REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Joi, 13 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6759
22° Constanța Joi, 13 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6759
 

A fost ARESTAT încă unul din indivizii care au spart magazinul Media Galaxy din Tom

A fost ARESTAT încă unul din indivizii care au spart magazinul Media Galaxy din Tom

Replica API 23 decembrie 2016 | 00:00 457

Au intrat pe ușa din spate!

Au intrat pe ușa din spate!

Se mărește gașca de infractori după gratii! Este vorba de indivizii care au spart magazinul Media Galaxy din centrul comercial Tom. La Olt a fost prins și un al patrulea suspect, fiind vorba de Marin Duruincu. De precizat este faptul că indivizii au pătruns în Media Galaxy pe timp de noapte, după ce au spart ușa de acces din spate, și au furat 150 de telefoane de ultimă generație. Pe 22 decembrie, a fost arestat și Marin Duruincu.

Urmare a cercetărilor efectuate în cazul unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Olt, l-au identificat și reținut pe Marian Duruincu, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Corbu – județul Olt, bănuit de comiterea faptei. Amintim că, în noaptea de 4 spre 5.12.2016, bărbatul în cauză, alături de alte patru persoane, Mustafa Nuridin, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Medgidia, Marica Petre Lucian, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Gura Cîlnăului – județul Buzău și Luță Marin, în vârstă de 48 de ani, din localitatea Schitu – județul Olt, aflate în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, ar fi sutras mai multe telefoane mobile dintr-o societate comercială din municipiul Constanța, fiind vorba de Media Galaxy.

Mai exact, ei au forțat ușa din spate a magazinului, pe care au spart-o. Au furat telefoane de ultimă generație precum Iphone 7 și Samsung Galaxy S7. Apoi, în noaptea de 16 spre 17.12.2016, în baza datelor obţinute conform cărora suspecţii pregăteau comiterea unei fapte similare pe raza județului Argeș, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Brașov și Poliției municipiului Pitești, precum și cu polițiști ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au organizat o acţiune de prindere în flagrant a acestora, în timp ce încercau să pătrundă prin efracţie în incinta unui magazin din municipiul Piteşti. Acum, iată că a fost prins și altul. Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
384941263327
5/49
2412375216
joker
133128322918