REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

10 sfaturi pentru a găsi cele mai potrivite sandale de vară

10 sfaturi pentru a găsi cele mai potrivite sandale de vară

Replica API 22 iulie 2022 | 00:00 536

A sosit sezonul sandalelor. În timp ce picioarele dvs. abia așteaptă să se elibereze de pantofii și cizmele închise, există câteva lucruri cheie de care trebuie să țineți cont înainte de a merge la cumpărături de sandale de fete pentru a găsi una care să se potrivească cel mai bine tipului dvs. de picior.

Iată câteva sfaturi pentru atunci când cumpărați perechea perfectă de sandale de fete confortabile.

1. Măsurați-vă piciorul

Este esențial să vă măsurați picioarele cel puțin o dată pe an pentru a vă asigura că purtați mărimea corectă de încălțăminte, deoarece picioarele se pot schimba din cauza vârstei sau a nivelului de activitate.

Nu există nimic mai neatractiv decât sandale de fete care sunt prea scurte pentru picior, permițând degetelor să atârne peste margine. De asemenea, sandalele care sunt scurte pot ridica probleme de siguranță, deoarece degetele de la picioare se pot zgâria pe trotuar.

Păstrați-vă degetele de la picioare protejate cu o sanda colorată cu curea reglabilă și baretă de protecție pentru degete, care este atât distractivă, cât și funcțională.

2. Căutați amortizare și susținere sub picior

Din moment ce nu veți purta șosete cu sandale de fete, este esențial să aveți o amortizare suplimentară sub picior pentru a preveni apariția calusurilor cauzate de bătăile pe asfalt.

Există o mulțime de opțiuni în prezent, deoarece tot mai multe branduri de modă adaugă tălpi căptușite, în timp ce colecțiile axate pe confort merg mai departe, încorporând suporturi pentru arcadă și cupe adânci pentru călcâie.

Puteți căuta un model de sandale de fete care include un design cu curea pe gleznă cu bandă largă și talpă conturată din plută și latex pentru suport și amortizare sub picior

3. Stați departe de modelele cu curele dacă aveți monturi

Sandalele cu curele sunt un model popular, dar și unul de care trebuie să stați departe dacă suferi de probleme precum monturile și degetele de la picioare în formă de ciocan. Este adesea dificil să poziționați curelele în jurul acestor zone sensibile care necesită de obicei o protecție suplimentară. Luați în considerare modelele închise cu fețe care oferă mai multă acoperire, permițând în același timp degetele de la picioare să se miște. Aceste sandale espadrile oferă suficientă acoperire a piciorului pentru a ascunde problemele picioarelor, cum ar fi monturile.

4. Căutați tălpile exterioare flexibile

Ceea ce se află sub picior este la fel de important ca și designul superior al unei sandale de fete, atunci când vine vorba de confort. Caută tălpile exterioare ușoare și flexibile, care oferă un strat suplimentar de amortizare între tine și trotuar. Platformele și panourile sunt câteva opțiuni la modă, completate de tălpile mai practice din cauciuc și EVA care oferă o oarecare elasticitate binevenită.

5. Evitați decorațiunile

Dispozitivele decorative, cum ar fi cataramele și sistemele de șireturi, pot îmbunătăți stilul unei sandale de fete (sau chiar a unei perechi de sandale de băieți), dar pot interfera și cu punctele sensibile de pe picior, așa că este mai bine să le evitați.

Frecarea metalului de piele poate provoca bășici, în timp ce modelele de sandale gladiator care se leagă cu șireturi la picior sunt adesea greu de ajustat, iar cele cu șireturi prea strânse pot fi incomode.

6. Alegeți-vă stilul

Există atât de multe stiluri de sandale. Puteți opta pentru gladiatori, tanga, platforme și espadrile, pentru a numi doar câteva. Așadar, ce căutați? Curelele sunt excelente pentru ceva casual și clasic, dar s-ar putea să vreți un mule sau o platformă dacă sunteți în căutarea a ceva mai elegant.

7. Care sunt nevoile dvs. de confort?

Sunt sandale pentru ieșiri în oraș sau ceva ce veți purta în vacanță pentru a vedea obiectivele turistice? Știm că există un proces de ajustare cu orice pantof nou, dar unele sandale de fete sunt mai confortabile decât altele. Luați în considerare nevoile dvs. atunci când vă alegeți sandaua de vară perfectă. Dacă veți face multe plimbări, alegeți ceva pentru confort mai presus de aspect.

8. Puteți găsi o reducere?

De unde vă place să cumpărați sandale? Au o reducere de vară? Poate găsiți o ofertă bună și puteți obține jumătate din prețul celei de-a doua perechi. Ce este mai bun decât perechea perfectă de sandale? Două perechi de sandale perfecte de vară.

9. Materiale de calitate

Asigurați-vă că noile dvs. sandale sunt făcute din materiale de bună calitate și cu o bună manoperă. Cel mai rău lucru este să vi se desprindă curelele sandalelor. Faptul că știți că purtați un produs de calitate vă va da un plus de liniște.

10. Faceți-vă o pedichiură

Vorbim serios! Înainte de a începe chiar să faceți cumpărături de sandale, faceți-vă o pedichiură bună. Înmuiați-vă picioarele, dați-vă degetele de la picioare cu ojă și împrospătați-le peste tot. Picioarele dvs. vă vor mulțumi pentru asta și vă veți simți mai bine pe măsură ce probați diferite sandale.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108