REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

7 sfaturi pentru crearea celui mai bun setup pentru jocuri la domiciliu pentru începători

7 sfaturi pentru crearea celui mai bun setup pentru jocuri la domiciliu pentru începători

Replica API 26 februarie 2021 | 17:44 1091

O modalitate de a fi mai eficient la jocurile video preferate este să aveți un setup sau o configurare profesională. Iată câteva sfaturi despre cum să creați cel mai bun setup de jocuri la domiciliu pentru începători.

Setările slabe pot dăuna chiar și celor mai grozave jocuri video. Dacă vă pasionează jocurile, știți diferența pe care o poate face o configurare adecvată. Dar ce anume puteți face pentru a obține o un setup mai profesional?

Iată 7 sfaturi care vă vor duce experiența de joc la nivelul următor.

Utilizați computerul potrivit

Este de la sine înțeles că, pentru a vă maximiza experiența de joc, trebuie să aveți un computer de jocuri puternic. Probabil că laptopul de 6 ani al familiei dvs. nu va putea face față celor mai noi jocuri. Un Lenovo Legion de ultimă generație, în schimb, vă va schimba viața.

Căutați computere cu procesoare puternice, care pot gestiona jocuri de ultimă generație și plăci video performanțe, care vor face totul să arate mai bine. Ambele componente vă vor oferi o rată de cadru lină și un decalaj grafic mai mic.

În timp ce computerele au fost în mod tradițional alegerea preferată pentru jucători, laptopurile au făcut recent pași mai mari în lumea jocurilor . Multe sunt acum echipate cu hardware puternic, capabil să gestioneze cele mai noi jocuri.

Indiferent de tipul de computer pe care îl aveți, asigurați-vă că este complet optimizat pentru a preveni întârzierile.

Investiți într-un scaun de calitate

Dacă jucați pentru perioade de timp extinse, va trebui să investiți într-un scaun confortabil. Iar dacă sunteți un jucător pasionat, știți cât de ușor este să vă petreceți toată ziua jucându-vă. Gândiți-vă la daunele pe care le puteți face spatelui dvs., dacă stați atât de mult pe un scaun de plastic.

Când alegeți scaune de joc, uitați-vă la opțiuni cu suport. Acestea vor permite sângelui să curgă mai eficient către corpul inferior. Ar trebui să puneți o pernă la spate pentru a vă ajuta corpul să rămână în aceeași poziție.

Folosiți un monitor pentru jocuri

Ați prefera să urmăriți un film de acțiune pe un ecran IMAX sau pe telefonul de smartphone? Din același motiv, este esențial să aveți un monitor de jocuri excelent.

Monitoarele de jocuri vor avea rate de reîmprospătare mai mari, ceea ce face ca imaginea afișată să arate mai frumos și mai netedă. Vor veni și cu opțiuni pentru rezoluții mai mari, care vă vor oferi o calitate mai clară a imaginii.

Dacă sunteți un jucător pasionat, vă puteți gândi și la achiziționarea unui al doilea monitor. Jucați un joc pe un monitor în timp ce transmiteți live pe celălalt. Imaginați-vă ce mai puteți face cu două ecrane!

Asigurați-vă că placa grafică este capabilă să vă gestioneze monitorul/oarele, pentru o experiență completă.

Asigurați-vă că aveți un mouse și o tastatură de joc de calitate

Un ecran mare și un hardware rapid nu sunt singurele cerințe pentru computerul de gaming suprem. Asigurați-vă că nu uitați de periferice - mouse și tastatură.

O tastatură wireless bună vă va oferi lag zero, având la dispoziție toate tastele de care aveți nevoie în același timp. De asemenea, va fi confortabil de utilizat pentru perioade lungi de timp, oferind suport pentru încheietura mâinii.

Deși modelele de mouse nu diferă prea mult între ele, poate merita să vă cumpărați un mouse pentru jocuri. Acestea conțin senzori optici cu laser, butoane suplimentare utile și permit o anumită personalizare.

Investiți în sonorizare

Dacă sunteți un fan al filmelor înfricoșătoare, știți cât de esențial este sunetul clar. De fapt, un film înfricoșător fără sunet nu este deloc înfricoșător. Configurarea jocurilor este la fel și necesită difuzoare sau căști.

Difuzoarele nu sunt la fel de frecvent asociate jocurilor, dar pot fi folosite pentru a oferi o experiență cinematografică. De asemenea, oferă o oarecare flexibilitate, permițându-vă dvs. sau altora să auziți sunetul computerului dvs. de mai departe.

Căștile sunt o altă opțiune pentru un sunet excelent și pot fi deosebit de plăcute cu jocuri înfricoșătoare sau intense.

Folosiți o cască

O cască de jocuri vă va duce sunetul la nivelul următor, oferindu-vă calitatea sunetului de care aveți nevoie pentru a vă bucura din plin de jocurile dvs. Jucătorii serioși ar putea dori să-și cumpere căști cu izolare fonică, ce vă împiedică să auziți zgomote exterioare. Căștile sunt disponibile atât în varietăți wireless, cât și cu fir.

Celălalt beneficiu al căștilor este că acestea vin și cu microfoane. Odată cu prevalența jocurilor de echipă, setul cu cască vă va permite să comunicați cu ușurință cu colegii.

Luați în considerare un proiector

Utilizarea unui proiector pentru jocuri vă va permite să creșteți dimensiunea ecranului, creând în același timp un sentiment mai cinematic.

Când luați în considerare diferite modele de proiectoare, asigurați-vă că alegeți unul care are un număr de lumeni adecvat pentru configurarea dvs. de joc. De asemenea, ar trebui să alegeți unul cu un timp de răspuns redus și o calitate a imaginii potrivită pentru nevoile dvs. Dacă jucați într-o cameră bine luminată în mod regulat, este posibil să aveți nevoie de un proiector cu aproximativ 3.000 lm sau mai mare.

Un proiector adecvat vă poate transforma camera de zi într-un teatru IMAX. Doar că, în loc să vizionați filmul, sunteți în mijlocul acestuia!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367