180 de unităţi de alimentaţie publică, verificate de DSV
180 de unităţi de alimentaţie publică, verificate de DSV
Facebook Instagram X Whatsapp Linkedin PinterestSiguranţă
Siguranţă
Inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa au desfăşurat în perioada 08.02.2016 - 13.02.2016, mai multe controale ce s-au materializat prin verificări la 183 obiective. Dintre acestea se numără: 5 restaurante, 1 fast food, 10 unităţi catering, 2 unităţi tip bufet, 12 măcelării, 3 carmangerii, 21 laboratoare cofetărie/ patiserie, 17 super/ hipermarketuri, 10 depozite alimentare, 2 unităţi prelucrare lapte, 1 fabrică produse lactate, 13 centre prelucrare lapte, 1 centru ambalare ouă, 10 magazine alimentare, 1 unitate fabricare produse lactate, 1 centru prelucrare lapte, 1 unitate procesare lapte, 4 unităţi fabricare pâine şi specialităţi de panificaţie, 2 depozite seminţe consum, 4 unităţi comercializare congelate, 1 unitate reambalare, 1 unitate morărit, 1 unitate fabricare produse conservate de patiserie, 1 unitate fabricare zaharoase, 58 exploataţii nonprofesionale de animale.
Mihaela UNGUREANU
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News