REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

A fost identificat hoțul care a furat flori de pe strada Dezrobirii

A fost identificat hoțul care a furat flori de pe strada Dezrobirii

Replica API 13 aprilie 2022 | 13:09 2176

Hoții au trecut la programul de primăvară și vânează flori. O femeie a vandalizat grădina din fața unui bloc, așa că a ajuns vedetă pe internet. Deși știa că locul este supravegheat video, femeia s-a camuflat cu glugă și mască și s-a apucat de ”cules”, lăsând dezastru în urma sa. O locatară a blocului cu pricina a declarat pentru reporterii Replica de Constanța că florile au fost plantate de copiii ei, iar gestul obraznic al femeii nu a trecut neobservat de aceștia.

O femeie a fost surprinsă în timp ce a intrat în curtea unui bloc situat pe strada Dezrobirii, din Constanța. Fără să stea pe gânduri, femeia bine camuflată cu mască și glugă s-a apucat să jumulească florile proaspăt plantate, din fața blocului.

Locatarii blocului s-au revoltat când s-au trezit cu grădina călcată de hoți, mai ales că nu este prima dată când le este vandalizat spațiul verde al blocului.

Una din femeile care locuiesc în blocul cu pricina a declarat pentru reporterii Replica de Constanța, că motivul pentru care a fost atât de deranjată de gestul femeii, este pentru că cei trei copii ai femeii au aranjat grădina cu flori, iar micuții s-au întristat când au văzut dezordinea lăsată în urma hoaței.

Au mai luat din flori însă nesemnificativ, acum sunt contrariată de obrăznicia doamnei, și-a pus masca și gluga pe cap, știa foarte bine că sunt camere. Nu îmi doresc decât să o privesc în față atât eu cât și copiii mei și să ne spună de ce nu a venit să ceară. Copiii au plantat bulbii, fetița a plâns azi când a văzut că dispăruseră florile”, a declarat locatara, pentru reporterii Replica de Constanța

Locatara a mai precizat că în cursul zilei de marți, 12 aprilie, aceasta a făcut plângere la poliție. După mai multe întrebări, femeia a declarat totuși că i s-a făcut milă de hoață și i-a rugat pe oamenii legii să-i dea doar un avertisment, pentru că ”era vai de capul ei”, a spus femeia.

Reprezentanții IPJ Constanța au transmis reporterilor Replica de Constanța că nu s-a formulat nici o plângere cu privire la acest eveniment din ziua de luni, 11 aprilie a.c.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de invidie, daca ea nu are frumos, sa nu fie nici la altul
0
0
Merita Prinsa Batuta cu, Coada de Matura si scuipata apoi sa i se faca poza si pus pe toate stalpurile si facuta de rusine !!
0
0
Another mistery solved dear Watson
0
0
aici la noi de asta nu sta nimic, nu vezi nimic frumos, ca daca cineva se apuca sa faca ceva frumos, acel frumos nu sta mult, ca-l strica altii
0
0
De ce sa va fie mila??? A venit mascata sa fure niste flori??? Din cauza asta aven de-a face cu vandalizare fara nici un fel de beneficiu pentru hot.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212