REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

A dat strechea în constănțenii autoizolați la domiciliu: Și-au bătut părinții și soțiile!

A dat strechea în constănțenii autoizolați la domiciliu: Și-au bătut părinții și soțiile!

Replica API 14 aprilie 2020 | 00:00 3080

Se pare că autoizolarea la domiciliu duce la nervi întinși la maxim. Asta ca să nu o dăm pe față și să spunem că firea violentă a unora este mai accentuată, iar dacă este vorba de consum de alcool... se ajunge la bătăi și dosare penale. Este cazul a doi bărbați din Constanța, care și-au bătut ori părinții, ori soțiile.

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina, la data de 12 aprilie a.c., au fost sesizați de către o femeie, de 65 de ani, cu privire la faptul că la domiciliul său are loc un conflict. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 36 de ani, fiul persoanei reclamante, și-ar fi agresat fizic mama, tatăl, dar și pe concubina acestuia. Față de bărbatul în cauză a fost emis un ordin de protecție provizoriu, conform legislației în vigoare, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Tânără agresată de soț din cauza unor discuții în contradictoriu

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Poarta Albă au fost sesizați de către o femeie, de 24 de ani, cu privire la faptul că la domiciliul său are loc un conflict. Astfel, oamenii legii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu soțul său, de 26 de ani, femeia ar fi fost agresată fizic de acesta. Față de bărbatul în cauză a fost emis un ordin de protecție provizoriu, conform legislației în vigoare, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Cercetările continuă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai daca erau obisnuite ca sotii sa fie plecati, iar ele sa duca plozii la scoala si apoi mall si cafenele, aglomerand aiurea circulatia. Normal! vacante nu, mall nu, bani nu, haine nu, amant nu.
7
4
haahhahaa numai cand citesti titlul te apuca rasul. In alta ordine de idei..sa nu divinzam sexul feminin, proasta conceptie pentru ca sunt destule surse care afirma ca femeile in general din plictiseala pur si simplu mentalul lor cauta cearta din orice motiv..e un joc tampit in subconstientul lor, tocmai din ideea ca vezi doamne sexul slab nu poate fi atins nici cu o floare..tampita idee implementata in societate care cauzeaza urmari de genul.
4
5
sparanghel,curve,videochat. tradatori de tara in statul mafiot.
5
1
In loc sa iasa in strada si sa-i macelareasca pe militienii care ii tin sechestrati, ei isi bat familiile! De ce mai existam ca tara ca natie n-am fost niciodata!
10
4
Vezi ce inseamna sa stai mai mult cu ea!!!! Sa invete minte, sa nu mai zica "stai acasa"
5
1
educatia-isi spune cuvantul....acum educatia inseamna care e mai tare in gura si in muschi....educatia se face in scoala-la munca
5
1
Alcoolul nu face decat sa dezinhibe ce este de fapt in structura oamenilor. Daca treaz ticalosul se poate abtine cu greu de la ticalosii,cand bea isi arata ,,valoarea'' Omul bun la betie canta,spune glume,danseaza,imprumuta ca prostul cu bani pe unii care nu-I mai dau inapoi,alte de astea,insa nu face rau nimanui. Cacatii sociali ,la betie se dau de gol. Avem multi cacati umanoizi.
8
3
Poate nu manaca impreuna la masa sau nu au ce.
5
0
Stii tu sigur de ce si-a luat-o asta de la Poarta Alba!Clanta mare....
4
4
Ce dementi, sau trezit animalele din ei.
5
6
Dap, bautura si cateaua dezlegata dauneaza grav sanatatii
10
2
e stirea vietii
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272