REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

2.000 de euro pe lună, indemnizația membrilor Consiliului de Administrație al Rompetrol Well Services!

2.000 de euro pe lună, indemnizația membrilor Consiliului de Administrație al Rompetrol Well Services!

Andreea CONDURACHE 7 mai 2024 | 00:00 2916

Adunarea Generala Ordinară a Acționarilor Rompetrol Well Services din Ploiești, una dintre cele mai importante companii de servicii speciale la sondă din România, a stabilit remunerația lunară brută pentru exercițiul financiar 2023 al membrilor Consiliului de Administrație. Din CA companiei fac parte Vasile Gabriel Manole, Georgian Ștefan Florea, Olga Turcanu și Eugeniu Moby Henke, președintele fiind Baryrzhan Tergeussizov. Rompetrol Well Services este o companie care execută operațiuni speciale la sondele de petrol și gaze din România. Principalul acționar al companiei este Grupul Rompetrol NV Olanda, care controlează 51% din acțiuni

2.000 de euro pe luna, indemnizatia membrilor Consiliului de Administratie al Rompetrol Well Services!Batyrzhan Tergeussizov

În cadrul ședinței Adunării Generală Ordinară a Acționarilor companiei Rompetrol Well Service au fost aprobate mai multe proiecte, printre care și cel privind acordarea remunerației lunare brute datorată pentru exercițiul financiar 2024 membrilor Consiliului de Administrație. Astfel, Președintele Consiliului de Administrație, în persoana kazahului Baryrzhan Tergeussizov, va primi 2.564 de dolari, membrii CA: Vasile Gabriel Manole, Georgian Ștefan Florea, Olga Turcanu și Eugeniu Moby Henke vor primi 1.709 dolari pe lună.  Președintele Comitetului de Audit primește 2.000 de lei pe lună, iar membrii comitatului doar 1.000 de lei.

Batyrzhan Tergeussizov este responsabil de implementarea strategiei stabilite pentru Blocul Operațional, oferind expertiză și leadership în conformitate cu cele mai bune practici și reglementările relevante. A absolvit Universitatea de Inginerie Energetică și Telecomunicații din Almaty, Facultatea de Inginerie Electrică și deține o diplomă de master în Administrarea Afacerilor (MBA) de la Maastricht School of Management / Almaty Management University.

Înainte de a se alătura Grupului, Tergeussizov a ocupat poziția de Director General al Linde Gas Kazakhstan TOO, mai bine de șapte ani și a gestionat cu succes dezvoltarea afacerii entității în Kazakhstan și în Asia Centrală. Înainte de această poziție, Batyrzhan Tergeussizov a avut mai multe roluri executive în cadrul Siemens TOO, cum ar fi: Country Division Lead - Energy Service Division, Business Unit Lead - Services pentru Oil & Gas and Industrial Application și Head of Service Group. Batyrzhan Tergeussizov fost ales în funcția Administrator al societății conform Hotărârii nr 2/2023 a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din 26 aprilie 2023 pentru un mandat ce va începe cu data de 01.05.2023 şi va expira la data de 30.04.2026 . Din 02 mai 2023 a fost ales membru al Comitetului de Audit.

2.000 de euro pe luna, indemnizatia membrilor Consiliului de Administratie al Rompetrol Well Services!Vasile Gabriel Manole

Vasile Gabriel Manole ocupă poziția de director economic al societății Rominserv SRL și principalele sale atribuții sunt reprezentarea companiei și managementul financiar al societăţii. De asemenea, Vasile Gabriel Manole ocupa poziția de președinte al comitetului de inițiere investiții din cadrul Fondului de Investiții in Energie Kazakh – Roman, entitate din cadrul Grupului KMG Internațional.

S-a alăturat Grupului KMG Internațional în anul 2005, ocupând poziții manageriale pe aria financiara în mai multe entități din cadrul Grupului KMG Internațional, printre care și poziția de director economic al Rompetrol Rafinare SA intre noiembrie 2010 - mai 2013 si 2016 – 2018.  Vasile Gabriel Manole a absolvit Facultatea de Științe Economice, Universitatea Transilvania Brașov, specializarea Finanțe, Bănci, Asigurări. De asemenea, deține diploma de studii aprofundate post universitare – strategii si tehnici financiar contabile- la Universitatea Transilvania Brașov. A fost ales în funcția de administrator al Societății conform Hotărârii nr 2/2022 a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din 27 aprilie 2022 pentru un mandat de patru ani (care va expira la data de 30 aprilie 2026).

2.000 de euro pe luna, indemnizatia membrilor Consiliului de Administratie al Rompetrol Well Services!Georgian Ştefan Florea

Georgian Ștefan Florea este absolvent al Universităţii de Petrol şi Gaze Ploieşti. Florea deține o diplomă de Master în domeniul ingineria rezervoarelor obţinută în cadrul Universității de Petrol şi Gaze Ploieşti. Georgian Ştefan Florea este alături de Rompetrol Well Services înca din anul 2007, îndeplinind cu succes atribuțiile a diferite roluri - inițial la nivel operațional, detinand pozițiile de inginer petrolist divizia DST, inginer de teren la divizia de cimentare, inginer petrolist departamentul tehnic, reprezentant Rompetrol Well Services & Rompetrol SA în Kurdistan, Coordonator vânzări   și până la nivel de management, Director General Adjunct Rompetrol Well Services începând cu martie 2018.

