REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
15.7° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Vicele din Mihai Viteazu, acuzat că a intrat peste o familie şi a rupt-o cu bătaia!

Vicele din Mihai Viteazu, acuzat că a intrat peste o familie şi a rupt-o cu bătaia!

Replica API 21 decembrie 2015 | 00:00 660

Primarul îl apără: „Sunt o familie de hoţi!”

Primarul îl apără: „Sunt o familie de hoţi!”

Acuzaţii grave, la Mihai Viteazu! O familie din localitate susţine că a fost agresată de viceprimarul localităţi, în data de 6 decembrie a.c. Viceprimarul Hristachi Ciamatu ar fi agresat fizic o tânără de 23 de ani, dar şi pe familia acesteia. Aceasta susţine că alesul local a intrat peste ea şi familia ei în casă şi i-a luat la bătaie. „Domnul viceprimar a intrat cu ciomegi peste noi în casă, ne-a luat la bătaie, ne-a rupt uşa şi ne-a spart geamurile. Avem şi acum pete de sânge afară pe pereţi. El nu a spus nimic, pur şi simplu ne-a luat la bătaie“, a spus Ana Maria Dumitru, tânăra care susţine că a fost agresată.

Din câte se pare, familia Dumitru ar fi fost implicată în scandal din pricina faptului că unul dintre membrii familiei ar fi furat combustibul de la viceprimar. „Noi nu suntem o familie de hoţi. Fratele meu nu a furat nimic, el a spus că nu face aşa ceva, că nu îi trebuie. El nici nu are maşină, ce să facă cu benzina? Acum nici ei nu mai ştiu ce să zică, spun că ba a fost benzină, ba motorină. Doresc să specific că eu sunt singură, am doi copii, iar soţul meu este la închisoare.

Mie nu îmi trebuie alţi bărbaţi”, a mai ţinut să precizeze Ana Maria Dumitru. În replică, primarul Gheorghe Grameni îi ia apărarea secundului său: „Ştiu situaţia. Această tânără care susţine că a fost agresată provine dintr-o familie de hoţi. Sunt o familie de hoţi care a speriat toată comuna. Nu a intrat peste ea nicăieri, acum dacă îi înţelegem pe hoţi şi tot ce spun ei, ce facem?”. Viceprimarul Hristachi Ciamatu nu a dorit să comenteze acest eveniment.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369