REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un INFRACTOR din Constanţa dă ŢEPE pe INTERNET! O familie din Braşov a dat banii pentru un Revelion imaginar!

Un INFRACTOR din Constanţa dă ŢEPE pe INTERNET! O familie din Braşov a dat banii pentru un Revelion imaginar!

Replica API 31 decembrie 2016 | 00:00 1128

Cunoscut pentru mai multe infracţiuni şi CONDAMNAT

Cunoscut pentru mai multe infracţiuni şi CONDAMNAT

Un infractor din Constanța dă țepe pe internet! Acesta a postat un anunț pe Olx, prin care punea "la bătaie" o vilă în Costinești, spre închiriere pentru revelion. O familie din Brașov a trimis banii în avans și, surpriză!, a rămas fără ei și asta pentru că nu mai răspunde nimeni la telefon. Potrivit informațiilor noastre, pe numele respectivei persoane există încă două plângeri, oamenii legii efectuând cercetări pentru înșelăciune. Și, ce este și mai interesant se leagă de faptul că fiul patronului pensiunii este cunoscut cu antecedente penale. A fost condamnat în mai multe dosare, inclusiv în Cehia.

"Un grup de prieteni din Brașov a închiriat o vilă în Costinești pentru revelion. Au sunat, au primit detalii, poze, totul ok. Au plătit pe 28 noiembrie un avans de 600 de lei, au primit o factură (fictivă), cu numele firmei, ștampilat, tot. Acum, când au sunat să stabilească ora la care se vor întâlni, n-a mai răspuns nimeni. După mai multe cercetări s-a descoperit că s-au folosit de numele unei firme de turism din Constanța. Se pare că individul pe numele căruia s-au pus banii deține o vilă și locuiește în Costinești.

Cum e posibil așa ceva? În ce țară trăim? Luând legătura cu firma de pe factură s-a descoperit că nu au fost singurii țepuiți. Individul se numește Nicolae Șerban și deține pensiunea Piratul Dac de pe strada Studențească din Costinești. Prietenii mei au depus plângere la Poliție". Potrivit informațiilor noastre, mai există încă două plângeri pe numele lui Nicolae Șerban, oamenii legii din Constanța efectuâd cercetări pentru înșelăciune.

Cât despre speța de față, se pare că familia păgubită a sunat la Poliția Costinești și s-a interesat despre situație, însă plângerea a depus-o la Brașov. Și, de precizat este și faptul că fiul lui Nicolae Șerban este cunoscut pentru țepele pe care le dă pe internet. Acesta mai are un domiciliu și în alt județ (Dolj), acolo de unde postează anunțurile. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, pe anunțul de pe Olx apărând clar că a fost postat din altă zonă. Acum, oferta este dezactivată.

A furat telefoane și tablete din Maritimo! Codamnat și în Cehia!

Menționăm că acesta, adică Andru Deceneu Șerban, se află sub control judiciar într-un dosar în care este cercetat pentru furt calificat. Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că în data de 18.09.2015, în jurul orei 15.00, prin efracţie, respectiv prin tăierea sigiliilor de la uşa standului şi scoaterea sistemelor de siguranţă, a sustras de la standul de prezentare aparţinând persoanei vătămate S.C. SC Cineart Motion Films SRL situat în complexul comercial Maritimo din municipiul Constanţa, două laptopturi, trei tablete, două telefoane mobile şi un mouse, toate marca Asus, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de aproximativ 30.600 lei, recuperat parţial.

Pe 29 septembrie a fost prezentat cu propunere de arestare și băgat după gratii, dar apoi a fost plasat sub control judiciar. Între timp a fost trimis în judecată și condamnat de prima instanță. Astfel, la data 16 iunie anul curent, Judecătoria Constanța, după ce i-a contopit pedeapsa cu una din Cehia (2015), i-a aplicat 1 an și 7 luni cu suspendare. Pe 21.07.2016 a fost înregistrat apelul la Curtea de Apel Constanța, iar cauza a fost amânată pentru data de 19.01.2017. Potrivit oamenilor din Costinești, pensiunea este închisă. De asemenea, Andru Deceneu mai este cercetat și pentru conducerea unui autovehicul fără permis.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragi oameni,Nicolae tatal lui Alexandru,este cel mai mare escroc...a avut soferii care nu ia platit,firme ce i-au adus sucuri si diverse alimente, care acest infractor,acest tepar,nu a dat bani nimanui...a sechestrat tineri,tinere,le obligau sa intretina relati sexuale,acest infractir nu plateste apa,curent...fratilor nu va imaginati,sparge vile,fura,e strigator la cer...
4
0
aa..si prietene, daca unul din pagubiti vorbeste asa...meritai sa ti-o iei mult mai grav ...
4
0
Gabi , real in ce sens ? Povestestene si noua ce , cu cine , ai vorbit ?
0
0
Eu sunt unul din pagubiti si va confirm ca e real articolul. Cine nu crede, muie.
2
0
Dap asa e ...
3
0
Ziarista asta a facut multe articole aiurea , in care a mancat rahat , nu mas mira ca si aici sa fi facut la fel sau sa fie platita sa faca la fel. Cum dracu a vorbit ea cu toata lumea si a gasit ea toate legaturile si culmea tot ea ia facut articol lu ala si data trecuta. Clar e ceva la misloc.
6
1
Ba Florine , Piratu nu a fost niciodata inchis , de nici o anti frauda ,esti prost . Lucrezi cumva la anti frauda ? Si pentru cultura ta Piratu e un local cu caracter privat . Pe tine cine te-a informat ca nu sa petrecut nimic acolo ? eu macar stau in zona.
7
1
ce revelion ? in zona nu s-a petrecut nimic ! La Piratu este inchis din august dupa controlul de la Antifrauda.Mai este vreo locatie cu acelasi nume in zona si eu nu stiam ?
1
8
Unde plm nare curent ba proasto , ca au rupt aia cu distractia la Piratu , a duduit tot cartieru in partea aia , in rest pustiu. Iar cu maritimo ala a fost angajat acolo , nu iau mai dat aia bani si nu lea mai dat alea inapoi , ziarista pulii mananca cacat.
8
1
Din cate am vazut pe jurisprudenta, baiatul acela nu are nici un control judiciar, este total liber , chiar aseara de revelion a fost forfota mare la Piratu , erau aproximativ 20 de persoane care parea ca se distreaza pe cinste , faceau karaoke si muzica se auzea de la mai bine 600 de m, artificii etc. , nu stiu cati s-au distrat asa de revelion. Oricum , normal ar fi ca asa zisi tepuiti sa dea detalii ce si cu cine au vorbit. Probabil firma de turism respectiva a dat zeci de tepe si au gasit persoana pe care sa dea vina. Daca va uitati pe net sunt firme care au dat tepe de miliarde cu vacant
8
3
Asta e george despina
5
0
Daca a facut atatea nemernicii si este liber ce dracu pazeste justitia , de ce nu este la puscarie ?
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218