REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

A$AP Rocky a fost eliberat din arest în aşteptarea verdictului instanţei

A$AP Rocky a fost eliberat din arest în aşteptarea verdictului instanţei

Replica API 5 august 2019 | 00:00 398

A$AP Rocky

Judecătorul suedez, care urmează să pronunţe verdictul în cazul de notorietate al rapper-ului american A$AP Rocky acuzat de agresiune împreună cu două dintre gărzile sale de corp împotriva unui tânăr suedez, a ordonat vineri după-amiaza eliberarea celor trei din arest, până la pronunţarea sentinţei, transmite Reuters şi AFP.

Judecătorul Per Lennerbrant a declarat în instanţă, la sfârşitul a trei zile de audieri, că va pronunţa verdictul la 14 august.

Parchetul suedez a cerut, vineri, o pedeapsă cu închisoarea pentru rapperul american A$AP Rocky.

Respingând argumentul legitimei apărări invocat de avocatul rapperului, Parchetul consideră că A$AP Rocky şi coinculpaţii au agresat victima, un tânăr de 19 ani. ''Sunt trei persoane care lovesc cu pumnii şi picioarele o persoană care este la pământ'', a spus procurorul adăugând că ''violenţa lor este clar nejustificată''.

Rapperul american A$AP Rocky şi cei doi bărbaţi din anturajul său au pledat nevinovat.

Rocky, pe numele său real Rakim Mayers, a fost reţinut la data de 3 iulie în legătură cu o altercaţie ce a avut loc pe 30 iunie pe străzile capitalei suedeze şi ulterior a fost pus sub acuzare pentru agresiune cauzatoare de suferinţe fizice, împreună cu două persoane din anturajul său. Pe 5 iulie, un tribunal suedez a ordonat încarcerarea rapperului, invocând existenţa "riscului ca artistul să fugă în străinătate". Toţi trei au pledat nevinovat marţi, iar avocatul lui Mayers a declarat că acesta a acţionat în legitimă apărare.

În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi de tribunalul din Stockholm, cei trei acuzaţi riscă o pedeapsă de până la doi ani de închisoare. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272