REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

A blocat strada, în Poarta 6, să scoată bani de la bancomat!

A blocat strada, în Poarta 6, să scoată bani de la bancomat!

Replica API 17 mai 2022 | 22:22 3286

Blocajele din trafic sunt fenomene apărute zilnic pe străzile constănțene, iar motivul acestora este unul cât se poate de simplu… lipsa bunului simț care, din păcate, lipsește cu desăvârșire. Același lucru s-a întâmplat și în zona Poarta 6 a orașului Constanța, un șofer tratându-i pe ceilalți participanți la trafic cu indiferență, blocând astfel trecerea pe strada unde își parcase autoturismul.

Bărbatul în cauză a pus pe jar șoferii din Poarta 6, după ce și-a lăsat autoturismul, marca Kia, câteva minute, în plină stradă, pentru a scoate bani de la bancomat.

Din cauza acestei decizii rapide de a bloca accesul, ceilalți șoferi din spatele lui au fost nevoiți să aștepte… ”cu răbdarea, treci marea” s-ar spune, însă nici răbdare nu a existat, nici ”marea” nu a fost trecută… Și iată că nervii și-au făcut apariția rapid.

”Cum să lași mașina așa? Nu este parcare, nu ești singur pe șosele, de ce ai parca așa pentru nevoile tale? De ce alți 5 șoferi trebuie să aștepte după tine până îți scoți banii de la bancomat? Doamne ferește!” , a declarat un bărbat pentru Replica Constanța, care a surprins acțiunea bărbatului în decursul zilei de duminică, 15 mai.

Scopul nu scuză mijloacele în astfel de situații

Motivul parcării conducătorului auto nu este unul plauzibil și de acceptat pentru ceilalți șoferi. Însă, lesne de înțeles este faptul că spiritul civic îi lipsește cu desăvârșire, iar nesimțirea este în toi!

Dacă în situații urgente, ce țin de sănătate, familie, se poate întelege acțiunea aceasta, iată că pentru astfel de motive ”banale”, nu există înțelegere din partea șoferilor blocați și nici explicație pentru fapta lui.

Șoferii au făcut cale întoarsă

În ceea ce privește răbdarea, se pare că aceasta nu a existat, motiv pentru care ceilalți participanți la trafic, blocați și recalcitranți fiind, au fost nevoiți să întoarcă autoturismele pentru a-și continua drumul spre destinația unde aveau treabă.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moldoveanu
1
0
O fi venit din rezervatie de la Cogealac....
2
0
Tupeul si nesimtirea unora a intrecut orice limita de intelegere...
1
0
Eu am Opel si merge foarte bine
1
0
Unde vedeti voi ca e prostan cu Opel?????
0
0
Oras de kkt fara locuri de parcare , virgil va pune taxe si pe aer marin - rau am ajuns
0
0
in zona aia, in fata magazinului alimentar,tot timpul sunt bizonu care isi lasa masinile si se duc la shopping. nici autobuzele nu au loc pentru ca strada este foarte ingusta.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920