REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

20 de CADRE MEDICALE INFECTATE în ultimele 48 de ore, la CONSTANȚA!

20 de CADRE MEDICALE INFECTATE în ultimele 48 de ore, la CONSTANȚA!

Replica API 24 octombrie 2020 | 00:00 13505

Potrivit datelor oferite de Instituția Prefectului Constanța, culese de la Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța, 6 medici, 9 asistenți medicali și 5 persoane de la personal auxiliar din spitalele constănțene au fost infectați cu coronavirus în ultimele 48 de ore. În urma centralizării datelor din toate spitalele și clinicile din județul Constanța, de la începutul pandemiei și până în acest moment au fost confirmate 345 de cazuri de infectare în rândul personalului: medici (90), asistenți medicali (140) și personal auxiliar (115).

*sursa foto: Zuma press

3 profesori, 14 elevi și 16 studenți infectați în ultimele 48 de ore

Noi date au fost furnizate și în ceea ce privește infectările în unitățile de învățământ din județul Constanța. 3 cadre didactice, 14 elevi, 6 studenți și 6 angajați din unitățile de învățământ (personal auxiliar) s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 48 de ore. De la începutul anului școlar, în județul Constanța, au fost infectate 72 de cadre didactice, 112 elevi, 37 de studenți și 21 de angajați din unitățile de învățământ (personal auxiliar).

906 de teste RT-PCR, la Constanța

O veste îmbucurătoare vine în ceea ce privește testele realizate în județul Constanța. Silviu Coșa, noul prefect al Constanței, a făcut eforturi în acest sens și a reușit să coroboreze datele din testele realizate în unitățile medicale publice și în cele private. Astfel, în ultimele 24 de ore, în județul Constanța, au fost realizate 906 teste RT-PCR.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Escu: gripa spaniola a trecut singura in 3 ani. Fara vaccin. La fel tifosul din anii 40. Trebuie doar sa se infecteze sau imunizeze vectorii de transmisie, adica cei care circula si sau intra in contact cu multa lume. Personalul medical intra in aceasta categorie.
2
2
lucrurile''nu stau cam asa'', acesti medici care se infecteaza si dintre care multi mor nu au nimic cu studiile-ei s-au infectat datorita multora ca tine care ignora sfaturile, care se duc sa pupe moaste, se distreaza, nunti, botezuri- hai sa fim seriosi. Stiti -, si nu vreau sa bravez- cu aceasta nenorocire ce a lovit intreg mapamondul ma inspaimanta , am descoperit faptul ca nu suntem integri, cerebrali, constienti, nu acceptam realitatea, gravitatea si consecintele. Avem obiceiul de a apleca urechea si a lua de bun tot ce auzim, fara a analiza in aprofunzime si sa procedam in consecinta. Es
11
3
Ce nu intelegi, preotii castiga oricum, botez, deces, moaste...
13
2
Inainte sa intri la medicina trebuia sa dai de 10 ori, examen ca sa ibtri o data Acum.....putini studenti au vocatie, multi sunt doar cu numele la numar si tabularasa. Ex. Eram insarcinata in 8 luni s o binevoitoare de dr. vroia sa ma anestezieze si sa-mi faca o interventie la picior... A trebuit sa port eu o discutoe cu dna dr botoxata ca doar atat avea in cap.... si sa-i explic x si o .. Ce sa intelegem.... cum au intrat la mediciba, ce-i in capul lor.......
5
11
de focarul de covid de la raja,nimic? mucles juh
10
1
Fara testari gratuite in masa nu se poate aduce in calcul nimic decat baliverne scoase din gatlejurile unor jivine cu chip uman. Realitatea este ca da,e vorba de fiecare pentru el. Nu va asteptati la un guvern al romanilor,el este numai si numai in folosul unor snopuri de indivizi si atat. Daca nu va feriti,sa stiti ca nimeni nu va va ajuta. Asistentele si medicii deja obositi si batjocoriti nu mai rezista mult. Cine are noroc supravietuieste,insa e posibil cu sechele pe viata in cazul infectarii chiar si asimptomatice. Deoarece noi suntem o populatie ,nu un popor,ce vas urma va fi nasol .
11
3
@campana - 900 teste la nivelul jud Constanta
6
0
Nu doar numarul cadrelor medicale infectate cu COVID a crescut ci in toata lumea a crescut numarul infectatilor si va creste in continuare pentru ca asa este virusul asta odata aparut creste continuu si pana la aparitia unui vaccin nimic nu il opreste nici macar mostele sfintilor nu ajuta ba dincontra,asa ca nu va luati dupa popi pentru ca ei nu urmaresc decat cum sa faca sa nu le scada incasarile prilejuite de hramul vreunui sfant sau sarbatori religioase pentru ca astia sunt oameni de afaceri nu preoti.
8
4
La ce mizerie este in spital,nu ma mira faptul ca se imbolnavesc cadrele medicale ! Infirmierele fac curatenie superficial si sunt foarte obosite si plictisite .
22
2
Atata scandal pt testari dupa mine nu servesc la mare lucru facute inainte de a avea simptome pt azi nu l ai si peste 2 zile poate aparea Doar nu o sa ne testam zilnic
15
9
lol 900 teste.. in franta septamana trecuta au facut 1 milioane de teste.. pentru asta avem 40000 infectatii. dar aici e la fel!
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369