REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un constănţean a ajuns la capătul puterilor: „Îşi fac nevoile în scară, ard scrisorile, mi-au spart uşa!”

Un constănţean a ajuns la capătul puterilor: „Îşi fac nevoile în scară, ard scrisorile, mi-au spart uşa!”

Replica API 5 noiembrie 2015 | 00:00 348

Scandal şi îmbrânceli

Scandal şi îmbrânceli

Dumitru Samoilă

Bărbatul care a fost filmat în timp ce gonea doi tineri de la o scară de bloc de pe strada Timonei din municipiul Constanţa şi le pulveriza cu spray în faţă a dorit să clarifice situaţia. Acesta susţine că nu mai ştie ce să facă şi încotro s-o apuce. „Vin mereu, dau foc la scrisori, rup cutiile poştale, îşi fac nevoile în scară, mi-au spart uşa…”, a spus Dumitru Samoilă.

În urmă cu câteva zile un scandal a fost filmat de către un constănţean care locuieşte pe strada Timonei. Se pare că un vârstnic a ieşit din locuinţa sa pentru a goni doi tineri, fată şi băiat, ce stăteau în scara de bloc. Ar fi luat-o pe fată şi ar fi scos-o cu forţa din bloc, după care s-a lăsat cu îmbrânceli. „Cei doi tineri fac parte dintr-o gaşcă ce stă constant la scara de pe Aleea Timonei. Bătrânul acela era supărat pe faptul că ăştia fumează, beau, sparg seminţe... A scos-o pe fată afară din scară, prietenul ei i-a sărit în apărare, s-au bătut, iar vârstnicul a scos un spray lacrimogen şi i-a dat tânărului în faţă, o parte din jet ajungând şi în ochii fetei.

Ulterior, vârstnicul a mai dat ture pe alee şi a înjurat ca la uşa cortului”, a declarat, pentru „Replica”, un locuitor al zonei. O parte din cele petrecute a fost filmată şi se poate observa haosul şi limbajul folosit, dar şi cum fata spune: „Mă ustură ochii”. Ulterior, bărbatul a decis să facă declaraţii, spunând că nu mai suportă situaţia şi că nu ştie ce să mai facă. “Nu mai ştiu ce să fac! Mereu stau în scara blocului, vin la o fată care e elevă la Liceul Lucian Blaga. Se strâng mulţi, dau foc la scrisori, fac gălăgie, îşi fac nevoile în scară, fumează, distrug cutiile cu scrisori, mi-au spart şi uşa, eu stau la parter, am ditamai gaura în uşă.

Nu pot să stau liniştit, să urmăresc o emisiune, nimic. Ştiu codul de la interfon pentru că vin la o fată de la Liceul Blaga. Stau de 50 de ani în blocul ăsta, nu e posibil aşa ceva. Am trecut prin multe, în 2012 am fost bătut, uitaţi cum am mâna şi nimeni nu face nimic”, a declarat, pentru “Replica”, Dumitru Samoilă. Precizăm şi faptul că vârstnicul a ţinut să menţioneze că nu a folosit un spray lacrimogen.

“Da, am ieşit şi i-am gonit în ziua aceea, dar nu le-am dat cu spray lacrimogen, ci cu spray pentru nas şi gât (Bioparox – n.r.). Îl am la mine. Uitaţi, îmi dau şi eu în ochi şi nu păţesc nimic”, a explicat Dumitru. În plus, bărbatul susţine că are mai multe nemulţumiri, una dintre ele fiind mai veche, atunci când ar fi fost bătut de o femeie din zonă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218