REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

3000 de euro/lună ia polițista de la șefia Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră!

3000 de euro/lună ia polițista de la șefia Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră!

Mirela PASCAL 30 mai 2023 | 00:00 6090

În timp ce profesorii sunt vitregiți și ies în stradă pentru salarii decente, unii bugetari se lăfăie în salarii babane, chiar dacă nu fac nimic pentru leafa pe care o câștigă. Vicepreședinta de la ACROPO, de exemplu, fostă polițistă, a încasat în luna martie a.c. 14.560 de lei brut, adică aproape 3000 de euro. Ce face de acești bani?! E gazdă pentru musafiri și… cam atât. Am încercat să aflăm și care este agenda ei, însă... pare goală.

3000 de euro/luna ia politista de la sefia Operatiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagra!

Felicia Ancuța Dunca, fermiera din Maramureș ajunsă în toamna anului trecut vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat la Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO) din Constanța după o ”specializare” la Poliția Locală Sector 1, câștigă 14.560 de lei brut pe lună

3000 de euro/luna ia politista de la sefia Operatiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagra!

Pesedista promovată de liberali la șefia uneia dintre instituțiile vitale ale României se laudă, printre altele, cu aptitudini manageriale, abilități de comunicare și dezvoltarea spiritului persuasiv- competențe prezente în orice draft de CV descărcat la întâmplare de pe internet. La ACROPO, teoretic, coordonează procesul de emitere a reglementărilor privind operaţiunile de petrol şi gaze offshore la Marea Neagră, în conformitate cu legislaţia naţională şi internaţională în domeniu;  coordonează acţiunilor de inspecţii şi investigaţii efectuate de către reprezentanţii ACROPO;  păstrează relaţia cu operatorii şi proprietarii şi cu autorităţile competente din România şi alte state member ale Uniunii Europene, implicate în activitatea de petrol şi gaze offshore; etc. În realitate, nu știm cât dintre aceste atribuții le îndeplinește.

În realitate, nu știm câte din aceste atribuții și le însușește. Pe site, nu ne este prezentată agenda conducerii, ultima postare în acest sens vizând luna aprilie, iar pe pagina de facebook  a Autorității Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore, Felicia Ancuța apare în câteva poze, la două evenimente, fiind gazdă pentru musafiri. Concret, pe 10 mai, Dunca a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanţi din Federația Patronală Petrol și Gaze – FPPG, iar pe 2 mai a primit, la sediul său din Constanţa, vizita cursanţilor Colegiului Naţional de Afaceri Interne, participanţi la cursul postuniversitar “Managementul Strategic al Afacerilor Interne”, seria martie-iulie 2023.

3000 de euro/luna ia politista de la sefia Operatiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagra!

Vicepreședintele ACROPO a vorbit și la Energy Strategy Summit 2023, în cadrul sesiunii "Pregătiți pentru transformare". Ce i-o fi ieșit pe gură, ea știe! Asta dacă nu și-a scris discursul înainte!

Dunca a fost consilier juridic la firma lui Murad, anterior a fost  vânzătoare și directoare a unui magazine de haine

A fost consilier juridic la Phoenicia Express SRL a lui Mohammad Murad, începând cu 1 iunie 2021, pentru ca în perioada 15 ianuarie 2021- 16 mai 2021 să fi ocupat un post de consilier la Camera Deputaților (în speță, deputatul Daniel Tudorache, fostul primar penal PSD al Sectorului 1- n.red.). Între 1 ianuarie 2020 și 31 decembrie 2020, Felicia Ancuța Dunca a fost consilier juridic cu delegare de atribuții pe funcția de Șef Serviciu Juridic, Proceduri, Managementul Calității la Poliția Locală Sector 1, serviciu pe care l-a condus cu normă întreagă în intervalul 1 iulie 2019- 31 decembrie 2019. De asemenea, în perioada august 2017- septembrie 2019, a fost consilier juridic la Serviciul Contencios, Administrativ, Juridic, dar și la Direcția Investiții din Primăria Sectorului 1.

3000 de euro/luna ia politista de la sefia Operatiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagra!

Până să ajungă în subordinea lui Dan Tudorache la Sectorul 1, actuala șefă ACROPO a fost în perioada iunie 2013- septembrie 2016 vânzătoare și apoi directoare a unui magazine de haine, Ghinea Fashion SRL.  Trecând la rubrica de competențe, Felicia Ancuța Dunca ne asigură că este mai mult decât pregătită pentru conducerea ACROPO, evidențiind abilitățile de comunicare și ”leadership - competență dobândită în urma activităților întreprinse în calitate de fondator și președinte al unei asociații studențești, a acțiunilor demarate în cadrul unităților de învățământ; precum și a funcției de conducere a Serviciului Juridic, Proceduri, Managementul Calității de la nivelul Poliției Locale Sector 1”.

