REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

4 ani de închisoare pentru cuțitarul din Năvodari care și-a înjunghiat prietenul!

4 ani de închisoare pentru cuțitarul din Năvodari care și-a înjunghiat prietenul!

Replica API 16 mai 2022 | 00:23 1489

Onel Marius Gabriel a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Sentința a fost dată pe 13 mai 2022, de Tribunalul Constanța și nu este definitivă. Bărbatul este acuzat că pe, fondul un conflict preexistent și a consumului de alcool, și-a înjunghiat prietenul cu un cuțit în spate, punându-i acestuia viața în pericol.

Conform rechizitoriului, în data de 09 decembrie 2021, în jurul orei 22:30, în timp ce se aflau în interiorul unui apartament al unui bloc din fosta Tabără de copii Năvodari, pe fondul unui conflict preexistent și al consumului de băuturi alcoolice, inculpatul i-a aplicat persoanei victimei două lovituri cu un cuțit în zona spatelui, astfel încât i-a provocat leziuni ce i-au pus viaţa în primejdie, prin hemopneumotorax stâng și pneumotorax bilateral. Conflictul ar fi pornit de la faptul că victima nu ar mai fi vrut să plece împreună cu inculpatul în satul de unde erau amândoi, astfel că acesta ar fi cheltuit mai mult pentru alimentarea mașinii cu combustibil. Victima a necesitat 16-18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

După ce l-a înjunghiat, inculpatul a sărit pe balcon

Potrivit declarațiilor victimei, acesta a fost lovit inițial cu pumnul în față de altă persoană, imediat după lovitură, Onel Marius Gabriel înjunghiindu-l de două ori cu cuțitul. Inculpatul a sărit apoi de la balcon, încercând să o înjunghie și pe concubina victimei, fiind oprit de alte persoane, alarmate de gălăgie.

În faţa instanţei inculpatul a declarat că recunoaşte săvârşirea faptei astfel cum a fost reţinută în rechizitoriu, arătând că nu contestă în niciun fel probele administrate pe parcursul urmăririi penale. Din materialul probator administrat şi situaţia de fapt astfel cum a fost reţinută şi recunoscută de inculpat, instanța a reținut că nu sunt incidente dispoziţiile legitimei apărări ori ale altei cauze de înlăturare a răspunderii penale/de atenuare a răspunderii penale. Onel Marius Gabriel a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, sentința nefiind definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218