REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un stomatolog din București a fost somat cu focuri de armă pe podul de la Agigea! A FOST REȚINUT și este propus spre ARESTARE

Un stomatolog din București a fost somat cu focuri de armă pe podul de la Agigea! A FOST REȚINUT și este propus spre ARESTARE

Replica API 1 mai 2017 | 00:00 1838

Era sub influența substanțelor psihoactive?

Era sub influența substanțelor psihoactive?

Urmărire în trafic ca în filme de la Mangalia până pe podul de la Agigea, ce s-a soldat cu focuri de armă și imobilizarea unui șofer. Toate acestea s-au întâmplat în dimineața zilei de duminică, 30 aprilie a.c.

Șoferul, Ciprian Untaru, un medic stomatolog din București, a fost oprit pe podul de la Agigea și dus la sediul poliției din Mangalia, după ce nu a oprit la somația unui echipaj din Mangalia, a trecut printr-un baraj făcut de poliție la Eforie și a forțat și barajul format pe podul de la Agigea.

În jurul orei 08:00, în municipiul Mangalia unui șofer cu autoturism BMW seria 3 i s-a făcut semn să oprească de către un echipaj al Poliției Municipiului Mangalia. Nu a oprit la semnal și a continuat deplasarea în viteză.

La intrarea în Eforie Nord, un baraj format din două autospeciale și o motocicletă a fost forțat de autoturismul în cauză, una dintre autospeciale fiind zgâriată ușor, nefiind victime.

În zona podului de la Agigea, un alt baraj al poliției l-a oprit, după ce un polițist a efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Potrivit datelor, șoferul se pare ca a consumat substanțe halucinogene. Conducătorul auto, Ciprian Untaru, are 40 de ani și este din București. A fost condus la sediul poliției din Mangalia pentru a fi testat și ulterior sa fie luate măsurile legale în consecință.

Ciprian Untaru a refuzat recoltarea de probe biologice. El nu mirosea a alcool și cel mai probabil era drogat. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. I s-a întocmit dosar penal pentru refuz de a i se recolta probe biologice. După audieri, a fost reținut de Poliție pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cine este Ciprian Untaru

Ciprian Doru Untaru este un medic stomatolog care are propria clinică de medicină dentară în Capitală. Acesta are afișat pe portalul cabinetului faptul că dorește să fie în topul național și european în calitatea serviciilor oferite.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va rog frumos sa terminati cu toate chestiile astea. Este un om de nota 10. Sunt 100% sigur si bag mana in foc , el nu ar face asa ceva. A fost o greseala din partea lui , corect , s-a speriat si a fugit. Si voi faceati la fel , sunt sigur. Este si a fost stomatologul meu si e un om de nota 10
0
0
Ce reporter de mana a doua. cum isi permit sa vorbeasca asa? cu "tu"? Macar buna crestere sa ii oblige sa vorbeasca civilizat, cu "dvs" indiferent cat de nenorocit e cineva.
1
1
Sa profeseze in Uganda! Ce pretentii sa mai ai la toti cocalarii cand " intelectuali" de acest gen face pipi pe lege!
1
1
si mai aveti incredere lache asta sa umble cu anestezice?
1
3
ia crescut colti prea mari.
0
2
poate sa o dea pe pitigaita aia in judecata?
1
2
asta a aratat marea politie a romaniei! de la mangalia la agigea ala a facut ce a vrut! rusine! voi unde erati? in vama la radare? acum ,azi, e jale in sensul de la mangalia,nu vad un cap de militian pe acolo sa dirijeze! rusine! cum ziceam,niste jeguri!
4
2
Sigur a cumparat marfa de laBuruiana Florin din Mangalia de pe str Alea farului, paralel cu Albatros, vinde la totii copii la scolii lecee , in seara aceea vindea droguri se toate categoriile in vama veche e sigur sustinut de Politia de ce-i de la Cta DIICOT SI BCCO, astia de la Mangalia danseaza cum canta ceii de la Constanta! Felicitarii Politia Romana
4
0
Trasese o supradoza de anestezic!
7
3
Sunt cel mai tare...asta i deviza celor care au in proprietate aceste autoturisme...mintea lor pusca mea!.
8
2
Cipriane ... de ce nu ti ai luat sofer , frate daca tot esti asa de bogat...? Ti ai futut viitorul ...restul , bla bla
11
2
era beat si a vrut sa se sparga in figuri
7
2
Bai nu- l cautati p'asta la dinti ca are si el plombe.Va da la gingii.
1
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367