REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

71 de ani, în cârje, prin loc nepermis. Acesta este rezultatul! VIDEO

71 de ani, în cârje, prin loc nepermis. Acesta este rezultatul! VIDEO

Replica API 11 aprilie 2018 | 15:03 438

Un accident rutier a fost înregistrat pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, miercuri, 11 aprilie, în zona Doi Cocoși. O femeie a fost rănită.

Update: Victima are 71 de ani și s-a angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis. În plus, așa cum bine se poate observa, vârstnica se deplasa cu dificultate, cu ajutorul unor cârje. Cu toate acestea, nu a considerat că este necesar să traverseze prin loc permis. Acum a ajuns la spital cu traumatism de membru inferior și cranio-cerebral.

Vom reveni

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine radianm daca strazile sunt exclusiv pt soferi atunci propun ca pietonii sa vandalizeze toate masinile care se gasesc pe trotuare. Esti dr acord? Ce zici?
0
0
Nu este un caz singular. Regulile sunt alarmant de des incalcate de cei care au o varsta inaintata, cei care ar trebui sa fie un exemplu pentru tineri. Frecvent sunt vazuti traversand neregulamentar bulevarde intens circulate, fara a se asigura, fara a se grabi. Luandu-le apararea, pe acelasi considerent pot traversa si elevii sa nu intarzie la scoala, mama care este asteptata acasa de copil, tu care intarzii la munca...strada este pentru masini, regulile sunt instituite fara discriminare, respectandu-le respecti pe ceilalti, respecti viata.
2
0
Comentati fara rost. Chiar daca esti pe trecere nu esti Dzeu. Ala ia cu suspendare si voi ramaneti cu sechele. Beliti ochii de 10 ori inainte sa traversati. Pe unde nu este trecere o faci pe cont propriu si aia e. Asa e in tenis.
11
2
Blonda buna de p nu de contdus. Periculos e sa treci pe trecere
4
12
tu esti gheorghe rau,musti lantu BOULE !
1
1
Trist ca a vazut proasta blobda ca se deplaseaza greu si nu a incetinit .Cateva secunde in care trecea si nu avea pe constinta durerea amaratei .Rusine creatura blonda .
4
10
Daca era masa la oligofrenul de sofet tit asa proceda? Oamenii fara suflwt sunt niste infractori de cum se nasc.
4
8
inainte de 92 era trecere de pietoni acolo, chiar in dreptul acelui peco. eu am fost lovit pe trecerea aia insa, atunci chiar era trecere. am crescut si copilarit in bratianu si de aia spun.. lumea trece pe acolo, din obisnuinta
6
3
Gicu este o cantitate de cacat intr-un sac din piele si cu ochi. Da,traversarea se face prin locuri specificate prin lege,fara exceptii. In rest, nimic de adaugat.
9
0
trecerea era si este la 25 de metri inspre pod butelii
5
1
Nu stiti ce inseamna sa fii batran si n carje. Nu stiti ce inseamna asta. Mergeti o sapt doar in carje sa veseti cum e. Borduri de toata jena. Gropi peste tot. Zebre rare. Soferi vitezomani. Nu incurajez traversatul prin loc nepermis dar atata timp cat vorbim de condus in oras..lasati mai usor viteza dragi soferi! Conduceti prudent! Femeia asta putea fi bunica sau mama d stra!
15
6
offf...un votant psdist in minus. Oricum nu stie de urna mobila.
8
14
Conduc de foarte multi ani si vreau sa spun ca zilnic vad pietoni care traverseaza prin loc nepermis . Chiar daca nu au voie , din diverse motive oameni isi risca viata . Eu am fost invatat de catre instructor sa anticipez situatii de felu asta . Sunt convins ca acel om nu alerga si ca acel conducator auto a avut posibilitatea sa previna accidentul . Din pacate foarte multi soferi sunt atenti la alte cacaturi sau din scarba fata de pietoni nu reduc viteza sau sa ii ajute chiar . Pacat ca poporul asta sa indobitocit . Ma adresez soferilor . Conduceti preventiv .
24
4
71 ani in carje si loc nepermis , calcatii ca nu mai avem nevoie cam asa suna ....idiotilor chiar daca nu e pe trecere las-o sa treaca ca nu mori in mortii matii
30
7
CE PACAT..DACA ERAM EU CU MASINA...TRECEAM DE 5 ORI PESTE EA..SA-I RAMANA MATELE PE ACOLO.
11
34
Pun pariu ca nu era pe trecere. Si mai mergea si cu carja....
6
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218