REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
15.4° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

Un grup de sectanți penticostali „agață“ noi adepți prin parcul de la Far. Video

Un grup de sectanți penticostali „agață“ noi adepți prin parcul de la Far. Video

Virgil STOIAN 8 septembrie 2023 | 00:00 5762

Peste tot în lume există diferite culte religioase dar și secte religioase. Fiecare dintre ele încearcă să câștige adepți, metodele fiind diferite. Bisericile penticostale din Constanța s-au gândit să organizeze un eveniment, în care să ofere diferite activități constănțenilor, dar și o tombolă cu premii. Jocuri pentru copii, un autobuz-bibliotecă dar și testări gratuite ale glicemiei și tensiunii au fost câteva din metodele cu care aceștia au încercat fie să câștige adepți, fie să își popularizeze așa-zisa credință. Pe lângă aceste activități, au existat și câțiva adepți care au încercat să atragă, cu japca, 2 minore, în credința lor. Norocul fetelor au fost câteva persoane care au intervenit în procesul de racolare.

Un grup de sectanti penticostali „agata“ noi adepti prin parcul de la Far. VideoLa racolat de minore

Timp de o săptămână, Constanța City Hope, a organizat un festival al credinței. Până aici nimic rău, activitățile fiind unele de bun simț, adresate tuturor vârstelor, de la copii până la cei vârstnici, care aveau sigur nevoie de un control al glicemiei sau al tensiunii. Pe lângă toate aceste beneficii, doritorii mai sunt atrași și cu o tombolă în care pot câștiga un laptop sau un telefon mobil. Pentru eveniment nu a fost nevoie de aprobări de la primărie, dat fiind că este încadrat la eveniment religios. Nu știm dacă evenimentul este făcut doar din dragoste creștinească sau pentru a atrage adepți, însă o scenă cel puțin dubioasă s-a petrecut chiar în parcul de la Far.

Un grup de sectanti penticostali „agata“ noi adepti prin parcul de la Far. VideoAutobuzul-bibliotecă

La racolat de minore

Scena s-a petrecut în jurul orei 17:00, când probabil se pleacă la ”vânat” de noi adepți. Trei persoane au găsit două minore și au încercat să le convingă pe acestea că așa-zisa lor religie le asigură locul în rai. Poate că minorele ar fi căzut în plasă dacă mai multe persoane nu ar fi intervenit în procesul de racolare, reproșându-le sectanților modul de abordare al fetelor. Înțelegem că din credința prea mare, cei trei au exagerat, însă nu așa atragi persoane către credință, mai ales persoane de 15-16 ani.

