REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cât mai costă o bătaie bună în ziua de azi: 5000 de euro!

Cât mai costă o bătaie bună în ziua de azi: 5000 de euro!

Replica API 6 iulie 2022 | 00:00 2807

Florin Denis Marian Nicolae zis Ananas și Gheorghe Talpău zis Umbră au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe. Prin sentința din 3 iunie 2022, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis încetarea procesului penal după ce victima s-a împăcat cu agresorii, aceștia plătindu-i 5000 de euro. Cei doi au fost acuzați că, pe fondul unor discuții în contradictoriu, au bătut victima cu pumnii și cu picioarele dar și cu un obiect contondent.

Potrivit rechizitoriului, cei doi inculpați aflându-se pe str. Albinelor din Năvodari, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, au agresat fizic victima, prin lovirea cu pumnii şi cu un obiect/corp dur la nivelul capului, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat 40-45 zile de îngrijiri medicale. La termenul de judecată din 09.05.2022 persoana vătămată a depus un înscris autentic prin care a arătat că înţelege să îşi retragă plângerea prealabilă faţă de Florin Denis Marian Nicolae de la care a primit suma de 5.000 euro. În faţa instanţei de judecată a declarat că îşi retrage plângerea prealabilă faţă de ambii inculpaţi, întrucât a ajuns la o înţelegere cu aceştia. Pentru aceste motive, instanța a decis încetarea procesului penal pornit împotriva inculpaţilor.

Cine sunt cei doi agresori

Florin Denis Marian Nicolae, din Năvodari, este un campion în infracțiuni. Mai exact, acesta a ieşit pe străzile din Năvodari cu un moped neînmatriculat, fără a avea permis de conducere, a lovit o persoană pe trecerea de pietoni, după care a fugit de la faţa locului. Poliţiştii rutieri au demarat cercetările şi l-au identificat şi reţinut pe tânăr. Nu şi-a recunoscut fapta din prima, dar, în cele din urmă, a menţionat că îi era teamă să recunoască. Însă, acesta este o mai veche "cunoştinţă" a oamenilor legii. În luna mai 2013, a mai fost arestat pentru 19 zile întrucât, alături de alţi băieţi, a jefuit un bucureştean pe plaja Kudos din Mamaia. Anchetatorii au precizat la acea dată că indivizii au agresat turistul şi i-au furat un Iphone 4S, în valoare de 2.500 de lei. În privința lui Gheorghe Talpău, acesta a fost implicat în mai multe dosare de furturi și tâlhării, dar și trafic de MDMA și etnobotanice.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum ma Ananas violatoru?? Ii place sa fie VIOLAT CI ANANASU placerre PURA GARANTAT TYTAN YCE
0
0
Toparceanu sigur e Ananas violatoru care i place sa futa baieti in cur.
0
0
Virgil Stoian zis Balega
0
0
Inteleg ca daca familiile unor oameni ucisi primesc bani de la criminali e gata,faptele se considera achitate la casierie? Ca tampitul nu vrea despagubiri,e treaba lui,insa faprele batausilor nu arata oare ca acestia sunt pericole publice? Ciudata justitia romaneasca,urmare a felului ciudat prin care se fac legi in Parlamentul asta dubios din punct de vedere al nivelului de instruire a membrilor lui.
0
0
dale adresa mea ca am nevoie de bani
1
0
Niste tampiti!Si acest aspect va face ca turistii sa evite anumite zone turistice
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108