REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un individ cu antecedente penale a făcut scandal monstru: a ameninţat un poliţist şi i-a distrus uniforma!

Un individ cu antecedente penale a făcut scandal monstru: a ameninţat un poliţist şi i-a distrus uniforma!

Replica API 17 februarie 2016 | 01:05 345

Nevasta a chemat Poliţia, sătulă de deranj

Nevasta a chemat Poliţia, sătulă de deranj

Eugen Batală, foto: Facebook

Un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a fost încătuşat de poliţiştii Secţiei 5 după ce a ameninţat şi agresat un agent de Poliţie! Mai exact, oamenii legii au fost sunaţi de către soţia acestuia, care le-a precizat că Eugen Batală ascultă muzică şi este violent.

Totul s-a petrecut în jurul orei 23.05, când oamenii legii au fost sesizaţi, prin 112, de către o femeie, cu privire la faptul că soţul ei se află sub influenţa băuturilor alcoolice, ascultă muzică la volum mare şi este violent. O patrulă de Poliţie din cadrul Secţiei 5 a ajuns la locul cu pricina, la apartamentul situat pe strada Profesor Gheorghe Murgoci, moment în care recalcitrantul a ieşit pe casa scării înarmat cu un cuţit şi a început să devină şi mai violent. Acesta a agresat un om al legii, în sensul că l-a lovit cu pumnul. Poliţiştii au intervenit cu promptitudine şi au reuşit să-l imobilizeze pe individ, încătuşându-l.

Precizăm că la faţa locului au ajuns, la scurt timp, alte două echipaje de Poliţie. Agresorul, cunoscut cu antecedente penale, a fost audiat, urmând a se lua măsurile legale ce se impun pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. „Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că în noaptea de 15/16.02.2016, inculpatul i-a ameninţat cu acte de violenţă, inclusiv prin folosirea unui cuţit şi a unui pistol, pe un agent de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie Constanţa şi pe un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa şi cu aceeaşi ocazie, i-a aplicat o lovitură la nivelul pieptului agentului de poliţie.

Tot cu ocazia intervenţiei, inculpatul i-a distrus agentului de poliţie pantoful de la piciorul drept şi epoletul de la umărul stâng. Echipajul de poliţie se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi intervenise la domiciliul inculpatului întrucât acesta producea zgomot”, au specificat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218