REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

UDTTMR, în agonie: fără parlamentar şi fără finanţare, dar cu lupte interne fără sfârşit

UDTTMR, în agonie: fără parlamentar şi fără finanţare, dar cu lupte interne fără sfârşit

Replica API 31 martie 2017 | 23:52 1807

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco Musulmani din România este în agonie! După ce un scandal imens declanşat de organizarea alegerilor şi desemnarea candidatului la parlamentare a făcut ca UDTTMR să nu aibă, în final, un reprezentant al minorităţii tătzare în Parlament, iată că situaţia nu se calmează. Pe de o parte, UDTTMR a pierdut finanţarea de la stat. De cealaltă parte, instanţa a dispus inclusiv anularea alegerilor care l-au desemnat pe Gelil Eserghep, în ianuarie 2016, preşedinte, cât şi dezinvestirea acestuia (pronunţarea în sensul dezinvestirii a avut loc pe 15 martie, la Judecătoria Constanţa). Chiar şi aşa, gâlceava continuă. Reprezentanţii uniunii nu se decid cine trebuie să asigure acum conducerea interimară, până la organizarea de noi alegeri, aşa că fiecare grupare organizează propriile şedinţe sau omit să îi invite şi pe cei din „tabăra cealaltă”. Şi unii şi alţii se declară ca fiind reprezentanţi „legitimi” ai uniunii. Fostul deputat Varol Amet, adică cel care l-a contestat vehement pe Gelil Eserghep şi l-a dus în instanţă cu alegerile, susţine că şi acum, după câştigarea procesului, se depun eforturi ca el să fie înlăturat, iar Gelil Eserghep să revină pe poziţia de preşedinte, după o nouă rundă de alegeri! „Am fost la sediul uniunii să îmi plătesc cotizaţia. Asta după ce mi-au sesizat mai mulţi colegi că nu o pot face. Şi nu mi-a fost primită cotizaţia, ba fiindcă nu mai avem angajaţi, că-s şomeri, că nu mai este finanţare, ba că alte motive... Dar unii înţeleg că au putut plăti. În plus, se convoacă şedinţe nestatutare, la care eu, de exemplu, nu sunt invitat”, a spus Varol Amet.

