REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

A evadat de șase ori din arestul la domiciliu pentru că statul la pușcărie... e moca

A evadat de șase ori din arestul la domiciliu pentru că statul la pușcărie... e moca

Victor ROTARU 21 iunie 2023 | 00:00 2192

Sili C., un bărbat din Constanța, a reușit să evadeze de 6 ori din arestul la domiciliu. De fiecare dată când patrula de poliție efectua controlul la domiciliul acestuia, Sili C. era de negăsit. Astfel se face că pe 6 ianuarie, 17, 19, 27 februarie, 13 și 14 martie, acesta a încălcat obligația de a nu părăsi imobilul său, găsind fel de fel de motive, ba că nu are bani pentru pastile, ba că este fumător înrăit și a ieșit să caute o țigară. 

A evadat de sase ori din arestul la domiciliu pentru ca statul la puscarie... e mocaFoto cu rol ilustrativ 

Audiat în calitate de suspect, Sili C. a declarat că până la sfârșitul lunii martie 2022 trebuia să execute măsura arestului la domiciliu. Pe 6 ianuarie, fără a anunța pe nimeni, suspectul a părăsit domiciliul unde executa arestul la domiciliu, cu intenția de a se deplasa la spital, întrucât se simțea foarte rău. Acesta s-a deplasat până în parcul Tomis II, unde s-a așezat pe o bancă. Acolo două persoane i-ar fi dat acestuia o pastilă, simțindu-se mai bine, motiv pentru care s-a întors la domiciliul său. Pe 17 februarie, Sili C. deoarece nu avea țigări și este un fumător înrăit, a plecat din curtea casei pentru a găsi pe cineva pe stradă care să îi dea o țigară. Referitor la plecarea sa de la domiciliu din data de 27 februarie, Sili C.  a arătat că a plecat de la domiciliu pentru a se întâlni cu un prieten în stația de autobuz. La 13 martie Sili C. a plecat din nou de la domiciliul unde executa măsura arestului, fără a putea preciza de ce a plecat și pe unde a fost. La 14 martie suspectul a părăsit domiciliul și s-a deplasat la Secția 1 Poliție, solicitând să fie arestat pentru că nu are bani de medicamente și la pușcărie primește totul gratis.

A evadat de sase ori din arestul la domiciliu pentru ca statul la puscarie... e mocaMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îl condamne pe Sili C., în prezent aflat în Penitenciarul Poarta Albă, la 1 an și 8 luni de închisoare cu executare, ca urmare a contopirii pedepselor. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand nu ai nici-un capatai , nici din ce sa bei apa , te duci la Statiune ....te duci la puscarie unde totul este gratis ! Omul a fost sincer....
3
0
Ciorap hoțul din magazine .. o jigodie
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468