REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

A doua zi de proteste faţă de măsurile de protecţie, la Constanța! Bulevardul Ferdinand, BLOCAT! Video

A doua zi de proteste faţă de măsurile de protecţie, la Constanța! Bulevardul Ferdinand, BLOCAT! Video

Replica API 29 martie 2021 | 00:12 7060

Câteva zeci de persoane au ieşit și în cursul zilei de luni, 29 martie a.c., la protestul din fața Prefecturii, împotriva abuzurilor autorităților ca urmare a restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Oamenii scandează „Libertate!“, „Jos Arafat!“, „Demisia!“, „Arafat, nu uita, România nu-i a ta!“, „Jos cu mascarada!“, „Hoţii!“, „Jos Iohannis!“ sau „Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!“

Oamenii se tem pentru locurile de muncă, se gândesc că rămân acasă, cu copiii, că nu au ce să le pună pe masă.

Mulţi dintre protestatari, majoritatea tineri, nu poartă măşti de protecţie. Jandarmii și politia se află în mijlocul manifestanților.

Protestul nu este autorizat, astfel că jandarmii i-ar putea amenda pe participanți.

Participanții la protest își spun nemulțumirile

„Acest lucru lucru care li se întâmplă românilor de a merge cu «botniţa» pe faţă de aproape un an de zile, vedem că nu dă rezultate în plan medical. S-au închis restaurantele, România nu mai este în stare să producă nimic, ci doar se împrumută, iar micii producători sunt falimentaţi. Jos Guvernul!“, a transmis un participant la protest.

„Putem să ne luăm viaţa şi ţara înapoi!“, a mai adăugat alt protestatar.

„Să argumenteze cei care dau restricţiile măsurile. Cum explică faptul că la ora 7,59 nu este virus, si după ora 8.00 este virus.“, a mai spus un protestatar nemulţumit.

UPDATE:

Protestatarii vor pleca, în jurul orei 18.30, spre bulevardul Tomis, vor ajunge în zona Dacia, după care se vor opri la Casa de Cultură.

UPDATE 2:

Numărul protestatarilor a crescut, la ora 18.00 fiind la manifestaţii în jur de 200 de persoane.

Câteva zeci de persoane s-au strâns, luni și în Piaţa Universităţii din Capitală pentru a protesta împotriva măsurilor impuse de autorităţi în contextul COVID-19. Protestatarii strigă lozinci precum: "Jos Guvernul!", "Libertate!", "Jos masca!".

Un protest anti-restricții are loc, luni, 29 martie, și la Sibiu. Majoritatea celor 500 de persoane nu poartă măști, iar un protestatar a fost ridicat de jandarmerie după ce a înjurat și a făcut gesturi obscene în direcția Primăriei. Unii participanți la protest au dat foc măștilor de protecție.

UPDATE 3:

Participanții la protest au plecat pe traseu.

.

UPDATE 4:

Coloana impresionantă de manifestanți se află pe bulevardul Tomis. Mașinile oprite intersecții claxonează în semn de solidaritate cu protestatarii.

Update 5: Protestatarii s-au oprit pe bulevardul Ferdinand, în fața sediului PNL. Aceștia au blocat strada, la ora 21.50.

.