În trecut, își omora timpul la muncă cu postări obscene

Așadar, că stă degeaba la biroul ASCROPO ne-a demonstrat în trecut, atunci când avea suficient timp liber să posteze pe Facebook. ”ClitoriCloti”- scria vicepreședinta ACROPO, cu referire la Clotilde Armand, primărița din Sectorul 1 cu care Felicia Ancuța Dunca duce o luptă personală, în numele ocrotitorului ei, fostul primar Daniel Tudorache, în prezent deputat penal al PSD. ”Numa’ amețitele stau pă salariu! Femeile adevărate își pun 30% comision!”, suna postarea Danei Budeanu redistribuită cu un mesaj deocheat de către șefa ACROPO. Discuția făcea referire la scandalul creat de dezvăluirile ANI, potrivit cărora Clotilde Armand ar fi încasat un spor de 25% pentru proiectele europene pe care le derulează Primăria Sectorului 1. În concluzie, înțelegem că Dunca vrea să ne insufle ideea că este o ”femeie adevărată”, și nu o ”amețită” oarecare care stă doar pe salariul de bugetar. Așa o fi?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne mai intrebam de ce pleaca specialistii din Romania!Pai m-am saturat eu care nu mai sunt atat de tanar ce sa mai zic de tineri si ma refer la cei capabili(mai avem cativa!).Cat de patriot ai fost sau esti ,de ceva ani buni a devenit valabil ce spunea Bolintineanu in romanul Manoil" Acolo unde mi-e bine şi acolo unde-mi place, acolo este patria mea; şi este de prisos ca s-o iubesc, căci ea poate exista şi fără iubirea mea."
4
0
Amantă este.. o găoază ruptă.de.toti
3
0
De la vândut chiloți Turcești la supraveghere offshore… Chiloțica e beton, tovarăși.
6
0
termini 5 ani d petrochimie si tot nu stii to,dar o polista ce poate discuta despre operariuni petroliere decat desene animate
7
0
o lucrat pentru Daniel Tudorache -diamant?? Este clar, merita!
5
1
Felicia Ancuta , a cam sarit din P.U.L.A in P.U.L.A , bravo ei , inseamna ca are pizocul Bun face ienele inele !!!!!
9
1
dunca alta arminca ....normal ca ...nu ne mai mira nimic .Daca ai pile si esti armin
8
2
plangeti pe aici si la alegeri va vad cu pesedeaua la butoniera. Pe cine maica, pe tovarasul Iliescu, este din popor!!!.. Nu mai alegeti partide, alegeti oameni, priviti lista de 10 ori cand votati!
9
0
ce politista ? la locala ! aia sunt niste ratati adunati de pe drumuri care pazeau florile-n parc , cum e si muierea asta ! un curvoi ordinar !
23
1
ce le face la musafiri de castiga atata?plecati fratilor din tara cat mai puteti, aici e jale, nu se sesizeaza nimeni?
19
0
Aproape ca ne-am invatat cu aceste anomalii! Ce putem face noi, simplii cetateni? Problema este ca avem oameni pregatiti, profesionisti , verticali; dar acestia nu au nici o sansa! Ce legatura are profesiunea de politist cu ce se face la ACROPO? Un inginer mecanic, petrolist, fizician , geolog - nu era mai bine, de i se atribuia o astfel de functie? De ce nu se organizeaza un concurs!? Complicat! Asta este coruptia! Sau statul paralel?
20
0
Dati o tura si la Drumuri Judetene, o sa ramaneti uimiti, sefi de birou, sefi de servici, consilieri, salarii de la 6000 la aproape 9000 salariul in mana.
22
1
Nu pot sa ma pronunt cu privire la competenta si profesionalismul acesteia, dar prin acest articol incercati sa creati disensiuni si sa atrageti ura si oprobiul unora. Da, castiga 3000 €, si ce!? Militati ca toti ceilalti sa castige un salariu decent. Mintile geniale discuta idei si doar mintile mici discuta de altii.
7
27
Ce să nu câștige,că are multă și complexa treabă, e un fel de geniu.Nu s ar zice ca i așa, dar poate avea calități ascunse.Dar nu pentru muritorii de rând. De aia câștiga banii ăștia.Voi credeti că i ușor să cari banii ăștia acasă, de te plătește cash?
16
1
Si la PSD Constanta cu Dumitrache si Stroe este la fel. Promoveaza toti impostorii. Profesorii universitari, medici, alti specialisti ii tin la partid doar sa se laude cu ei iar pe functii ii promoveaza pe cei obedienti lor, fara nicio legatura cu domeniul de activitate in care sunt numiti. Mai vor sa fie alesi la alegerile interne din toamna, pulea ii alege. Mai bine Dan Georgescu si terminam povestea, asa doar de dragul de a mai schimba gastile ca ne-am lamurit cu securistii cum este. Nea Dumitrache hai la lada de gunoi cu tine ca voi nu aveti nevoie de noi , voi vreti niste maimute doar
21
1
Dacă nu scriați polițistă nu era bomba articolul. Sunteți niște instigatori de ura sociala sclavilor, fomistilor, săracilor. Rușine ca folosiți cuvinte cheie de genul politisti și bani în aceeași proporție.
21
23
Cine poate osu-mi roade
7
6
cum si cat vid produce fata cu guritza !!!
24
2
chiar și 8500 , e puțin? tot bomba este la sărăcia din Romania, de fapt Romania este saracă pt prostime, pt privilegiați Romania este o tara extrem de bogată , prostimea ciocu' mic că acu' ei sunt la putere
23
3
3000 euro suna bomba, ca sa va citez, spre deosebire de 8500 lei cat ia in mana, care nu mai e atat de ireal, senzational, extraordinar, bomba.
17
17
Vanzatoarea de haine este sefa la petroale.Bravo psd curvele tb promovate.De aia merge totul bine in Romania lucrului bine facut a vitei comunale johannis cel p***t.
34
1
Stă pe telefon e o meserie nouă in Romania Bani să iasă cine poate oase roade Câinii latră paraziții fac bani din nimic Copacul face umbră Gunoaiele o infecție in societate
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614