REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
13.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

A BĂGAT 4 OAMENI ÎN SPITAL! Nu are permis, era băut şi a fugit de la locul accidentului!

A BĂGAT 4 OAMENI ÎN SPITAL! Nu are permis, era băut şi a fugit de la locul accidentului!

Replica API 22 noiembrie 2017 | 00:00 232

Au avut zile!

Au avut zile!

Cadrele medicale şi pompierii ISU au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier care s-a produs în cursul zilei de marţi, 21 noiembrie a.c., în zona magazinului Doraly, Pompierii au trimis la faţa locului descarcerarea şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Medicii ajunşi la faţa locului au găsit patru victime conştiente, trei din acestea aflându-se încarcerate. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fugit de la locul faptei, abandonând maşina pe care o condusese, ulterior fiind identificat şi condus la sediul Poliţiei Rutiere. El se numeşte Ionuţ Drăguţ, are 50 de ani, şi nu posedă permis de conducere. De asemenea, când a fost găsit de oamenii legii, acesta era băut! A fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare.

Echipajele de medici au preluat următorii pacienţi: o persoană de sex feminin, de 44 de ani, cu traumatism cranio-cerebral şi fractură la antebraţul drept, o persoană de sex masculin, de 45 de ani, conştient, cu traumatism cranio-cerebral şi fracturi costale, o victimă de sex masculin de 30 de ani, conştient, cu traumatism craniofacial şi la coloana lombară, dar şi un pacient de 31 de ani, conştient, cu traumatism la membru inferior şi bazin. Cele patru persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa.

De precizat că şoferul care a provocat accidentul nu are permis şi era băut. Oamenii legii au stabilit că avea o concentraţie de 0,74 mg/l în aer pur expirat. Iniţial, el nu a dorit să fie testat cu aparatul alcooltest. Ulterior, a fost transportat şi la Spitalul Judeţean, unde probele de sânge au indicat 1,70 mg/l. El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autoturism fără permis, conducere a unui autoturism sub influenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Iată ce spun oamenii legii:

La data de 21 noiembrie a.c., ora 11.32, un bărbat de 50 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe Şoseaua Mangaliei, dinspre strada Pandurului catre strada Caraiman, iar la intersecţia cu marcajul pietonal din dreptul unui complex comercial a surprins şi accidentat grav o femeie de 42 de ani care se angajase in traversare pe marcajul pietonal.

În urma accidentului autoturismul în cauză a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus. Şoferul din primul autoturisul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. În afara pietonului accidentat a mai rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a doi pasageri din al doilea autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Claudia CORBU, Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/autoturismul-mazda-care-a-fost-implicat-in-accidentul-de-la-doraly-pus-la-vanzare-pe-internet-iata-cine-este-soferul-fugar-336779/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un cacacios!!!!Daca era de dat cu piatra sau de vandalizat ceva sigur era primul dar asa cand trebuie sa raspunda pentru faptele sale fuge ca o tarfa proasta! Barbat adevarat, ce plm!
2
0
Cf unui comentariu anterior postat de altcineva, va da spaga si ...o va lua de la capat! Din nefericire pt noi!
1
0
Ce legatura are strada Caraiman cu accidentul chiar nu inteleg
1
0
Doraly, accident grav,patru raniti,sex feminin 44 ani,sex masculin 3 pers..30 ani , 31, 45 ani. Acum POLITIA....raniti o pers sex feminin 42 ani ......
1
0
Daca se intampla in alte tari asa ceva,era la mititica in secunda urmatoare.Legi de forma, ca de aplicat dupa voie si nevoie.
8
0
Sa se arunce de pe pod. Protectia animalelor sa-l bage unde-i este locul
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108