Vom reveni cu detalii.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numele date de cei ce dau commenturi sunt false...
0
1
Pt Geografie nu ne-a plimbat pe banii lui. Pe banii nostri ,ai tatarilor dati de statul roman, dar datorita desteptului de Gelil patru ani vor lipsi fondurile cuvenite uniunii. Draga geografie stii care este paguba totala a uniunii ? Iti spun eu 4 milioane euro adica 2 sute de miliarde de lei cu rectificarile anuale adica aprox. 100 de apartamente, bai geografie ...!!!ce mai ai de spus? Suntem singura minoritate din cele 18 existente care nu vor avea fonduri datorita geniului gelil
10
7
Urmaresc cu atentie tot ce se intampla in uddtmr si parca vad un film horror,este tragic ce li se intampla tatarilor!pt ca udttmreul este in termeni medicali in moarte clinica,dar este viu acest monstru hidos ,avid de putere,care in mintea lui bolnava,studiu de caz pt psihiatrii,vrea in continuare sa conduca cu orice pret.ba dictatorule,daca mai ai putina demnitate si onoare ceea ce la tine e lipsa,lasa poporul tatar in pace pt ca 25 de ani uniunea a mers bine va merge si fara tine! nu vei avea scapare de blestemele si ura care ti-o poarta tatarii
20
12
De unde a pornit totul? De la aviditatea de bani a lui Varol, si salariul de 200 mil ca deputat. Esti un nimeni inainte, vii la uniune, iti faci nume si cariera la UDTTMR, apoi dai in judecata acest UDTTMR ca sa o lasi fara finantare? Apoi vrei sa iti platesti cotizatia la UDTTMR, cea pe care ai dat-o in judecata, iar in urma acestei actiuni ai lasat-o fara finantare si reprezentant in parlament? Asadar, fara dubiu, Varol este primul si singurul vinovat al situatiei actuale create. Cand nu a mai fost dorit, pe buna dreptate, trebuia sa se retraga cu demnitate, nu sabotand uniunea tatarilor.
28
6
Vinovatii morali sunt si Nagi si Demirel care l-au adus pe jegosul de Gelil metropolitan, crezand ca este tatar adevarat, cinsit si patriot, dar si ei sunt dezamagiti pentru ca javra asta betiva, hoata si curvara a ingropat sperantele si viitorul tatarilor. hai sictir lepra penala si lasa tatarii sa-si cladeasca un viitor!!
30
16
Varol, ti-e dor de Mercedesu uniunii pe care l-ai luat special pt tine si te-ai plimbat exclusiv tu si tot neamu tau?
39
8
Aywan ekesin la Varol , kotam auzina beriyim,.
39
7
Gelil, Varol- frati estem! Masoni de seama estem! de ce scuipa ?
12
28
Va plimbat Gelil de ati invatat gegrafia lumii in plm....
38
7
Varol, ai tradat si ai calcat in picioare tot si pe toti! Lasa-ne!
44
7
Societatea Metropolitan va asteapta!
15
35
Caiali demiren stropitorul politiei de partea cui sa pozitionat? Cine da mai mult ca are o glanda e tranta rau
41
5
Cand nu stii despre ce este vorba e indicat sa taci. Doar daca esti rau intentionat, cu dorinta de intriga, sau comandat, poti abera intr-un astfel de asa zis articol scris probabil de un pseudo jurnalist, pseudo-semnat. Cat priveste situatia data, exista doua tabere astfel: una in interiorul UDTTMR - perfect legitima, reala, recunoscuta si existenta, iar alta tabara, in afara, fara nici o legitimitate in a lua decizii privind soarta UDTTMR. Iar daca vorbim de bani, ar trebui sa ne uitam la interesul ambelor tabere, ca doar cainii nu or urla degeaba.
38
16
Numai DNA ne poate salva de gelil ersegep si gasca lui sa vina si curtea de conturi sa vada cum a cheltuit acest penal banii tatarilor
24
35
Toata situatia de Udttmr se datoreaza de fapt DORINTEI AVIDE DE PUTERE a tribunului Eserghep si milionului de dolari de la stat pe care Eserghep ii directiona 99% catre Metropolitan. Nici astea nu i-au ajuns, a vrut si cei 300.000 euro de la Erol Anefi de la Sevda ca sa-l puna pe balbaitul de nepot'su deputat. Apoi, a mai vrut si 300.000 euro banii lui Banias. Pentru astia, a manipulat tatarii sa voteze Alde. Fara voturile tatarilor, Banias nu ajungea deputat! DNA, Corpul de Control al Primului Minustru, aude cineva?
25
48
Vomita toata Europa cand ne vede pe noi ,romanii.O natie de hoti ,talhari si curve ! beahh!!! Afara cu noi din tarile civilizate din ,Europa !!!
20
13
Siktir ! basarda boc olsun !
7
15
