REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

A fost eliberat certificatul de urbanism pentru construirea unui gard nou, la Cimitirul Central

A fost eliberat certificatul de urbanism pentru construirea unui gard nou, la Cimitirul Central

A.F. 7 iunie 2023 | 00:00 751

Primăria Constanța a eliberat certificatul de urbanism pentru desființarea și construirea unui gard nou la Cimitirului Central, o etapă în realizarea obiectivului de investiții, după ce, anterior a fost lansată licitația pentru elaborarea documentației necesare.

A fost eliberat certificatul de urbanism pentru construirea unui gard nou, la Cimitirul Central

Este vorba despre Certificatul de urbanism numărul 1.561, care vizează „Desființare și construire împrejmuire Cimitir Central“. Amplasamentul este situat pe strada Bărăgan (Liniștei) nr. 2-4, din municipiul Constanța.

În caietul de sarcini, la capitolul „Caracteristici, parametri și date tehnice specifice, preconizate” se face referire la demolarea vechii împrejmuiri și refacerea împrejmuirii terenului aferent Cimitirului Central:

„Proprietarul are obligația realizării infrastructurii și a zonelor verzi din interiorul cimitirului, parcelarea, împrejmuirea și dotarea acestuia precum și întreținerea și menținerea în funcțiune a cimitirului. În prezent, anumite părți ce fac parte din împrejmuirea cimitirelor umane creștin-ortodoxe prezintă un grad de uzură și degradare, având un aspect inestetic datorită reparațiilor sporadice, efectuate de-a lungul timpului, lipsind pe alocuri panourile. Principalul obiectiv al studiului de fezabilitate prezent este de a analiza principalele caracteristici și indicatori tehnici, financiari și economici ai investiției care asigură o utilizare eficientă și rațională a capitalului și resurselor pentru satisfacerea nevoilor demolării și execuției gardului în cimitirul uman Central”, se precizează în caietul de sarcini.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468