REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Viceprimarul din Nicolae Bălcescu, lovit cu o halbă în cap, în cârciumă

Viceprimarul din Nicolae Bălcescu, lovit cu o halbă în cap, în cârciumă

Replica API 26 iunie 2015 | 19:52 194

Agresorul a fost lăsat în libertate

Agresorul a fost lăsat în libertate

Nicolae Ciocănete

Viceprimarul din Nicolae Bălcescu, Nicolae Ciocănete, a fost agresat într-un bar din localitate, un individ aruncând cu o halbă în el. Agresorul, respectiv Maricel Liviu Pîslariu a fost propus spre arestare, însă judecătorii Tribunalului Constanţa au decis ca el să fie cercetat sub control judiciar.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, totul s-a petrecut în data de 6 iunie anul curent, când Maricel Liviu Pîslariu se afla într-un bar din Nicolae Bălcescu, acolo unde a consumat băuturi alcoolice. Din câte se pare, la un moment dat şi-a făcut apariţia şi viceprimatul Nicolae Ciocănete, moment în care între cei doi a pornit o discuţie aprinsă, care s-a lăsat cu loviri şi alte violenţe. Mărul discordiei ar fi că viceprimarul nu ar fi vrut să-i dea autorizaţie de construcţie pentru un spaţiu. Astfel, Pîslariu l-a agresat, după care a aruncat înspre el cu o halbă, lovindu-l în zona capului. Conflictul a fost aplanat, Nicolae Ciocănete fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, acolo unde a primit îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat. “Nu a fost internat, îşi face tratamentul acasă. Da, a suferit răni grave la nivelul capului, încă mai are. Da, este în concediu medical”, a declarat, pentru “Replica”, edilul din Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan. Cercetările au fost preluate de către procurori, care, pe 25 iunie, l-au propus spre arestare pe agresor, aceştia considerând că este vorba despre tentativă de omor. Însă, judecătorii Tribunalului Constanţa au decis ca el să fie cercetat în stare de libertate, sub control judiciar. Menţionăm că Pîslariu a mai fost implicat în scandaluri. Spre exemplu, în 2011, alături de Claudiu Penteleciuc a pătruns într-o locuinţă din localitate unde s-a luat la bătaie cu alţi doi tineri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614