membrii consiliului repreafntdntilor pana la asa zisul congres din iaan.2016 sunt legitimi dupa anulare de catre instanta a simulacrului de congres. Doamna de la Bucuresti adunatii pe cei noua si incepeti munca vhiar si fara gelil si menan samir,singurul membru c r care nu a fost dat afara de geli.,,poate doar omul cu trabucul.com Muurri!.
10
32
Ce nume au! Parca citesc etichete de insecticide agricole!
2
41
Gelile lasa orgoliile, ramai intre tatari si incearca sa-i unesti chiar daca vor mai fi si certuri lasa-i impreuna.
38
9
pentru SANDU CIOROIU
13
0
"Varu In istoria Udttmr eficienta de care a dat dovada Gelil Eserghep nu a atins o,dar nici macar nu s au apropiat" Adevarat, nimeni nu a putut sa distrugu atat de repede! Fiind la a doua distrugere de partid, a reusit mai repede aici,cu tatarii! Oare ce urmeaza sa mai distruga?
17
22
Dle Gelil lasa-ne in pace ca esti unul dintre tatarii spagari.
15
41
Toti acestia sunt romani! Trebuiesc respectati si tratati ca atare! Aceste Uniuni ca si cea a maghiarilor trebuiesc desfiintate! Daca au persoane care au ceva de spus si vor sa o faca, se pot inscrie in orice partid romanesc! Uniti in aceste Uniuni nu fac decat sa se separe!
10
36
cine e acest Varol? nu puteam sa ma pis daca nu citeam si stirea asta,........ a ramas fara loc de munca, acum ce mai vrea? a cazut cu curu-n pula, sa se duca dracu.
60
4
Varol, yok ol, defol, ........ am aflat si noi ca esti sluga abjecta a teroristului Fethullah Gulen
55
13
Ai inceput sa-ti scrii singur comentarii, noaptea, ca hotii? Postacii te-au lasat? Nu poti sa dormi si ai ramas de paza la ziar? Nida nu mai presetaza? Nici whiskey-ul nu mai face fata la problemele tale? Tragi pe nas? Pupincuristii nu mai presteaza nici ei la pe vremuri? Probleme, Gelile, probleme?
29
48
Daca tu il faci analfabet pe Anefi inseamna ca tu esti o somitate, nu inteleg de ce te cobori la nivelul nostru care suntem analfabeti, prosti pe cand tu ar trebui sa stai, prin desteptaciunea de care dai dovada prin universitati si sa predai tuturor din inteligenta ta. Esti cretin Gicule, unul din chibitii care si-au ratat viata.
24
19
vezi cum faci si cu metropolitanul,ca te-au furat taxatorii pana nu au stiut de ei,si se faceau toti pupincuristii tai,serhan si denis,bravo lor au stiut cum sa lucreze.si mai las-o mai moale si tu cu uniunea,vezi ca tatarii nu te mai vor
17
45
Gelile, ai distrus uniunea, ai lasat tatarii fara finatare, fara deputat, fara sub- prefect, salariatii de la uniune fara loc de munca, ai mancat cu 2 maini banii tatarilor, ti-ai bagat toti angajatii de la metropolitan si rudele in functii, ai vrut pe spinarea tatarilor sa-l faci deputat pe analfabetul gadtist spagar de Ersun! Acum vrei in continuare la ciolan ca ti-a placut! Ajunge, ne-ai facut destule, pleaca acasa!
27
49
In istoria Udttmr eficienta de care a dat dovada Gelil Eserghep nu a atins o,dar nici macar nu s au apropiat nici tentativa de avocat varol si nici macar cealalta lepra,negiat.Ca are omu" alt stil de viata e problema lui personala.Pe tatarii adevarati Ii intereseaza lucrurile facute si chiar nu sunt putine.una peste alta am scos capul si s a auzit de noi,ba chiar suntem bagati si luati in seama datorita lui Eserghep.Deci stati linistiti k nu ne mai intoarcem in trecut,masqaralar,utanmazlar..
45
24
tiganii si capatanile de oaie trebuie eutanasiate
11
43
Acest impostor trage cu dintii de un fotoliu cald ! In 2012 ne-ai tradat ca sa ajungi deputat si ai recidivat in 2016 dupa ce te-ai aliat cu turcii ca sa distrugi comunutatea tatara. Cand ai fost ales deputat ai zis ca vrei doar un mandat.. dar se pare ca burta si gusa pe care le-ai facut in 4 ani de mandat fara nici un rezultat trebuie intretinute cu orice pret Varol ti-ai tradat prietenii, semenii si tara! Se pare ca terenul de la Tulcea a fost doar o felie de tort pentru tine si finul Birol
65
8
Am fost cu sora-ta aseara.
42
7
Varul meu Amet Varol, este ca un tranvai pe gheata, nu are directie, inca mai sprera ca mai pune mana pe ceva. "Ai facut rau uniunii, ce cotizatie mai vrei sa platesti ?"
55
6
Vomit cand vin berbecii astia! beahh!!sa plece in Turcia la Dictatoru lor Erdogan ! afara cu voi
15
55

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218