2.000 de euro pe luna, indemnizatia membrilor Consiliului de Administratie al Rompetrol Well Services!Olga Turcanu

Olga Turcanu ocupă poziţia de Director Economic, Non-Core Business Unit în cadrul KMG Rompetrol SRL. Principalele responsabilități ca Director Economic, Non-Core Business Unit includ reprezentarea companiilor și managementul financiar al KMG Rompetrol SRL (în România) și KMG International N.V (în Olanda).

Experiența profesională a Olgăi Turcanu începe în anul 2000, în Chișinău, odată cu angajarea în cadrul PriceWaterhouseCoopers pe poziție de auditor si auditor senior mai târziu. În perioada 2004-2006 a obținut funcția de Director Financiar pentru Mechel Trade House, București, iar din 2006 până în 2008 ocupă poziția de Director Financiar la Bluehouse Capital Group. Pe parcursul anilor 2008-2013 activează în poziție de Director Financiar , iar mai apoi si Director General al grupului RTC in Republica Moldova.

Pe parcursul anului 2014 excelează ca Trainer într-un program business pentru femei în Chișinău - EBRD BAS Moldova, iar începând cu același an deține titulatura de Manager Financiar și de Raportare în cadrul Rominserv, companie care oferă servicii industriale de mentenanță si management de proiecte industriale, fiind totodată în portofoliul KMG Rompetrol Group. Din anul 2019 deține funcția actuală în cadrul grupului. Olga Turcanu a studiat relații economice internaționale şi dreptul economic în cadrul Academiei de Științe Economice a Moldovei atât la nivel de licență, cât și la master.  Începand cu anul 2013 Olga Turcanu este acceptată cu statut de Membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), iar începând cu 2018 are statut de Fellow ACCA. Olga Turcanu a fost realeasa în funcția Administrator al societății conform Hotărârii nr 2/2022 a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din 27 aprilie 2022 pentru un nou mandat de patru ani (care va expira la data de 30 aprilie 2026).

Din 02 mai 2022 a fost realeasa membru al Comitetului de Audit.

2.000 de euro pe luna, indemnizatia membrilor Consiliului de Administratie al Rompetrol Well Services!Eugeniu-Moby Henke

Eugeniu-Moby Henke are o vastă experiență profesională în domeniul juridic, în ultimii 10 ani ocupând funcții de conducere în cadrul Rompetrol Group. S-a alăturat grupului Rompetrol în anul 2007, ocupând poziția de Legal Manager al Diviziei de strategie în business și retail, asigurând cu succes coordonarea asistenței juridice pentru proiectele de Oil & Gas și retail. În anul 2009, Henke a fost numit director juridic al întregului grup de firme KMG Internațional, asigurând asistență și soluții juridice adecvate în strânsă legătură cu strategia de afaceri a grupului.  Înainte de a se alătura echipei noastre, Henke a deținut funcții de avocat la biroul de avocatură Despina Fruth Oprișan, din 2000 până în 2005, iar din 2005 până în aprilie 2007, a acționat ca avocat în propriul cabinet de avocatură - Henke Eugeniu Moby. A absolvit în anul 1996 Facultatea de Drept a Universității din București, fiind licențiat în Drept, iar din 1997 până în 1999, a urmat cursurile Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Eugeniu Moby Henke a fost reales în funcția Administrator al societății conform Hotărârii nr 2/2022 a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din 27 aprilie 2022 pentru un nou mandat de patru ani (care va expira la data de 30 aprilie 2026).

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mare lucru cui apartine / cine e de fapt Grupul Rompetrol NV Olanda si cine are restul ?
1
0
Hotzi cu studii superiare nu gainari,va mai aducetzi animte ce spun ashtia cand scade pretzul barilului de petrol dar pretul la pompa nu scade:"nu scade pentru ca rafinariile lucreaza cu petrolul de pe stoc care a fost cumparat inainte de ieftinirea petrolului si tzin prezul neschimbat pana cand creshte pretzul la petrol dupa care a doua zi maresc pretzul si ei cu toate ca nu l-au scazut cand era cazul si acum maresc de parca ar fi avut petrochimiile stoc zero,tot pertrolul a venit in noaptea in care a ceascut pretzul barilului,hotzie pe fatza ce mai si pentru ca le merge capul la minciuni legate de pretzul petrolului si furtul pe fatza prin jongleria asta:"uite perolul ieftin s-a scumpit petrolul " au ashtia salarii mari.
3
0
cu atatia ...diplomati si costurile muncii lor e enorm, au de unde ,produsele se scumpesc functie de salariile lor ,de castigul care pleaca inafara ca noi numai suntem instare sa l gestionam decat sa l scumpim si sa l dam pe piata pentru altii!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468