REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

225 de cetățeni români au revenit în țară, din Italia

225 de cetățeni români au revenit în țară, din Italia

Replica API 21 martie 2020 | 18:04 2769

În continuarea informațiilor comunicate în cursul zilei de ieri cu privire la demersurile Ministerului Afacerilor Externe și ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor în vederea facilitării revenirii în țară a cetățenilor români, nerezidenți, care sunt lucrători sezonieri, afectați de restrângerea drastică a activităților economice în care erau angrenați în Italia, precum și a cetățenilor români care se află în Italia în situații deosebite, fără posibilități reale de a continua prezența pe teritoriul Italiei, Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul zilei de astăzi au revenit în țară 225 de cetățeni români.

Cetățenii români au fost repatriați din Torino, Italia, cu două curse aeriene, tip charter, operate de o companie privată.

Reînnoim apelurile făcute anterior privind evitarea oricăror călătorii externe care nu sunt absolut esențiale și recomandarea ca turiștii sau cetățenii români aflați temporar în străinătate să revină de urgență în țară.

Totodată, facem apel la cetățenii români de a da dovadă de înțelegere și responsabilitate și de a evalua în mod responsabil oportunitatea călătoriilor în străinătate în acest moment. Astfel de călătorii pot antrena riscuri majore, periclitând siguranța cetățenilor și posibilitatea acestora de revenire în țară. De asemenea, facem apel la cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate de a respecta cu strictețe recomandările autorităților din aceste state și subliniem că deplasările către România nu sunt recomandate. Aceste deplasări pot fi afectate de restricțiile impuse de statele de tranzit și pot constitui un factor suplimentar de propagare a infecției cu COVID-19, punând astfel în pericol siguranța celor de acasă.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine ati venit prost ati nimerit
3
1
Intrebare pt diasporenii plini de coronavirus. Acum sunt buni doctorii din Romania? Dar politistii nu mai sunt prosti? Dar militarii si doctorii militari nu mai au pensii nesimtite?
7
0
sa-i ia muia aia de iohanis in casele lui si sa-i tina in carantina, i s-a parut dobitocului tradator ca ne este prea bine in c-ta
10
1
cumparati numai ce este produs in Romania....daca se mai produce ceva
9
1
Vara cd veneau pe litoral era bine... .
1
2
..au venit..FETITELE..de la productie...si-au indeplinit planul...
14
0
stati dreq acolo!v.am trimis noi? nu voi erati aia care fara 2000 euro hu va sculati din pat?luati.i si acum! boschetii pomanagii care nu dau un leu la sanatate vin tot la mocangeala pe banii amaritilor.Sa.simplateasca cazarea si masa la hoteluri,Nu i.a chemat nimeni in tara.mercenarilor!
9
0
ar organiza guvernul romaniei un avion charter la singapore sa aduca acasa omenii care intr-adevar muncesc ? va zic eu NU. E mai ieftina publicitate cand inchiriezi 2 avioanbe blue air, le umplii cu ciori si curve si cativa romani amarati printre ei, faci 5 ture asa, umpluu constanta cu scursurile astea ale societatii si gata.
11
0
macar in perioada asta, nu mai cheltuiti banii romanesti la germanii de la KAUFLAND-LIDL si altii ca ei, astia au facut sute de milioane de euro profit anul, salariile nu sunt pe care le dau nu sunt ca la ei acasa, va bucurati la 2lei in detrimentul romanilor? chiar asa zgarcinii naibii ati ajuns?
7
0
Hoti au venit si cersetori ca nu mai au unde fura si lume unde cersi
12
0
Si eu am fost agresata de un roman italienizat sau un italian ratat, nu stiu exact. Eram la Mall si cand l-am auzit vorbind stricat, am intrebat doar atat: carantina? si era intr-un grup si le-a spus ceva alora apoi a venit spre mine agresiv ca ce, adica eu vreau sa ma cert cu el????????!!!!!!!!! Am dat inapoi bineinteles, am pus caruciorul intre noi iar dupa 5 minute am renuntat la cumparaturi si am plecat la Auchan unde m-am simtit in siguranta. Experienta este ca am simtit ce periculosi oameni sunt, agresivi si tupeisti. Era un tip solid la vreo 60 de ani aprox. Aer de mare nenorocit oric
11
1
de ce nu spuneti de ala de la icil VULPE MARIAN navigatorul.. care a murit de coronavirus azi , si cine stie cati mai sunt ca el care au murit si mergeti blat , futuva-n rasa de gunoaie de oamenii
4
2
nu ma opresc, aduc fratii si surorile voastre acasa canva ei vor vota daca vor mai apuca!
9
3
Un handicapat prost de prefect am peste 100 de rude in italia si spania , nu au venit niciunul .Toti au job si familiibacolo . Au venit numai leprosii ,rusine sa i kmpuscam pe cei care i a adus in frunte cu Prefectul si Neamul lui . Vz veni aceasta zi . Doamne fi alaturi de nou si ne pazeste !
21
1
Domnule Prefect ca mine sunt cred ca multi constanteni care regreta ca au votat cu PNL ,sunteti mult mai iresponsabili ca guvernul Dancila ,dece nu iese Orban sau Iohanis sa zica public situatia din tara si ascundeti realitatea ca nu toti suntem prosti, acum iati adusi si romani din diaspora la constanta fara sa anuntati ,dece nu ia luat Iohanis la Sibiu sau Boc la Cluj ,va e frica ca pierdeti voturile din judetele unde aveti majoritate,eu as dori sa te pupe unul din cei veniti ca doar suntem frati, si tu si Chitac doi oameni fara iresponsabil,
21
0
Deja misuna prin Kaufland Vivo romanii italienizatii si romii .
22
0
pierzi 10%din votantii tai hodorogi pana in iunie
4
15
Bai prefectule, bai golanule, oprtreste-te cu atatia diasporeni de tot soiul, ii vedem la tv. ce panarame sant.V-ati vazut cu toata puterea in mana si faceti ce va taie capul. Mai sant alegeri, o veti lua in bot.
20
3
prostule ,stai in casa pt ca oricum esti doar un intretinut si nu patesti nimic
6
10
diasporaaaa
15
5
Voturile astora sant sigur pentru PNL.
13
6
Maimute psdizate de mai jos sa va trateze nea Tutulica
5
20
Pai ce i-a adus la voi acasa handicapatilor...Mars la cacat..
8
16
S a intors lotul olimpic de alba neagra
24
3
Jos plavanis, jos orban, jos niculescu. Luati-i la voi handicapatilor!
25
8
PREFECTUL sa isi dea demisia de onoare!
29
5
Sa ii ia Niculescu acasa la el!
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108