REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

A băut o bere și a parcat... în gardul vecinului

A băut o bere și a parcat... în gardul vecinului

Victor ROTARU 11 mai 2023 | 00:00 1821

România este plină de zmei, nu puține fiind cazurile când în urma câtorva pahare servite pe la petreceri, dar nu numai, lucrurile nu s-au terminat chiar bine. În același caz este și Costică V., care după ce a băut doar o bere, a uitat că nu are permis de conducere, s-a suit la volanul mașinii personale sfârșind în gardul unui vecin. 

A baut o bere si a parcat... in gardul vecinuluiFoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat atunci când soția lui Costică V. l-a rugat pe acesta să schimbe o garnitură de la o butelie, pe care o foloseau la un aragaz. Bărbatul știa că găsește la un magazin dintr-un sat învecinat această garnitură, așa că s-a hotărât să meargă acolo, deși băuse o bere la 0,5 litri, știind că nu are nici permis pentru nicio categorie de vehicule. Costică V. a luat cheile autoturismului personal și a pornit la drum, până la magazinul din localitatea învecinată. A condus până la locul respectiv, de unde a luat garnitura, și a pornit înapoi pe drumul spre casă. 

În drumul său, la intersecția dintre două străzi, a văzut un autoturism care venea din sens opus și care a intrat cu roțile pe sensul său de mers, iar din dorința de a-l evita, acesta a tras prea mult de volan, a derapat din cauza pietrișului care era pe jos, și a intrat în gardul unui vecin, unde a distrus două plăci de beton. Cu ajutorul mai multor bărbați a reușit să scoată mașina din gardul vecinului, parcând pe urmă mașina regulamentar. Costică V. a fost invitat la sediul Postului de Poliție Poarta Albă, acolo unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat și unde a mai menționat faptul că este pentru prima dată când a condus autoturismul. 

A baut o bere si a parcat... in gardul vecinuluiMinută judecătorească 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au decis să îl condamne pe Costică V. la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Sentința nu este definitivă. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am intrebat un pprostcu bmw,pleonasm,de ce p mamii lui nu semnalizeaza.cica semnalizeaza cind vrea el,daca vrea.ei,bouarilor,cind o sa va pupe tractorul,tirul,copacul,santul sau gardul,acolo sa ramineri infipti mirletzilor,deoarece meritati.ydioti analfabeti cu rablele voastre de 300 euro.
3
0
Inca unu cu beanveu.
3
0
Noi tineri din generația Las Fierbinti
2
0
bai dobitocule, in care dintre statele lumii in care traiesti tu este permisa conducerea fara a poseda permis ? In romanica nu se pote introduce/tolera consumul de alcool pentru ca romanul, pe langa faptul ca e p***t, nu are constiinta, in sensul de a consuma doar un pahar sau o bere. Nu mai vorbiti despre legislatia de ,,afara", caci aia au alta mentalitate iar noua ne trebuie mult sa ajungem la nivelul lor de civilizatie si constiinta
4
0
In alte state ue se permite o bere la noi nu ca suntem mai cu mot
2
12

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468