REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

A devastat mașina fostei iubite, după ce s-a despărțit de el

A devastat mașina fostei iubite, după ce s-a despărțit de el

Virgil STOIAN 18 octombrie 2022 | 00:00 2855

Vasilică Chirciu a fost condamnat la șase luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Sentința a fost dată de Judecătoria Constanța, pe 12 octombrie și nu este definitivă. Bărbatul este acuzat că i-a provocat distrugeri autoturismului fostei concubine, cauzând un prejudiciu de 3000 de lei.

Potrivit anchetei, Vasilică Chirciu provocat distrugeri autoturismului marca Hyundai Tucson, care se afla parcat pe Aleea Daliei din Constanța, în zona blocului L119. Potrivit sesizării, autoturismul este proprietatea tatălui foste concubine, dar este folosit de persoana vătămată. Aceasta a mai precizat că fostul său iubit a amenințat-o în repetate rânduri că va provoca distrugeri autoturismului. Victima a arătat că prejudiciul suferit este în cuantum de aproximativ 3000 de lei, sumă cu care se constituie parte civilă în procesul penal. Potrivit declarației victimei, în ziua incidentului, a coborât și când a ajuns lângă autoturism, a constatat că acesta prezenta urme de distrugere, în sensul că toate anvelopele erau înțepate cu un corp dur, fiind pe pană, oglinda retrovizoare dreapta se afla într-o poziție nefirească, oglinda retrovizoare dreapta se afla pe sol, unde erau mai multe fragmente din sticla oglinzii, iar la o distanță de aproximativ un metru, se afla și capacul oglinzii, care prezenta urme de distrugere.  Victima a mai declarat că de aproximativ trei luni, fostul său iubit  o amenință că o va șicana, inclusiv că-i va distruge autoturismul, astfel că este sigură că el este cel care a comis infracțiunea. Fiind audiat în calitate de inculpat, Vasilică Chirciu a recunoscut fapta săvârșită și a precizat că va face demersuri pentru a achita prejudiciul cauzat persoanei vătămate.

În procesul de individualizare judiciară a pedepsei pe care i-o va stabili inculpatului, instanța a avut în vedere că fapta a fost săvârșită într-un spațiu public, pe stradă, pe timp de noapte, prin utilizare unei pensete prin care a înțepat cauciucurile autoturismului și prin folosirea forței fizice pentru a degrada oglinzile retrovizoare, în scop de răzbunare. În raport cu lipsa antecedentelor penale, astfel cum rezultă din fișa de cazier judiciar, precum și față de împrejurarea că, în cursul procesului penal, acesta a adoptat o atitudine sinceră şi a colaborat cu organele de anchetă, instanța apreciază că săvârșirea infracțiunii reprezintă un incident izolat în viața inculpatului, riscul reiterării comportamentului infracțional fiind unul redus. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea inculpatul la șase luni de închisoare, cu suspendare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domn Virgil cunoaste doar marcile de trotinete.
2
0
Eu vad un Mitsubishi Colt in imagine, nu Tucson!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272