REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

18 posturi vacante de ofițer de poliție, scoase la concurs de IPJ Constanța

18 posturi vacante de ofițer de poliție, scoase la concurs de IPJ Constanța

Replica API 21 decembrie 2020 | 19:18 11371

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce a zis relu e adevarat,plesa ia botezat copilu lu piron
0
4
Sunteti ofticati pe plesa ca v a bagat la puscarie retardatilor.Se vede cat de jegosi sunteti. Nimeni nu e nasul nimanui. Pestii se lauda ca niste boi. Iar plesa ii baga la puscarie. hai ca m am distrat. Prosti ca voi mai rar. Adica relu si piron de sub mn
7
0
Politistul Plesa de la Cernavoda este nasul lu Piron tiganul aka pestele cordit, se pun nasi gaborii cu pesti
3
6
Te oftici?
0
0
mariti salariul agentului plesa de la pol c-voda ca poate isi face si el o amanta ca de tiganca lui proasta zisa tepoasa s-a saturat .
3
3
proxenet tatuat din cap pana in cur din Cernavoda particip la poz.10 pentru postul de ofiter sub acoperirea proexenetilor din acvariul orasului.
5
1
cat e spaga pentru un post ca asta. Restul sunt povesti !!!
9
0
Si uite asa , noi si numai noi ne alegem intre noi !
7
0
Daca s ar trece de la 20 de ani la 10 ani vechimea minima pt obtinerea pensiei de serviciu , ar prinde jumatate din tara sansa de a se angaja ..E o inginerie faina,Cind te ai prins cu ce se mananca meseria asta te a scos la pensie babana si angajezi pe altii.In felul asta nu vii cu servicii perfermante ci numai cu niste sporuri la salarii.si pensii.Pregatind un tanar , timp de 10 ani il formezi si 10 ani benificiezi de pe urma acestei investitii, ori asa nu se prea intelege cind se face formarea si cind vin benificiile.
4
0
STA LA panda K URSU PANDA Kakamash BANDA
2
0
Mai sunt care nu au facut studiile la Spiru ? Ca se potriveste cu functia de stat in masina la panda!
9
1
Vreau si eu ofiter ca numai fac bani la rutiera si am de terminat vila si sa imi schimb masina
8
0
Vreau sa devin ofiter la Cernavoda dar daca avem proba sportiva la cele 130 kg ale mele nu cred ca pot alerga mai mult de 10 metri.Sper sa nu avem si proba sportiva sa ma faca ofiter si pe mine sa dorm in continuare cand sunt de munca noaptea.
11
0
Acum se explica de ce dispareau intotdeauna comenturile la articole care faceau referire la Didel ! Inseamna ca Didel rasplateste acum serviciile facute de ziar . Are dreptate cel de mai jos. Ati tinut functiile ascunse, ca sa munceasca fraierii in activitate, colegi de birou. Iar voi, v-ati tinut scaunele si ati luat prime, pt economie la IPJ .
9
0
nevoie de ofiteri! Scrie Didele aici, ca cine vrea sa devina ofiter, primeste primul grad de ofiter, adica gradul de subinspector si ca o sa ia salariu din 3 p aia mai lunga, in comparatie cu ce bani ia un ASP, sau vreun agent cu cine stie ce coeficient! Ftv muma in cur de jigodii! Ani de zile ati tinut locurile ascunse! Cat a stat javra aia de Dancu, se dadeau pe sub mana si acum si de cand a plecat, ma uit ca le tot scoti! Bravo insp. sef, ca te pune la tb, coloratule...Sa ti dea D zeu sanatate si Maicuta Domnului...
11
2
din Cernavoda pentru angajari sursa interna.Pozitia 1 Piron Madalin munca pula, poz.2 Lefterica Daniel idem, poz.3 Grigore Ioan si Valentin munca proxenetism DU,poz.4 Iarnutac Marius Poz.5 Aydemir,6 Closca,7 Ruginitii,si restul pana la cateva mii ii puteti gasi in cartierul de lux columbia schimband miile de euro la western union din sursa femei la produs.Aveti destui concurenti dle Vela si asa sunteti cu ochii vigilenti pe fraierii romani ! Circarilor
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212