Un grup de sectanti penticostali „agata“ noi adepti prin parcul de la Far. Video

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un articol jalnic!!!
2
0
Articol doar pentru rating - tipic Replica. Știre de 2 lei cu prejudecăți comuniste. Poate totuși în urma acțiunilor de felul acesta, iese și biserica majoritară dintre ziduri și face asemenea acțiuni, să-i ajute pe tinerii de azi să fie credincioși.
4
0
Dacă le dădea droguri nu era problemă. Dacă le vorbea despre veganism, la fel, era de apreciat. Dacă le învăța pe stradă despre dreptul de a avorta, era lăudabil. Dacă le împărțea prezervative îl loc de pliante, erau aplaudați.
6
0
ce vaca e p*****a aia, cica nu e legal sa vorbesti cu copii =))) doamneee idioato cu gleznele alea de garoaica nefu
4
0
In 1901 Carol Parham, pastor baptist din Kansas sustine ca asupra sa si a unui grup de 13 persoane s-a pogorat Duhul Sfant si au inceput sa vorbeasca in limbi.(Penticostali) Dar din 2005 si'au facut update Kansas Bby!
1
2
Ma bucur de tot ce face domni de la penticostali face tot ce e frumos nu este un peeicol public este un lucri bin ce face. Nu vad ceva rau in asta. Toti care nu inchepeti de ei . E treaba voastra lasati oameni in pace
4
2
Sigur le skotea la produs Fakeau parale bune fetele
3
3
E o religie mai buna ca ortodoxia unde toti popii trag bani cu sarma din cutia milei adica fura.
7
13
boala veche acolo. Problema e ca nu zic pe fatza cine sunt, adica sa zica direct: nu mai credeti in sfinti, nu Maica Domnului, nu cruce, nu faceti fapte bune... si ce mai zic ei. Alea, care sunt cele mai importante, ti le zic treptat.
8
2
Li se mai spune si tremurici dupa felul cum se roaga. Cica ar vorbi in limbi. Niste rataciti ca si altii.
15
4
Virgile, ai scos capu din birou si ai basit un articol.
13
1
''Constanța City Hope'', N-au gasit cuvintele potrivite in lb romana?
9
4
"Sectanti penticostali"?? In ce secol traiti? "Vâneaza" tineri?? Copii din ziua de azi nu-si scot nasul din telefon! Chiar crede cineva ca ii poti vraji cu ceva? Doar daca se costumeaza intr-un smartphone.
15
1
De câte ori v-a luat vre-un popa de pe strada ca să va învețe și sa aderati la ortodoxie? Din câte știu prozelitismul este infracțiune. Asa zisele culte,secte fac un prozelitism agresiv,dar nimeni dintre organele competente nu se sesizează. ..
19
4
penticostali sint recunoscuti de statul roman? ce ii invata rau? ai probleme educationale, de toleranta.
22
8
lasati copiii sa vina la mine
5
14
Marele alb. Fura banii romanilor direct din buget. Trimișii marelui alb colcăie pe la uși cu cerșitul
15
2
"Capii"sunt intotdeauna"DE NEATINS", bine ascunsi la vedere. Patriarhul KIRIL AL MOSCOVEI e seful MAFIEI RUSE, este "dictatorul/tarul Federatiei Ruse" in prezent. Papa este seful securitatii italiene (gurile rele ar spune ca e"seful mafiei italiene"). Dar nu confirm, nu dezaprob. Ideea e ca indivizii sunt DE NEATINS! La fel cum bag mana in foc ca Putin nu a putut, nu poate si nu va putea vreodata sa se atinga(sa-l"ELIMINE"pe patriarhul Moscovei, KIRIL, asta fiind fost coleg al sau in KGB, mai mare in grade, avand porecla "MIKHAILOV", iar Putin "ADAMOV"). Putin poate disparea cand decide Kiril. Dar invers nu, caci poporul rus ar face REVOLUTIE, milioane de crestini ortodocsi rusi ar face asta, iar Putin e constient, i-au tremurat izmenele inca de la farsa lui Prigojin. "It's a prank! Stop the nukes!". Ati avut"de ales" dintre Iohannis si Dancila? Cine avea"binecuvantare"de la DANUT? Cine are"binecuvantare" in 2024? BOR are "SCUT"AUR+PSD in tur 2, de frica "GLOBALISTILOR" USR sau GEOANA?
31
4
Articol sponsorizat de T*o
15
5
Cand te nasti nu ai dreptul sa-ti alegi religia, ti se impune. Care e baiul acum? E speriat T*o ca-si pierde enoriasii? Din ce am vazut in alte comunitati religioase, chiar se ajuta intre ei, nu e ca la noi, doar pentru ei. Din pacate pentru ei, increderea in bor a scazut.
16
11
Religia in scoli e folosita pentru a agata minori si minore . Nu vad care e problema
8
14
Astfel de actiuni nocive ar trebui combatute de preotii ortodocsi. Sa umble si ei prin locurile publice unde actioneaza tot felul de prozeliti. Sa stea de vorba cu tinerii si sa nu se mai bazeze doar pe babe in activitatea lor. Nu este o rusine sa faci cunoscuta religia nationala in randul tinerilor
22
11
lor religie penticostala, face parte din parte din partea protestanta a denominatiilor crestine, fiind a doua ca marime cu membrii intre 900-1 miliard, denominatia penticostala cu 600 milioane, inaintea lor sunt catolicii cu 1,3 miliarde si abia apoi este partea de ortodoxie estica din care facem parte noi, rusii, grecii, si inca cateva cu WAW 220 milioane in total de credinciosi, deci cine naiba sunt "Sectantii"? "cultele"? cand ortodoxia e pe locu 3, la mare departare de locuriel 1 si 2 (catolicii/protestantii)? wikipedia, christian denomination by number
31
11
ati vrut democratie asa e in democratie vine dealerul vine sectantul vine pedofilul tovarasi vati inselat amarnic dar acum indurati! unul ca mine se mai naste peste 100 de ani!
15
36
Sectele sui cultele religioase interzise prin Lege ! Ori la noi, Constitutia Romaniei a acordat clementa si a recunoscut 13 culte religioase, care au devenit foarte periculoase la ora actuala. Una dintre ele este Adventismul de ziua a saptea care este plina de inadvertente religioase si care are la baza " zeciuiala ", adica 10 la suta din tot ce castigi trebuie dat la " beserica " A.Z.7 Daca urmariti postul lor de tv A7 TV va cruciti ce aberatii o sa gasiti si o sa vedeti acolo. Asa ca, paziti-va copiii de droguri si de B.A.Z.7, ambele sunt la fel de periculoase !
30
12
ua jegosii tampesc copii
23
14

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389