REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

A doua confruntare. Ponta, către Iohannis: „L-ați dat jos pe Antonescu, pentru Blaga”

A doua confruntare. Ponta, către Iohannis: „L-ați dat jos pe Antonescu, pentru Blaga”

Replica API 13 noiembrie 2014 | 01:23 193

Replici acide între cea de-a doua confruntare dintre premierul Victor Ponta și candidatul Alianței Creștin-Liberale, Klaus Iohannis.

Ponta a atins un punct sensibil pentru liberali. „Spre deosebire de dumneavoastră, știu ce vorbesc, lucru pe care l-au văzut toți români. (...) Sunteți un politician abil, l-ați dat jos pe Crin Antonescu, pentru Vasile Blaga”, a spus Ponta.

Iohannis a refuzat să comenteze.

Candidatul Alianței Creștin-Liberale, Klaus Iohannis, a început în forță cea de-a doua confruntare televizată cu Victor Ponta. Iohannis a venit cu temele făcute și a prezentat o serie de sesizări ale unor români din diaspora care reclamă organizarea defectuoasă a primului scrutin prezidențial.

În replică, Victor Ponta a precizat că Iohannis a venit nepregătit și pentru a doua oară. „Sunteți nepregătit și în această seară”, a spus premierul.

Iohannis și-a continuat discursul, susținând că „este greșit să fie Ponta președintele României, acapararea unui singur partid, pentru că a mințit pensionarii că le-aș tăia pensiile. În calitate de profesor, mi se pare o problemă, proporțional mai mare, ca un elev să copieze. Unul dintre aceștia dorește să fie președintele României”.

În replică, Ponta a precizat că a fost la ICCJ cu cazul plagiatului, „lucru pe care dumneavoastră nu l-ați făcut în cazul ANI”, a spus Ponta.

Vom reveni!

M.F.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272