REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

A fost anunțată decizia după ce Mike Tyson a bătut un pasager în avion

A fost anunțată decizia după ce Mike Tyson a bătut un pasager în avion

Replica API 12 mai 2022 | 23:20 1099

Fostul campion american la box Mike Tyson (55 de ani) nu va fi urmărit penal după ce luna trecută a lovit un pasager care l-a deranjat la bordul unui avion.

Mike Tyson

Decizia a fost luată de procurorul din California responsabil cu examinarea incidentului, citat de presa americană. Această decizie se bazează "pe împrejurările din jurul confruntării", aşa cum le arată videoclipurile şi mărturiile, în special "comportamentul victimei", explică într-un comunicat de presă procurorul din San Mateo, Steve Wagstaffe, citat de Fox News şi digisport.ro.

Incidentul a avut loc pe 20 aprilie înainte ca un zbor JetBlue să decoleze din San Francisco spre Florida. Momentul a fost filmat de un pasager, care a fost pe fază după ce i-a urmărit mai mult pe cei doi. Acesta susține că bărbatul respectiv, care părea sub influența băuturilor alcoolice, a "socializat" mai mult cu Tyson, cu care chiar a făcut un "selfie".

"Iron Mike" l-a lovit în mod repetat pe acel individ, care părea beat şi striga nepoliticos către pasagerii care se urcau în avion, a declarat procurorul Wagstaffe. "Acest dosar nu se încadrează în justiţia penală" a spus procurorul, adăugând că "dacă părţile doresc să înceapă un proces civil, acesta poate avea loc indiferent de această decizie”.

Nici victima, nici Mike Tyson nu au dorit de asemenea să se iniţieze proceduri penale, a spus procurorul în comunicatul său de presă.

Mike Tyson, cel mai tânăr campion mondial al greilor din istoria boxului

În 1986, Mike Tyson a devenit cel mai tânăr campion la categoria grea, la doar 20 de ani. Au urmat ani în care și-a ”demolat” adversarii și a câștigat sute de milioane de dolari, însă în scurt timp a rămas falit.

În 1992, a fost condamnat la șase ani de închisoare și a executat trei pentru violul lui Desiree Washington (18 ani, la acea vreme), o participantă la un concurs de Miss din SUA.

În urmă cu un an, la 54 de ani, Mike Tyson a revenit în ring pentru lupta cu Roy Jones Jr, iar confruntarea s-a terminat la egalitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cretinelul a**a de Tyson trebuie sa infunde puscaria pe viata!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272