REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A cumpărat o Skoda Superb nouă și deja a întâmpinat probleme! Video

A cumpărat o Skoda Superb nouă și deja a întâmpinat probleme! Video

Replica API 9 august 2022 | 00:00 7422

Un client al reprezentanței Skoda din Constanța a ajuns la capătul răbdării! De mai bine de aproximativ o lună și jumătate se chinuie cu o problemă care pare să nu aibă sfârșit, fiind vorba despre becurile de la plăcuțele de înmatriculare. După 2 intervenții în service-ul autorizat Skoda, problema pare să persiste în continuare!

Situație revoltătoare pentru deținătorul unui autoturism marca Skoda, autoturism achiziționat din reprezentanța Avia Motors de pe Șoseaua Mangaliei, numărul 127 din Constanța. Achiziția auoturismului nou pare să-i provoace deja pierderi majore, după cum susține constănțeanul. De aproximativ o lună și jumătate, autoturismul de confruntă cu o problemă în ceea ce privește becurile de la plăcuțele de înmatriculare.

Problemă fără rezolvare?!

Primul apel a venit din partea reprezentanței Avia Motors, clientul fiind invitat cu mașina în service pentru a remedia problema. După mai bine de 6 ore în care mașina a stat în service, problema nu a dispărut. În momentul în care a fost pornită, iată că eroarea a reapărut în bordul autoturismului. După o a doua vizită în service, mecanicii aveau să constate faptul că mufele sunt cauzatoare și că autoturismul trebuie lăsat cel puțin 3-4 zile pentru înlocuirea acestora.

,,Am fost contactat de cei de la Skoda pentru faptul că mi-a apărut o eroare în bordul mașinii legată de becurile de la plăcutețele de înmatriculare. Le-am spus că în momentul în care mă pot lispi de mașină o zi o să o duc. Am dus-o în urmă cu 2 săptămâni la service, iar după ce am plecat din service și am pornit faruile, eroare a apărut din nou. Am lăsat-o 6 ore și plec cu aceeași problemă, i-am sunat și au spus să mai duc mașina încă o dată. Am dus-o și s-au uitat că nu funcționează becurile și mi-au spus că mufele sunt problema și că trebuie lăsată mașina la ei cel puțin 3-4 zile.

Nu există să-mi țină mașina 3-4 zile pentru niște becuri la numărul de înmatriculare, nu vorbim de motor sau cutia, este a doua oară când o duc în reprezentanță, plec cu taxiul, vin cu taxiul doar pentru 2 becuri. Mi-au spus că nu au ce să facă și că trebuie să o duc, în situația în care mașina este cumpărată de la ei din reprezentanță și e încă în garanție. Păi dacă era vorba de cutia de viteze oare cât aveau de gând să o țină?

Mi-au trecut pe factură necesar schimb bec. Am fost de 2 ori în service și nu au rezolvat-o.”, ne-a declarat un constănțean.

Reprezentanții Skoda nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

Video:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si chiar am vrut sa imi cumpar skoda, trec pe altceva mai bine !
1
1
Si mai e unu acolo, la receptie, ILIEsi nu mai stiu cum, are niste harfe in el de mare meserias, de tw doare pwla, un gaozar de copil, un imbarljgator de te doare capul
3
0
veriga lipsa intre dacia si masina.
1
0
desfa ba mufele si baga niste contact cleaner in ele,apoi le asamblezi la loc.Cit de fraier sa fii sa-ti iei skoda?
0
0
astia privatii sunt perfecti, numai bugetarii sunt p****i si puturosi!
0
0
Tot mai bine cu Opelul
1
0
Majoritatea Doreilor din service-uri, asta si sunt, doar niste Dorei, habar nu au sa rezolve niste probleme simple la autoturism, poate nici salariile lor nu sunt atractive, ca sa vina si meseriasi adevarati...
1
0
Nasol boss....eu am un stergator care scartzaie
1
0
Cei care spuneti ca , ce , pentru niste becuri , da , pentru ele primesti amenda daca nu functioneaza, in caz ca nu stiati.
1
0
probleme mari au unii.....
0
0
Am fost si eu la aceasta unitate acum citeva luni sa caut o piesa pentru masina si am fost surprins ca constat ca erau foarte multi clienti care aveau masinile la reparat de foarte mult timp si nemultumiti de fedlul in care se fac reparatiile. Nu mai vorbesc si de tarifele practicate.
0
1
eu mi am luat bicicleta si nu am nici o problema.
0
0
Nimic nu se mai fabrica de calitate. O spun din propie experienta. Am avut masina coreana noua, dupa 2 ani jumate am vandut-o satul de prostia din reprezentante si de drumurile ptr cele 3 seturi de discuri frana fata schimbate cu greu in garantie. Nici masinile nu se mai fabrica ca pe vremuri dar nici angajatii lor nu au experienta. Momentan m-am intors la masinile din 2007 ani in care se fabricau nu se faceau cu economie si pline de senzori.
0
0
Asa am patit la AviA si eu.aveam probleme la cutie...mi-au resetat toate calculatoarele de la masina .idiotii
0
0
Asta face figuri la un bec...sa vezi cum plange lumea la Range pica intr-o veselie, BMW 640 cutie, Merc E Class cu panou afisaj decolorat de soare, Ford marfa motor la 66.000, etc. Nimicuri incepand de la 2-3000 eur in sus.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614