REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Un militar de la Forţele Navale S-A SINUCIS după ce a postat pe Facebook o poză cu iubita şi un mesaj pentru ea

Un militar de la Forţele Navale S-A SINUCIS după ce a postat pe Facebook o poză cu iubita şi un mesaj pentru ea

Replica API 25 mai 2015 | 00:03 644

„Cred că îmi ajunge... Te-am iubit sufletul meu!”

„Cred că îmi ajunge... Te-am iubit sufletul meu!”

Mihai Tolontan

Clipe de coşmar, duminică dimineaţă, la Mangalia! O poveste de iubire s-a terminat prin cel mai absurd mod - prin moartea, mult prea devreme, a unui tânăr. Mihai Tolontan, un militar activ la Forţele Navale, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit spânzurat de creanga unui copac. Un trecător l-a găsit atârnat de un fular şi a sunat imediat la 112.

Din nefericire, medicii nu l-au mai putut salva. Oamenii legii au declanşat o anchetă în acest caz, primele concluzii fiind acelea că tânărul suferea din dragoste pentru o fată în vârstă de 17 ani. Mihai a petrecut sâmbătă cu prietenii, ar apoi a decisi să-şi încheie socotelile cu viaţa.

„Duminică, la ora 07.30, s-a primit un apel de la un localnic. Acesta a observat o persoană spântzurată într-un copac în timp ce se plimba prin zona Insulei din Mangalia. A sunat la 112, medicii de la Ambulanţă au constatat decesul, iar Poliţia l-a identificat.

Este vorba despre un tânăr născut în 1989 din Mangalia. Nu prezintă urme de violenţă vizibile pe corp. Urmează necropsia”, a declarat, pentru „Replica”, Bogdan Păduraru, putătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Ultimele mesaje postate pe Facebook întăresc varianta că tânărul s-a sinucis din cauza unei decepţii în dragoste. „Te-am iubit sufletul meu!!!”, este mesajul postat în această dimineaţă, însoţit de fotografia iubitei.

Din ultima postare reiese faptul că tânărul trecea printr-o perioadă nefastă. „Cred că îmi ajunge...”, acestea sunt ultimele cuvinte scrise de tânărul mangaliot care a plecat mult prea devreme din această lume. Iar într-un alt mesaj, el scria: „Să nu îţi fie frică de moarte, nu doare la fel ca viaţa!”. Apropiaţii acestuia au rămas şocaţi de gestul extrem la care a recurs Mihai:

„Băiatule, cum să faci aşa ceva? Erai tânăr... aveai toată viaţa înainte! Eu la vârsta ta le învârteam (făcând referire la fete - n.r.) pe degete! Păcat, că l-am cunoscut... şi vă zic sincer că era un băiat muncitor, sufletist şi de treabă! Acum nu cred că trebuie să aruncaţi cu pietre nici în el, nici în fată, nu cred că ea a vrut să se întâmple asta”, „Odihneşte-te în pace, MIHAI!!!”,

„Odihneşte-te în pace. Păcat... Nu merita iubirea ta”, „Mult prea devreme... :-( Sincere condoleanţe familiei!” Înainte de a-şi pune capăt zilelor, Mihai a ascultat „Alături de îngeri”, melodie cântată de 3 Sud Est. „Acum eşti aproape de îngeri, păcat. Erai tânăr. Aveai toată viaţa înainte”, a scris un prieten pe Facebook.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369