A.F., V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni fara capatii ce nu inteleg nimic din ce se intimpla.
1
0
Pentru unii ar trebui inventata injectia cu covid,,,asa mai skapam de ignoranti !
4
1
si voi si redactiia acestui ziar sunteti niste machiavelici tot asa cum in 89 inainte de 25 decembrie numai o parte au avut curaj in timp ce altii tremurau si injurau manifestantii de dupa perdea ca si ziarele vremii, in schim dupa ce a fugit ceasca au iesit TOTI sa se dea eroi ai revolutiei. Sictir!!!
5
3
Cine iese la protest sa suga P !
5
5
Aveti energie? Faceti un lucru folositor si protestati prin munca! E plina Constanta de gunoaie, hai la curatenie ca asa vin si eu, dar doar pt curatenie
6
4
Pariu ca in iunie pleaca Covidut in vacanta si totul va fi bine pe timpul verii ? Vai mortii nostri
7
3
In ce hal au putut sa aduca tara dementii neo-marxisti USR PLUS si prostii PNL.
16
12
Curvele de ambe sexe protesteaza ca nu mai pot fura, talhari si nici macar lua o moie fara frica de Covid. Duceti-va voluntari la ATI vreo 3 luni, alaturi de moistul de Spagoveanu, si mai scapam de voi, cel putin de la proteste.
10
11
Bravo Constanta ! Hai Constanta !
21
9
Multa muie guvernului condus de drogatul balbait catu si aceeasi muie pupincuristilor comentatori care nu sunt de acord cu protestele.
22
9
Mult mai multa MUIE din partea romanilor
11
2
Pe divele in halat de baie nu le-ati vazut, alea de ciordesc prin magazine etc. Ele au fost la protest! Voi ce mai stati?? Nu mai au voie sa fure, li se scurteaza programul cetatenilor nobili din henrj coanda.Va rog sa fiti solidari!
12
15
Zbiara javrele neomarxiste din toate gaurile.Dar, nu e numai Constanta. Va bate clopotul in dunga, impostorilor!
22
6
Daca facem putina aritmetica si adunam cate clase au -romanii astia liberi- obtinem macar un numar din doua cifre ? ...ma indoiesc ! Sa mai intrebam de carti de munca ? Aiurea... Paradoxul este ca tocmai cetatenii cinstiti si responsabili nu au timp de proteste ca sa-si spuna of-ul, ei au indatoriri, responsabilitati, sa tina in spate , pe de-o parte toata clasa asta politica incompetenta , si pe de alta parte, toate putorile care i-au votat pe cei amintiti anterior... Sa ma reprezinte sosoaca ,aur- toate gunoaiele astea -pe mine ?...umilitor !
29
20
Sa ii bag muie in gat lui Nicu pelican
0
4
O adunatura de carpe'n cur, care nu au dupa ce bea apa.
16
27
sunt destui pupincuristi ordinari care sunt inpotriva manifestatiilor
26
13
Au trecut mai devreme pe sub balconul meu. Am zis sa vad si eu cum arata cei luminati, crema societatii, cei care stiu sa vada adevarul printre randuri. Si am vazut. Mai bine de trei sferturi dintre ei sunt minori. Sunt acei anarhisti -de facebook- care plang ca nu pot pierde vremea la cefele si nu mai pot iesi cu tuburi de spray ca sa scrie -basarabia e romania- pe blcouri. In rest 20 de oameni majori, plictisiti acasa probabil, grupati ca la un eveniment social in aer liber. De ce se tolereaza asemenea imbecilitati ?
32
25
Bravo baieti, ce de treaba aveti. Poate va umpleti de paduchi d-astia noi de tip Covid si atunci sa va vad. Spitalele si ATI-urile sunt pline.
26
24
ia numarati i p aia de acolo si vedeti cati din ei platesc taxe si impozite.cati din ei lucreaza si castiga un ban cinstit.
23
19
O adunatua de nebuni ce atenteaza la sanatatea celorlalti. Sa-i interneze cineva la palazu! Reprezinta un pericol public!
33
24
Sau suparat bombardierii ca sau inchis pacanelele ,au iesit la protest .
34
22
Muie iohanus, usr, pnl si rezist
25
30
In afara de marinari betivi ce plm produce costanta , colcaie de tzigani si curve. Turismul pt cocalari si din nou pizde. Hiroshima romanistanului protesteaza. Hai siktir ! La amanet!
26
27
Jandarmeria de ce nu pune tunurile de apa pe protestatari sa i mai racoreasca un pic. Pacat ca nu se respecta legile in tara asta si nu sunt trimisi acasa ignorantii care ies in strada aiurea
31
29
Desfiintati localii!O adunatura de puturosi, analfabeti si obezi!La Cernavoda fac taxi cu Dusterul!In timpul serviciului fac cumparaturi pentru acasa din Penny,sefii pleznesc de umflati ce sunt!
27
8
PNL USR unde p...a mea sunteti nu mai ese boul de Iohanis sa vrea guvernul lui ia ca are guvernul lui si ce a facut nea adus la dictatura,CHITAC daca ai sange ce nu iesti in strada sa zici ceva
25
21
O SA MURITI IN CHINURI IMPREUNA CU PNL-ISTII
20
25
da aia din 10 august aveau munca? da poate li se facea pontajul in piata nu ca amaratii astia Bravo lor ca au curaj si ca si-au dat seama dupa un an ca tara se duce de rapa!!
28
25
Eu stau asa si ma intreb, astia munca sau scoala n-au ? Omu' care vine la 17 acasa dupa 8-9 ore de serviciu , nu-i mai arde lui de pierdut timpul la proteste.
33
31
moarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnlmoarte pnl
51
33
Duceti-va cat mai multi imbecili, poate va imbolnaviti. Nu mai sunt locuri nici in spitale, nici la ATI. Succesuri!
43
46
O ADUNATURA DE CRETINI!
40
38
Sper sa se taie pensiile si sa se dea afara din bugetari ca prea se declara pentru restrictii, asa ar fi cel mai normal ca astia sunt platiti din banii celor care muncesc in privat.
22
27
oare de ce credeti ca doar ARAFAT este de vina ???? iohanis .voiculescu si tot guvernul asta de k-k-t nu este????
31
26
Ha,ha,ha! Manelistii revolutionari! Ha,ha,ha!
41
27
Au iesit iar ciorile si oile manipulate pe Online de catre propaganda AUR, sa strige in gura mare cat de prosti sunt
52
35
Bravo. Respect!
29
36
este foarte clar ca jandarmeria maghiara sau poate sd lui kkt cel mare actioneaza in forta asupra oamenilor
12
19
la munca????de unde dracu sa stie de asa ceva. se inchide, se inchide, nu mai iesim la frecat menta.atat se stie si se vede .
28
12
nu conteza ca va bat la usa examenele, voi sunteti beizadelele celor care detin restaurante si terase si care ati fost vaccinati inaintea altora asa ca permiteti sa protestati.
31
30
Oricat vom incerca sa strigam pe strazi ca ni mai putem rabda guvernul pulii, nu vom fi auziti de cei surziti de putere. Trebuie sa le vorbim pe intelesul lor. Adica cu parul.
27
38
daca iubiti libertatea nu mai mergeti la furat, mergeti la munca baa oamenii normali sunt la munca la ora asta nu la proteste huaaaaa jegurilor
45
31

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272