanţuri de pat. Oamenii legii au intrat pe fir şi l-au reţinut pe individ, după care a fost propus spre arestare. Potrivit vecinilor, cei doi nu s-au înţeles niciodată bine.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 au fost sesizaţi de către o femeie, în cursul zilei de joi, 17 aprilie, cu privire la faptul că sora ei este sechestrată într-o locuinţă din zona Kilometrul 4, situată pe strada Nehoiului. Mai exact, aceasta a tot încercat, preţ de mai multe zile, s-o sune pe sora ei, dar fără nici un rezultat. Speriată că i s-a putut întâmpla ceva, a mers la domiciliul unde ştia că locuieşte cu concubinul, respectiv Ali Metin. A sunat la uşă, după care a intrat. Imaginile ce i s-au desfăşurat în faţa ochilor au fost crunte. Sora ei era tunsă zero, bătută şi legată cu lanţuri de pat. Au fost alertaţi poliţiştii, dar şi procurorii, individul fiind reţinut şi apoi propus spre arestare. Din câte se pare, femeia a vrut să se despartă de el, motiv pentru care el a recurs la asemenea gesturi. Potrivit anchetatorilor, aceasta nu ar fi prima dată când femeia a fost supusă unor asemenea tratamente. "La data de 17.04.2014, ora 12.30, la sediul Secţiei 5 Poliţie s-a prezentat o tânără, care reclamă faptul că, în intervalul 15.04.2014, ora 13.00, 16.04.2014, ora 14.00, a fost ţinută fără voia sa, într-o cameră a apartamentului de către concubin. Demarând operativ investigaţiile, poliţiştii l-au depistat pe bărbatul în vârstă de 37 de ani, care are acelaşi domiciliu cu reclamanta, conducându-l la sediul Secţiei 5 Poliţie în vederea continuării cercetărilor. Din primele cercetări s-a stabilit că aceasta a fost ţinută legată într-o cameră a imobilului şi agresată fizic. Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate şi loviri sau alte violenţe şi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Potrivit vecinilor, cei doi au împreună doi copii, dar nu s-au înţeles niciodată bine, luându-se la ceartă din toate fleacurile, în general legate de gospodărie. Ori de câte ori se certau, femeia îşi lua copiii şi pleca la rude, în judeţ. Asta s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, iar când s-a întors la domiciliu, care este al tatălui lui Ali Metin, i-ar fi spus că vrea să se despartă definitiv, moment în care bărbatul s-a enervat. Acum, familia vrea să-i împace pe cei doi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614