REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un cunoscut INTERLOP constănţean a fost PRINS! A fost săltat de pe Aeroportul Henri Coandă

Un cunoscut INTERLOP constănţean a fost PRINS! A fost săltat de pe Aeroportul Henri Coandă

Replica API 30 mai 2015 | 23:49 2172

A primit 3 ani cu executare într-un alt dosar

A primit 3 ani cu executare într-un alt dosar

Înjunghieri în clubul Le Gaga din Mamaia! În acest conflict a fost implicat Daniel Zorică, un cunoscut interlop de la malul mării, parte din clanul “Spaniolii”. Acesta a primit mandat de arestare preventivă însă a reuşit să fugă din ţară. În urma colaborării cu autorităţile din alte ţări, Daniel Zorică a fost prins şi predat poliţiştilor constănţeni, care l-au ridicat pe individ de pe Aeroportul Henri Coandă. Totodată, precizăm că el este cercetat şi în alte dosare penale, pe 20 martie anul curent primind 3 ani de închisoare pentru lovire şi alte violenţe. Decizia încă nu este definitivă.

„Poliţiştii au preluat de pe aeroportul Henri Coandă pe Z. Daniel de 29 ani, care are emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioada de 30 zile, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor. Cel în cauză a fost introdus de poliţişti în arestul I.P.J. Constanţa”, au spus reprezentanţii IPJ Constanţa. Reamintim că doi indivizi s-au luat la bătaie chiar în faţa clubului lui Botezatu, Le Gaga din Mamaia, în dimineaţa de duminică, 10 august 2014. Din nefericire, scandalul s-a terminat cu înjunghieri. Conflictul spontan a început chiar în club, unde două grupuri de tineri petrecuseră toată noaptea. Doi indivizi, cunoscuţi cu antecedente penale, respectiv Daniel Geroege Gherasim şi Daniel Zorică, ambii de 28 de ani, cunoscuţi ca făcând parte din gruparea interlopă „Spaniolii”, s-au luat la harţă din pricina unui motiv mai vechi, pe care nu au vrut să-l relateze. Au fost aruncate vorbe grele, s-au împărţit pumni, după care scandalul s-a mutat afară, pe plajă. Aici au intervenit şi amicii celor doi, dezlănţuindu-se o adevărată răfuială. Numai că, la un moment dat, Daniel Zorică a scos un cuţit şi i l-a înfipt în abdomen rivalului său, lui Daniel Gherasim. Cei prezenţi la faţa locului au sunat la 112, cadrele medicale de pe Ambulanţă ajungând prompt la faţa locului şi transportând victima la spital. La ora 4.50, la faţa locului au ajuns şi oamenii legii din Mamaia, care au aplanat conflictul. Acesta a fost propus spre arestare, primind mandat, însă a reuşit să fugă din ţară.

Condamnat în martie anul curent de Judecătoria Constanţa

După cum este precizat, Zorică a fost implicat în multe scandaluri de la malul mării, fiind cercetat în mai multe dosare. Însă, în timp ce el era fugit din ţară, judecata continua în cadrul unui dosar aflat pe rolul Judecătoriei Constanţa, obiectul fiind lovirea sau alte violenţe. Alături de Daniel Zorică, inculpaţi sunt: Adrian Buda, Daniel George Gherasim şi Ion Palaghia, ei fiind trimişi în judecată în iunie 2014. Astfel, pe 20 martie anul curent, magistraţii au decis ca ei să fie condamnaţi, Zorică primind 3 ani de închisoare în regim de detenţie. Decizia nu a fost definitivă şi inculpaţii au depus apel, care se va judeca la Curtea de Apel Constanţa, pe 4 iunie anul curent. Totodată, menţionăm că individul mai are condamnări la activ.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102